Over ons

BabyBytes is een van de grootste online platforms voor (aanstaande) ouders die alles willen weten over zwangerschap, opvoeding en het ouderschap. Met een enthousiast redactieteam van deskundigen werken we aan betrouwbare, actuele en herkenbare content. Als ouder kun je dag en nacht terecht op BabyBytes met al je vragen.

Geschiedenis

BabyBytes bestaat sinds 2005 en begon oorspronkelijk als forum. We merkten dat het forum enorm veel waarde bood voor ouders. Omdat de vraag naar informatie steeg zijn weI in 2015 gestart met het creëren en plaatsen van informatieve content en verdiepende artikelen. Babybytes groeide uit tot een van de populairste online platforms over zwangerschap, opvoeding en ouderschap.

Missie

Onze missie is iedereen die een kinderwens heeft, zwanger is, bevallen is en/of jonge kinderen heeft deskundige en betrouwbare informatie te bieden. Daarnaast willen we via het forum een plek bieden waar onze bezoekers herkenning kunnen vinden en hen het gevoel geven dat ze niet de enigen zijn met hun vraag/probleem/situatie.

Online platform

Op onze site kun je terecht voor:
Het forum
Babynamen
Deskundig advies
Nieuws
Inspiratie

Verder versturen we elke donderdag onze nieuwsbrief en zijn we te vinden op Facebook, Instagram, Pinterest, YouTube en TikTok.

Team BabyBytes

Ons team bestaat uit:
Chantal - Hoofdredacteur
Chantal coördineert de content op de site, maar schrijft daarnaast vlijtig mee. Ze begon in 2017 als online redacteur bij BabyBytes, maakte een paar uitstapjes, maar keerde in 2022 uiteindelijk toch terug naar haar oude liefde. Thuis wacht een andere grote liefde met wie ze twee kinderen heeft. In haar spaarzame vrije uurtjes doet ze aan (reformer)pilates en padel.
Sharon - Forumbeheerder
Forumbeheerder vanaf het eerste uur. Probeert pittige discussies streng maar rechtvaardig in goede banen te leiden. Het forumbeheer combineert ze met een gezellig druk gezin, een baan én een opleiding.
Marit - Freelance redacteur
Begonnen als stagiaire en nu werkzaam als freelancer. Dit doet ze naast haar opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam en andere bijbaantjes. Zo heeft ze een heel netwerk aan oppasadresjes waar ze meer dan genoeg inspiratie vandaan kan halen.
Redactie-stagiair(e)
Onze online redactie wordt elk jaar weer versterkt met een aantal stagiair(e)s die we de fijne kneepjes van het vak leren.
Iris - Sales
Iris, trotse moeder van twee en padelkoningin, is onze salestijger. Met haar ervaring als moeder en in sales weet ze altijd weer de juiste samenwerkingen voor BabyBytes te regelen. Voor vragen over adverteren en samenwerkingen kun je altijd bij haar terecht via: info@nextday.media.
Tilda - Postpartum-deskundige
Tilda is moeder van Livia en Emmi. Ze maakte na de geboorte van haar dochtertje een postnatale depressie door. Nadat deze was opgeklaard, wilde ze graag moeders helpen, zoals ze zelf ook geholpen is tijdens haar postpartum depressie. Daarom besloot ze haar eigen begeleidingspraktijk voor mama's zonder roze wolk op te richten. Vanuit haar expertise als therapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van postnatale depressies, begeleidt ze moeders weer het positieve pad op.
Roos - Voedingsdeskundige
Voedingsdeskundige en moeder van drie dochters, Roos, licht ouders voor over eten voor hun baby of peuter. Van gezonde snoep inspiratie tot recepten waar het hele gezin van smult. En van uitgewerkte eetschema’s tot een praktische cursus, waarmee jouw kind van groenten gaat houden. Een methode die zelfs met een drukke agenda te volgen is.
Annelies - Opvoeddeskundige
Annelies helpt ouders van jonge kinderen hoe ze Realistisch kunnen Opvoeden. Want je kunt liefdevol opvoeden, zónder te pamperen. En je kunt duidelijk zijn, zónder autoritair te zijn. Naast opvoedcoach is ze moeder van 4 jongens en weet ze als geen ander dat de theorie iets heel anders is dan de praktijk.
Yvette - Familierecht advocate en mediator
BabyBytes-deskundige en moeder van twee dochters, Yvette, is gespecialiseerd familierechtadvocaat, mediator, scheidingscoach en parenting coördinator. Ze begeleidt ouders in hun relatie en zorgt voor goede en waardevolle afspraken met het kind als middelpunt.
Janine - Slaapdeskundige
Janine, moeder van een Mace is afgestudeerd als kinderslaapcoach en onrustdeskundige. Ze leert ouders hoe je op een liefdevolle manier een goede slaapbasis instelt en hoe je een kind beter en zelf kunt laten slapen.

Contact met de redactie

Heb je vragen aan de redactie of wil je reageren op een artikel? Je kunt de redactie mailen via info@babybytes.nl. Heb je zelf een verhaal over jouw kinderwens, je zwangerschap, bevalling, gezin, of relatie? Je kunt via dit formulier jouw verhaal vertellen aan de redactie. Als je anoniem wilt blijven kun je dat in het formulier kenbaar maken.

Adres redactie

Onze redactie-adres is:
Joop Geesinkweg 909
1114 AB Amsterdam

Uitgever

BabyBytes is een uitgave van mediabedrijf PXR, een uniek gepositioneerd en onafhankelijke partij in het Nederlandse landschap. PXR is ook uitgever van onder andere Voetbal International, VoetbalPrimeur, VoetbalNieuws, Bright en GPBlog en bereikt ruim 12 miljoen unieke bezoekers per maand.

Adverteren

Met ons aanzienlijke bereik en onze duidelijke doelgroep is Babybytes mogelijk een interessant platform voor een advertentie voor uw bedrijf. Hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Next Day Media vertelt u graag meer over deze mogelijkheden.

Discalimer

De informatie die je op BabyBytes kunt vinden is geen medisch advies. Ons redactieteam heeft geen medische achtergrond. Ook al schrijven we over gezondheid en aandoeningen (waarbij we gebruik maken van wetenschappelijke bronnen en navraag doen bij deskundigen) geven we geen medische adviezen. Neem bij vragen en twijfel over jouw gezondheid en dat van jouw kind altijd contact op met je medisch specialist.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50