Naar de reacties

13 Weken zwanger

Week 13 begint bij zwangerschapsdag 91 en loopt tot dag 98.Het is je veertiende zwangerschapsweek.


Lengte van je baby: 7,5 centimeter
Gewicht van je baby: 30 gram

Je bent in het tweede trimester aangekomen! Als je last had van kwaaltjes, zullen deze nu waarschijnlijk afnemen. Je voelt je lekkerder en hebt meer energie.

Je kindje heeft nu vooral energie nodig om te groeien. Alle organen zijn al aangelegd, het is al een compleet mensje! Hij zal nu sneller groeien dan ooit.

13-weken-zwanger-baby

Week 13 is ook de week waarin de meeste vrouwen aan de buitenwereld vertellen over hun zwangerschap, omdat de kans op een miskraam nu erg klein is geworden. Veel mensen hebben niet de behoefte om het verdriet van een miskraam te delen met anderen, terwijl er ook mensen zijn die het blijde nieuws al meteen na de positieve zwangerschapstest van de daken schreeuwen, en veel steun hebben aan vrienden of familie, mocht het mis gegaan zijn.
 

Het is verstandig om je werkgever alvast in te lichten. Zo kan hij er rekening mee houden dat hij straks op zoek moet naar een vervanger. Ook kan het zijn dat je bepaalde werkzaamheden niet meer mag doen, of geen zwaar werk meer mag verrichten, waardoor het handig is als je werkgever passend werk voor jou vindt.

Bij veel beroepen ben je verplicht om je werkgever te melden dat je zwanger bent zodra je het weet. Het is verstandig om je zwangerschap al vroeg aan je werkgever te melden. Omdat je zwanger bent, heb je namelijk recht op aanpassingen in je werk, ter bescherming van jou en je kindje. Je werkgever mag je niet ontslaan vanwege je zwangerschap. Dat is wettelijk verboden.

De bovenkant van je baarmoeder, ook wel Fundus genoemd, bevindt zich nu ter hoogte van je schaambeen (Symfyse). Hij zal nu omhoog groeien en je zwangere buik wordt langzaamaan zichtbaar.
 

De verloskundige meet de afstand van de Fundus tot Symfyse en zal dit bijhouden op je controlekaart. Het staat aangeduid als FS, met daar achter het aantal centimeters.

De baby heeft lekker de ruimte om te bewegen, omdat er steeds meer vruchtwater in de baarmoeder bij komt. Af en toe neemt hij een slokje van het vruchtwater. Hierdoor worden de slikreflexen aangeleerd. Gelukkig zorgt de placenta ervoor dat het vruchtwater steeds wordt ververst, want hij doet ook al regelmatig een plasje in het water. Dit is een teken dat de niertjes goed werken!

De tandjes zijn allemaal al gevormd, wel 20 stuks! Deze zitten natuurlijk nog onder het tandvlees, maar enkele maanden na de geboorte zullen ze vanzelf doorkomen.


Deze week gebeurt er weer iets belangrijks. De ingewanden van de baby zaten tot nu toe in de navelstreng, maar ze zullen zich deze week verplaatsen naar het buikje van de baby!

De placenta en de baby wegen nu even veel, ongeveer 30 gram.

 

Reageer in `13 Weken zwanger`

Meld je aan en schrijf mee met je vaste `week tot week` groepje van dames die net zo ver zijn als jij. Veel nieuwe vriendschappen zijn hier al begonnen!

reacties (3727)   Verversen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 • 123K

  Hallooo week 13!!!

  Wat gaat de tijd alweer snel! Voor mij mijn eerste zwangerschap en ik heb nog geen buikje😶. Wel de avonds last van wat gerommel en wat (niet heel relaxte) steekjes hier en daar (vooral rechts). Herkennen jullie dit ook?

 • Suusoe

  Hoi hoi .
  Leuk hè dat t zo snel gaat .
  Ja hier niet last van gerommel maar meer bij t uitrekken dat ik steken krijg 🤦🏽‍♀️. Of niezen dat doet echt pijn . 🙊

 • Mommy2021

  Hi...
  Even een vraagje of jullie dit herkennen. Ik heb sinds mijn zwangerschap af en toe het gevoel dat ik een blaasontsteking heb. Ik heb dan pijn bij het plassen en een drukkend gevoel. Het blijft max. een dagje en dan is het weer een tijdje weg.
  Ik drink dan ook even cranberry sap. Het was nu zo een 2 weken weg en vandaag dan ineens weer.
  Ik krijg zo een drukkend gevoel en vervelend gevoel na het plassen.

  Enig idee waarom het na een dagje weg kan zijn en dan na een tijdje weer?
  Is het toch een blaasontsteking of iets anders?

 • Alaska93

  Zou toch even langs de HA gaan

 • Suusoe

  Heel vreemd heb dit totaal niet.
  Heb je de vk niet gebeld ?

 • Mommy2021

  Het is weer over, maar ik ga morgen toch maar urine inleveren bij de huisarts.
  Kijken of ze toch wat vinden.

 • Girlsmommy3

  Hi dames hoe gaat het met jullie alle? Ik zit in een dip en ik schaam me er echt voor. Vele van jullie zullen denken waar heb je last van je krijgt een gezond kind. Maar ik ben zo teleurgesteld over het geslacht van me kleine mijn 4e meid is me verteld afgelopen week. Ik heb sinds de pretecho mezelf afgesloten van alles en ik zit er zwaar door heen... dit omdat ik zo graag de vierde een jongen wilde altijd een jongen gewild. Ik heb ook zo minder gevoel sinds ik de echo heb gehad voor mijn zwangerschap...🥺 ik voel me zo schuldig en me man zegt je verheugde te veel op een jongen en nu je droom weg valt maak jij jezelf gek. Hij begrijpt mij wel en ik moet het zelf verwerken... maar dat wil niet lukken. Nu ben ik zo bang dat ik straks niet van me kleine goed genoeg kan houden. Heeft iemand dit meegemaakt? Ik voel diep van binnen dat ik toch een jongen verwacht hoe groot is de kans dat de Echopraktijk gelijk had met 13 weken.

  En ik kwam vandaag erachter dat ik een zwarte lijn vanaf mijn schaambeen tot boven mijn navel zie... ik heb dit niet gehad bij mijn vorige zw... is dit iets ergs?

 • MommyR1987

  Hey hey,

  Wat rot voor je dat je zo verdrietig bent over het geslacht. Kan me helemaal voorstellen dat jij je verheugd hebt op een jongetje. Het is geen taboe om dit erg te vinden en knap dat je het uitspreekt!

  Geef jezelf even de tijd om te balen. Als jouw dip blijft en niet naar gelang de tijd verbeterd kan het soms wel helpen om professionele hulp t.z.t. te zoeken zodat je toch kunt werken aan een goede hechtingsrelatie met jouw kindje.
  Maar vooralsnog geef het vooral even de tijd.
  Sterkte meid! Lieve groetjes ook! 🍀🍀

 • Girlsmommy3

  Heel lief van je, het is ook heel moeilijk als je iets heel graag wilt en maar niet wilt lukken. Ik denk dat er best wel veel vrouwen zijn die hier tegen aan lopen maar, er niet over durven te praten.

  Ik zal zeker nog in deze dip blijven hangen tot ik het accepteer en ik hoop dat mijn kleine meid er niks nu van mee krijgt.

  Groetjes terug😘

 • MommyR1987

  Wat knap en dapper van je! Het gaat je zeker lukken 😀😘🍀🍀🍀🍀🍀

 • Girlsmommy3

  Dankjewel 💋💋

 • Suusoe

  O ja en over die streep heel normaal ik heb hem ook . Hij gaat donkerder worden Is een zwangerschapstreep . Meestal gaat deze ook weg na de geboorte 😘.

 • Suusoe

  Owwwwwwwwwwww girl toch !!!
  Luister alle eerste wat ik ga zeggen is t volgende je mag me altijd privé berichten als je wilt praten oké ❤️.

  En het andere wat ik ga zeggen is wees niet teleurgesteld je bent zo gezegend meid .
  Ik weet dat t leuk is om nu een baby boy te krijgen na al die meiden maar aan de andere kant girl je bent gezegende . Wist je dat meiden anders zijn dan jongens ? Tenminste zoals ik t zie meiden zullen er zijn voor je later ze komen langs en willen voor hun mama zorgen jongens gaan er vandoor met hun vrouwtje zo denk ik erover 😍. En ik snap je girl maar je droomt valt niet weg elke kind is anders en uniek op zijn eigen manier . Ze zou er totaal anders uit zien dan de andere kinderen denk ik . Ik zou me nooit vervelen al zou t me 6 de dochter zijn . Blijkbaar ben jij gewoon zo erg gezegd met allemaal meiden . En geloof je me ik zou dat ook echt leuk vinden een huis vol meiden . Weet niet hoe oud je bent en of dit je laatste is maar je weet nooit waar je kinderwens eindigt ( mijn ma had er 9 😂) geniet ervan probeer het negatieve vibe kwijt te raken . Straks is ze geboren en heb je spijt en neee niet bang zijn je zou gewoon meteen weer verliefd worden als bij je andere meiden alleen soms omdat je nu teleurgesteld bent en erover nadenkt ben je nu down straks besef je t en ga je t superleik vinden .
  Heb je al die meiden kleding gezien ? Ik vind meisjes echt leuk !!!
  En girl wees gezegend sireus straks genoeg dames die je oma gaan maken en die je op komen zoeken en daar ga jij heel trots op zijn vind t uniek op zijn eigen manier 4 meiden 😍. Niet doen geniet sommige kunnen niet eens kindjes krijgen .
  En weet je er zou ook weer ergens een andere zitten die denkt ik wil zo graag een meisje !!!

  Weet niet of je gelovig bent maar ik ben wel gelovig (islamitische ) bij ons zeggen ze dat een meisje haar ouders de pad van de paradijs verlicht!!! Haar man een thuis een aanvulling geeft en hem compleet maakt !! En t mooiste leven op aarde brengt waardoor paradijs onder haar voeten ligt .

  Wees gezegend !!! Aub . ❤️ Ja mag me altijd berichten ik zou er voor je zijn .

  En wat betreft het afsluiten van de wereld hoeft niet niet doen . Je dochtertjes zien dat ook en je man zit er ook niet mee .
  Vertel gewoon mensen niks zolang jij er niet klaar voor bent en neem je ruimte erin maar sluit jezelf niet van de buitenwereld je bent nu juist aan t genieten girl alleen nu eventjes niet maar je gaat genieten .
  En als t zover is ben ik er ook voor je kunnen we kletsen over de babykamer en over spulletjes en al het andere 😘.

  Weet je bent niet alleen ❤️

  En weet 1 ding je bent zwanger van een babygirl die straks op haar eigen unieke manier jou trots zou maken en die je zou verrassen en verliefd zou maken vanaf t moment dat je haar ziet ❤️.
  En wat betreft de wereld als men allemaal zou denken wat de wereld van me vind dan zou ik nooit stoppen met huilen t boeid niet zolang jij en je gezin gelukkig zijn ❤️.

  Ja en misschien te veel wat ik zeg of niet misschien helemaal niet interessant ofzo dit waren me hormonen . Wil je knuffel geven ben nu emo . Wil je niet verdrietig zien al ken ik je niet in het echt .

 • Girlsmommy3

  Ik waardeer je lieve bericht en dat je de tijd voor hebt genomen.

  Ik ben ook moslima en ik weet hoe de islam over een gezin met dochters denkt. En ik walg ook van mezelf dat ik er nu zo in sta. Terwijl ik best wel gelovig ben. Me man zegt steeds stop ermee om jezelf te kwellen je doet je kind pijn..

  Maar ik keek er echt na uit om dit x een baby boy in mijn arme te sluiten. En als god het wilt gaat dat ooit ook gebeuren. Maar voor nu blijkbaar niet en ik moet het nog echt accepteren.

  Ik hou van mijn dochters en altijd met de zwangerschap blij geweest. Daarom voelt dit zo raar en anders ik ben niet blij met deze aankondiging terwijl dat bij de vorige anders was🥺 ik hoop echt dat mijn liefde gaat grooien voor deze kleine meid. Ze kan er ook niks aan doen.

  Maarja ik zal hierdoor heen moeten en alles moeten accepteren.

  Bedankt voor je tijd💋❤️

 • Suusoe

  Ja je hebt gewoon eventjes de tijd nodig girl .
  T komt echt goed en ik snap je zoiezo .
  En inshaa Allah krijg je een zoon alleen was t niet zo deze keer .
  En weet je mijn moeder heeft er 9 ze wou ook zo graag zoons hihi ze kreeg 3 dochtertjes daarna 1 zoon en toen weer 3 dochters en toen weer 1 zoon En toen dochter en ze dacht ja daaaaaaag ik ga niet nog 2 meiden op de wereld zetten en dan weer een zoon ze was ook echt teleurgesteld je weet vooral bij ons jongens zijn mannen en dit en dat . En nu nu we ouder zijn wie dragen me moeder de meiden niet de jongens hoor die komen 1 x in de 2 weken op de koffie . En me moeder zegt ook hmdl heb ik zo veel meiden 😍. Dus girl zet die knop om als t aan mij ligt wil ik wel stuk of 5 meiden nog !! Dus begin anders te denken wie weet is t maktabe om hierna een zoon te krijgen . Snap je me t is je gedachte die t moet accepteren want je hart heeft dat al gedaan want jij bent al moeder snap je me . T komt goed bij ons kijken we ook om ons heen maar geloof me girl niet doen iedereen heeft zo zijn woordje klaar staan en noem maar op en ik denk ook wel dat hierna mabey nog als t geschreven staat je nog een kindje krijgt 😍. En wie weet een boy .
  En hoe die liefde voor je girl gaat groeien denk jij gaat echt kraamtranen hebben ❤️.
  Ik ben er voor je was geen moeite en als er iets is je kan met me praten al is t om achmed de buurman die raar deed !!! Ik ben er !!! En je gaat straks anders denken geloof me je kriebels gaan nog komen !!! Ik werd echt moeilijk zwanger opnieuw een man heb met me vorige man 2 kindjes . En was al 5 jaar bezig en niks lukte iui niet zou ivf doen en ineens werd ik zwanger in Corona tijd ineens omdat ik er niet aan dacht en geloof me ik had al zo veel baby kleding gekocht enzo en ik dacht altijd klaar bij 10 weken heb ik heel de huis baby klaar 😂🤣. En nu 13 weken van elke dag bijna in de prenatal na ineens niet of 1 x in de maand . Ik dacht klaar zwanger gelijk alles alle winkels en ik ga er zo mee bezig zijn . Maar zeg je eerlijk als t niet die misselijkheid was of de geschop in me buik dan zou ik steeds denken O ja ik ben zwanger .
  Wat ik ermee wil zeggen is t komt en hoe jij van die kleine gaat houden t heeft gewoon tijd nodig . Maak je niet druk . Iedereen op zijn eigen tempo ❤️

 • Girlsmommy3

  Lief van je soesoe, ik zal inshallah er boven op komen. En we hebben nog als allah het wilt nog doorgaan. Maar eerst deze meid groot maken.

  Ik hoop dat ik aankomende 6 maanden de liefde diep ga voelen. En straks met 20 weken echo en band met haar al hebt gebouwd.

  Je bent een goed mens, wie goed doet krijgt goed!! Is mij altijd verteld en zo zie je dat jullie hier goed voor elkaar zijn❤️ Alleen maar liefde voor jullie.

 • Suusoe

  Vandaag was t zover 😍..

  Mooie echo gehad en we Vinden het zo raar dat we nu weten Wat het geslacht is 🙊. Toch nog zo onwerkelijk maar moet t nog beseffen .
  Alles gaat goed met de baby .
  Op na 15 juli afspraak vk 😍

 • MommyR1987

  Fijn meid dat je echo weer zo goed was!
  En ben zoooo benieuwd naar het geslacht 🥰🥰🥰 geniet er lekker van samen!

 • Suusoe

  Hihi dank je wel 🥰🥰.
  Hoe gaat het met jou ?
  En wanneer mag jij weer op echo ?
  Voel je je baby al schopen ?

 • MommyR1987

  Ha meid ,

  Hier momenteel zware dagen achter de rug door privé problemen.
  In maaktr me zo zorgen over dr impact op de baby dat ik vanochtend de vlk had gemaild dat dinsdag erg ver weg lijkt voor mij. Ze belde en ik mocht eerder komen. Daar gekomen heb ik kort een echo gehad en het hartje eindelijk gehoord 🥰😀🥰 was zo trots weer. Helaas lag beeb niet geheel goed voor een foto en de camara heeft maar 3 tellen opgenomen. Ik heb dus geen aandenken en hoef pas over 4 weken weer terug. Dit vind ik ergens heel jammer maar wat telt is dat prachtige krachtige hartje wat ik heb gehoord. Snel zijn lijfje te hebben gezien en dat alles goed is met ons mupke 🥰🥰🥰

 • Suusoe

  Owwwwww echt !!! Jeetje hoop dat t nu wel beter gaat met je ❤️.
  Gelukkig gaat alles goed met jullie mupke😍. En wat leuk dat je t hartje hebt gehoord 😍. Ik mag weer 13 juli gaan hihi .
  Hoop dat ik dan ook t hartje mag horen 😍. Jammer dat je geen foto hebt gehad . Maar denk ook niet dat t meer lang gaat duren of je gaat je mupke voelen schoppen denk ik

 • MommyR1987

  Ja het gaat, heb gewoon gedoe met de ex en dat is niet fijn.
  Ik hoop inderdaad ook dat ik de kleine snel ga voelen, dat lijkt me zo fijn om bevestiging te krijgen van t kleintje zelf dat alles goed is. 😍😍 jij 13 juli weer?
  Misschien dat ik toch tussendoor een echo ga laten maken maar dan geen geslachtsecho haha💋💋😀😀

 • Girlsmommy3

  Wat leuk dat je het weet, ik ben echt benieuwd 🤗van harte gefeliciteerd ben blij voor je dat je het zelf leuk vind🥰

 • Suusoe

  Hihi ja echt heeel leuk 😍😍.
  Dank je wel lief jij ook gefeliciteerd nogmaals 😘.

 • ilonaVdL

  Ooo leuk!! Nu wennen aan het geslacht en shoppen !

 • Suusoe

  Ja hihi begin t te geloven echt gek gewoon t idee dat we nu weten wat het is . Zo appart hihi .

 • Emmas

  Fijn dat alles goed gaat 😍 voel jij je al wat beter? Wil je het geslacht geheim houden voor de buitenwereld?

 • Suusoe

  Hoi hoi ,
  Ja voel me wel wat beter maar dan zeg Maar soms . Het wisselt zo af .ik geef nog wel over maar ben niet hele dag door misselijk alhoewel ik nog steeds niet tegen me keuken gang en kast kan die deuren zitten dicht want ik kots de hele dag door die geur 🤮. Zit bepaalde geur alsof er verrote vlees ligt te rotten .
  Ja we willen t geheim houden voor nu om er nog even zelf van te genieten 🙊.

 • Emmas

  Hopen dat het spugen ook snel ophoudt! Super leuk dat je het geslacht nu weet, begrijp dat je dat even voor jullie zelf wilt houden. Geniet ervan 😍

 • Mommy2021

  Vandaag 13 weken, maar de dagen gaan zo langzaam. Ik krijg medicatie tegen extreme misselijkheid. Ben al erg moe en door de medicatie extra suf.
  Ik wil niet klagen maar ik vind het soms erg zwaar. En kan mijn gevoel en frustratie niet echt ergens kwijt :-(

 • ilonaVdL

  O wat vervelend zeg ! Maar ik weet hoe heftig het is helaas. Tot 10/11 weken hele dagen kots misselijk geweest maar ineens ging het gelukkig beter. Ik zag het echt niet meer zitten en was totaal niet blij met deze (ongeplande) zwangerschap. Echter nu ik me vaker goed voel dan slecht word ik pas blij. Ik hoop dat jij snel kan gaan genieten !!

 • Ottie

  Hoi! Is het bij jou ook de eerste? Ik vind het ook best tegenvallen hoe zwaar het is. Zo moe en misselijk en alles lijkt mis te gaan (zoals nu dat de nipt na 2 weken wachten opnieuw gedaan moet worden). Maar ondertussen voel ik wel mijn buik groeien en begin ik aan het idee te wennen dat het toch echt is gelukt en we over 6 maanden al een kindje krijgen. Sinds gisteren zijn ook de extreme kwaaltjes aan het verdwijnen. Maar ik begrijp je helemaal qua frustraties en gevoelens niet kwijt kunnen. Sterkte!! 😘

 • Mommy2021

  Nee het is mijn 3e. Maar de andere zwangerschappen verliepen ook zwaar. Zeker tot 5 maanden last gehad van extreme misselijkheid. Met medicijnen wordt het braken in ieder geval tegengehouden. Maar ik blijf me rot en oncomfortabel voelen.
  En nu lijkt het nog zwaarder. Constant 2 kinderen die toch aandacht van mij vragen.

  En dan ook nog beetje zenuwachtig voor geslachtsecho.

  Voor jou de eerste begrijp ik? Wel fijn dat de extreme kwalen een beetje verdwijnen dan! De eerste is toch wel beetje extra spannend maar inderdaad... er groeit iets moois daar! Hou vol!

 • Ottie

  O ja, dat kan ik me goed voorstellen. Ik heb alleen nog een kat om voor te zorgen en die ligt gewoon net als ik de hele dag in bed!
  Wanneer heb je je geslachtsecho? Ben je zenuwachtig omdat je hoopt op een jongen of meisje?
  Ik wist niet dat een geslachtsecho iets was wat je kon doen, maar wacht nu gewoon af tot de 20 weken. Ik duim met je mee, wat het ook moge zijn!

 • Mommy2021

  Over 2 weken geslachtsecho.
  En heb 2 jongens dus een meisje zou erg leuk zijn.
  Bij de 1e zwangerschap sliep ik ook veel. Bij de 2e ging dat al minder. Maar nu al helemaal niet. Zelfs in de nacht is eentje een beetje onrustig.
  Ik hoop echt dat ik me gauw wat meer energiek ga voelen.

  Jij ook veel succes de komende tijd. Hopelijk kan je toch genieten van deze tijd!

 • Suusoe

  Hallo week 13 .
  Toch weer een mooie moment vind ik .
  Eerste deel zit erop 😍 2 de trimester is aan de beurt 😍. Wat klinkt dit mooi en zo snel t gaat .
  Hoop dat de kwaaltjes gaan afnemen .
  Binnenkort de geslachtsecho kan ook echt niet wachten 🙊.

 • ilonaVdL
  We hebben ons wondertje gisteren ook even in 3/4D mogen bekijken. Wat bijzonder om te zien, zo compleet al 🥰
  Ben helemaal verliefd. 13+3.
  Ze kon het geslacht al zien, alleen wilde we het nog niet weten aangezien er een feestje gepland staat op 12 juli om het geslacht bekend te maken. Maar ooooo wat was dit lastig aangezien we HEEL nieuwsgierig zijn 🤣
 • Suusoe

  Wat prachtig om te zien 😍.
  Wat leuk om te weten dat alles goed is .
  Zoals je al zei en niet gek klinkt nu heb je die echo gehad na de 12 weken zelfs de 13 weken en dat maakt t super nu lekker genieten . En wat knap van je dat je de geslacht niet wou weten 😍. Hier net als girldmommy kan niet wachten hihi .

 • ilonaVdL

  Hahaha ik wil het geslacht wel weten hoor, maar pas 10 juli. Anders loopt heel het plan in de soep 🤣

 • Suusoe

  Ja dat snap ik hihi .
  Maar alsnog gewoon de verleiding daar 😂.
  2 sec en je had t geweten 😍. Gewoon alleen al dat hihi ik zou zeggen jaaaaa 😂🤪. Maar snap je hoor denk dat t wachten t zeker waard gaat zijn 😍.

  Ik vind mezelf wel appart ik heb namelijk al een dochtertje en een zoontje wou dit eigenlijk een cadootje laten verrassing voor bij de bevalling alleen kan me vriend daar gewoon echt geen gedachte bij vinden word zijn eerste en hij wil t zoooo graag weten .
  En nu is voor mij elke dag een dag langer 😂🤣. Ga stuk .

 • ilonaVdL

  Hahaha ja lastig hè. Ik wilde het bij de 2e ook niet weten, maar manlief wel perse. Dus maar afgesproken dat we de buitenwereld lieten denken dat we het niet wisten zodat het toch nog een verassing was.
  We hebben 2 meiden, en nu wil ik het wel echt dolgraag weten. Gewoon echt nieuwsgierig. Ik denk zelf weer een meisje !

 • Girlsmommy3

  Oww wat leuk en wat een mooi foto. Jeetje ik zou het niet uithouden 😂zolang nog wachten maar petje af heel veel plezier😘

 • Girlsmommy3

  Oww wat leuk en wat een mooi foto. Jeetje ik zou het niet uithouden 😂zolang nog wachten maar petje af heel veel plezier😘

 • Girlsmommy3

  Vandaag pretecho gehad en we krijgen onze 4e dochter😊

 • MommyR1987

  Gefeliciteerd! Een hele rijkdom weer! Had je ook een voorgevoel van het geslacht? Ik zou totaal niet durven gokken dit keer!

 • Girlsmommy3

  Dankjewel 💋ik dacht echt dit x is het een jongen omdat ik zo anders zwanger ben maarja onderschat het nooit😊

 • MommyR1987

  Ja precies. Ik heb 2 jongens en ben heel anders zwanger. Iedereen zei al zal het nu wrl een meiske worden maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn 😊

 • Girlsmommy3

  Ja daarom nou ik zal voor je duimen💋

 • SabrinaVW

  Hee wat leuk!! Gefeliciteerd! :)

 • Girlsmommy3

  Dankjewel 😘

 • Suusoe

  O wat leuk gefeliciteerd 😍😍 ik vind meiden helemaal geweldig 😍😍. Nu lekker genieten . Omg wat leuk 🙊. Ik kan niet wachten op mijn geslachtsecho 😍😍

 • Girlsmommy3

  Spannend voor jou nog even volhouden en bedankt 😘

 • Suusoe

  Ja tel echt de dagen af 🙊 maar gelukkig gaan de dagen wel snel 😍


1 2 3 4 5 6 7 8 9

Leden in week 13

De bevaldatum van leden die 13 zwanger zijn is van zaterdag, 2 januari 2021 tot en met vrijdag, 8 januari 2021.


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50