Hoofdmenu
· Home · Proberen · Zwangerschap · Baby's · Infoforum · Polls · Blogs · V&A · Fotoboeken · FotoQuest · Namen · Leden · Chat · Zoeken · Geboortekaartjes

Sleep dit menu naar links en rechts voor meer secties


Proberen
· Algemeen · Ronde tot ronde · Ovulatiekalender · Ovulatieticker · Temperatuurkaarten · Forum: IUI, IVF en ICSI · Chat


Zwangerschap
· Algemeen · Zwangerschapsfotoboek · Zwangerschapstickers · Week tot week · Zwangerschapsverloop · Chat · Bevaldata tijdlijn · Alternatieve bevaldatum


Baby's
· Algemeen · Babyfotoboek · Babykamers · Maand tot maand · Nu jarig · Pas geboren · Vlinderpagina · Chat


Namen
· Namen · Jongensnamen · Meisjesnamen · Herkomst: jongens · Herkomst: meisjes · Babynaamgenerator · Top 50 jongens · Top 50 meisjes


Leden
· Nu online · Leden zoeken · Nieuwe leden · Nieuwe blogs
Nieuwe foto`s: · Alle · Zwangerschap · Buiken · Baby`s · Ledenpagina`s
Nieuwe reacties: · Forums · Zwanger per week · Baby per maand · Proberen per ronde


Aanmelden of

Lid wordenNaam: ww: Wachtwoord vergeten

Zwangerschapssymptomen

Zwangerschapssymptomen (501134454)
 1. Areola rond tepel wordt donkerder - Dit kan eén van de eerste symptomen zijn. Het kan al eén week na de conceptie verschijnen. Dit symptoom is het gevolg van een toename van het hCG hormoon, welke begint bij implantatie van de bevruchtte eicel.

 2. Basale lichaamstemperatuur blijft hoog - Als je je basale lichaamstemperatuur bijhoudt (je temperatuur zodra je wakker wordt in de morgen) en je ziet dat deze meer dan 18 dagen boven de coverlijn blijft, ben je waarschijnlijk zwanger.

 3. Brandend maagzuur - Twee redenen: De baarmoeder is erg opgezet en begint naar boven te drukken. De toename van het hormoon hCG zorgt ervoor dat de maag minder leeg is dan normaal waardoor meer maagzuur aanwezig is.

 4. Braxton Hicks weeën - Deze starten zo rond je zesde week, maar je voelt ze pas rond de helft van je zwangerschap.

 5. Constipatie - Zwangerschapshormonen vertragen de spijsverteringfuncties om een maximale absorbtietijd te geven voor opname van vitaminen en voedingstoffen..

 6. Depressie - Naast de spanning die de zangerschap met zich mee brengt, kan dit veroorzaakt worden door vermoeidheid, slaapproblemen, emotionele veranderingen en gewichtstoename.

 7. Duizeligheid - De groeiende baarmoeder drukt tegen aders in je benen waardoor je bloeddruk daalt. Dit maakt dat je je licht in je hoofd voelt.

 8. Een positieve zwangerschapstest hebben - De meest voor de hand liggende, behalve natuurlijk het hebben van een groeiend buikje. Thuistests zijn 99% nauwkeurig, maar bezoek een huisarts om 100% zeker te zijn.

 9. Gemiste periode (Amenorrhea) of een periode met een lichtere bloeding dan normaal - Zodra je zwanger bent stoppen je menstruaties. 

 10. Gevoelig voor geuren - Het geringste luchtje kan je misselijk maken.

 11. Gevoelige of gezwollen borsten - Dit symptoom kan al eén of twee weken na bevruchting optreden. Het houdt waarschijnlijk de gehele zwangerschap aan. Gevoelige of gezwollen borsten zijn het gevolg van het aanwezige hCG hormoon dat direct na innesteling van de eicel aangemaakt wordt.

 12. Hoofdpijn - De frequentie en hevigheid van hoofdpijn wisselt met de fluctuatie van hormoonniveaus in je lichaam. Ongeveer twee van de vijf vrouwen hebben een toename van hoofdpijn gedurende de eerste maanden van de zwangerschap.

 13. Lichte bloeding - Een lichte bloeding kan voorkomen ongeveer 4 tot 10 dagen na de ovulatie. Het is roze of bruin van kleur en gaat soms gepaard met lichte buikkramp. Het is het gevolg van de implantatie van de eicel in de baarmoederwand. Veel vrouwen zien dit aan voor een gewone menstruatie.

 14. Lichte buikkramp - Maagkrampen in combinatie met een lichte bloeding. 

 15. Misselijkheid - Misselijkheid is zeer gebruikelijk. De meeste vrouwen hebben ten minste een lichte vorm van misselijkheid, ongeveer een derde moet ook overgeven.

 16. Neigen naar voedsel - Rond de 85 procent van de vrouwen heeft tenminste tijdens hun zwangerschap meer aandrang tot eten of snoepen. Dit is het gevolg van hormonale veranderingen in het lichaam. Zoete of zoute snacks zijn het meest populair.

 17. Overvloedig spuug - Als gevolg van hormonen werken je speekselklieren harder tijdens de zwangerschap. Het spugen stopt zo rond de zestiende week.

 18. Prikkelbaarheid - Hormonen zorgen voor vele humeurveranderingen en overgevoeligheid gedurende je zwangerschap.

 19. Regelmatig urineren - Dit symptoom komt door hormonale veranderingen. Dit kan na zes weken de kop opsteken en de rest van de zwangerschap aanhouden. Dit is het gevolg van hormonale veranderingen en een groeiende druk op de blaas.

 20. Uitputting of vermoeidheid - Dit kan vooral in het begin van de zwangerschap voorkomen en in mindere mate aanhouden tot de bevalling.

 21. Vermoeidheid - Je lichaam ondergaat hormonale veranderingen. hCG vormt zich in je lichaam, je lichaamstemperatuur is hoger als gevolg van de hoeveelheid progesteron die in je lichaam circuleert. Dit maakt dat je je vermoeid voelt. Doe het rustiger aan, eet meer calorieën (300 extra per dag).

 22. Zwanger voelen - Noem het een zesde zintuig, sommige vrouwen `voelen` zich gewoon zwanger.

Maar...
Stress, ziekte, veranderingen in dieet en andere situaties kunnen de zwangerschapssymptomen ook veroorzaken. De enige manier om zeker te zijn of je zwanger bent is dit te laten bevestigen door je huisarts of door het doen van een zwangerschapstest. Deze tests zijn betrouwbaar en kunnen al resultaten laten zien vanaf 10 tot 14 dagen na bevruchting. 

Heb je sommige of alle symptomen en meen je dat je zwanger bent, zorg dan goed voor je gezondheid. Vermijd cafeïne, alcohol, sigaretten en drugs. Gebruik je medicijnen, vraag dan aan je huisarts of deze veilig zijn tijdens de zwangerschap.

Word lid om te reageren.

Meer dan 1000 reacties op dit onderwerp

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende

elfjesmama (23.2 minuten geleden)
Allereerste keer dat ik op deze pagina iets post :)
Ik weet zelf niet of ik de reacties nog zal terug vinden :-D

Ik heb 15/10 een positieve ovulatie test gedaan. Dagen ervoor en dagerop zelf gevreeën, niet bij stil gestaan. Maar op aanraden van gyn. een testje gedaan en het was knalpositief.

Nu had ik paar dagen later gevoel van ongesteld te worden. (wat zeurderige krampjes) en dien vrijdag, twee dagen later had ik diaree en maandag had ik echt misselijk geovel maar ooooh zo geconstipeerd dat het pijn deed.

Mijn buik is opgezet door de darmen, al ben ik naar wc kunnen gaan. Ik had enkele keren steekjes in borsten, maar geen aanhoudende pijn..


AAAAAARgh! Dus ooh wanneer mag en moet ik testen :-(
En wat waren jullie symptomen?
Ik word nog gek!

Sarisekerim (4.9 uur geleden)
@miranda1980 - “@Sarisekerim - “@m...„
Zeker spannend!!! Bij mij wilden ze niet bij 5 of 6 weken een echo maken .. Dus 7 nov heb ik mijn eerste echo... Ik ben dan 7 weken en 3-4 dagen ofzo..
Omdat dit een zwangerschap is vlak na miskraam weten we dus niks over hoevee ik eigenlijk ben.. Volgens clearblue 2-3 weken dus 4/5 weken zwanger.. Dat klopt wel als ik terug tel kom ik uit bij 16 sept (eerste dag bloeding miskraam)...
Vanochtend had ik weer gevoelige borsten :)))
Ik voeg je aan mn lijst als je dat goed vind? Contact houden.. Hoop op goed nieuws van je ( morgen )

miranda1980 (8.6 uur geleden)
@Sarisekerim - “@miranda1980 - “Ho...„
Ik.ben er inmiddels wel.achter dat het per dag per moment kan verschillen. Ik heb er soms veel last van en soms helemaal niks.. ze zijn inmiddels wel gegroeid.. ik heb morgen de eerste echo... ik durf niet!!!! Ik.ben dan 7 weken dus moet een hartje zien kloppen... vind het zo spannend! Hoe is het bij jou nu? Hoe ver ben je?

Sarisekerim (1.9 dagen geleden)
@miranda1980 - “Hoi allemaalik ben ...„
Dat heb ik dus vandaag... Opeens is de gevoeligheid van mn borsten verdwenen.. Erg onzeker nu want ook ik heb 3 mk`s gehad waarvan de laatste twee in juni en september....
Hoe is t inmiddels nu met jouw???? Hoop dat t een plakkertje isbabywishx (3.5 dagen geleden)
4Dagen overtijd hm ben een benieuwd
Over 3dAgen een test doen?

Annemarie27 (12.3 dagen geleden)
Nou, ik geloof dat ik vandaag ongesteld geworden ben. M`n hormoonhuishouding is na het stoppen met de pil nog niet op orde denk ik. Volgende ronde maar weer!

Annemarie27 (13.3 dagen geleden)
Hallo,
Ik ben een beetje in de war.. Ik had afgelopen zaterdag ongesteld moeten worden, maar dat is niet gebeurd. Ik heb maandag een test gedaan, die was negatief. Nou heb ik sinds gister (dinsdag) bruin bloedverlies en vandaag zat er ook heel iets rood in. Ik heb sinds mijn ovulatie periodes van misselijkheid, ik ruik werkelijk alles veel sterker en m`n borsten zijn ook gevoelig (vooral tepels). Ik heb met mijn vriend afgesproken dat we zaterdag weer een test doen, we hebben nl. wel een kinderwens. Soms denk ik wel dat ik het té graag wil, dat daarom mijn menstruatie uitblijft. Maar wat ik op internet lees, is dat bruinbloed normaal is in de eerste weken van een zwangerschap. Als ik wel zwanger ben, ben ik nu 4.5 week. Ik ben benieuwd of er meer dames zijn die mijn symptomen hebben..

miranda1980 (13.4 dagen geleden)
Hoi allemaal
ik ben vandaag 5 weken zwanger en had de afgelopen dagen wisselende symptomen waaronder gevoelige borsten. Vandaag voel ik ineens helemaal niks meer in mijn borsten en maak me er erg zorgwn om.. ik heb in april een curettage gehad na een missed abortion en ben nu zo bang dat ik een miskraam krijg. Zijn er hier meer die ineens geen pijn in hun borsten meer hadden en is dit een slecht teken?

miranda1980 (13.4 dagen geleden)
Hoi allemaal
ik ben vandaag 5 weken zwanger en had de afgelopen dagen wisselende symptomen waaronder gevoelige borsten. Vandaag voel ik ineens helemaal niks meer in mijn borsten en maak me er erg zorgwn om.. ik heb in april een curettage gehad na een missed abortion en ben nu zo bang dat ik een miskraam krijg. Zijn er hier meer die ineens geen pijn in hun borsten meer hadden en is dit een slecht teken?

jv (15.2 dagen geleden)
@slicey - “Hallo allemaal, ik h...„
testen met ochtendurine is het beste dus als deze negatief zijn dan lijkt het me niet dat je zwanger bent. Je kan altijd bij de huisarts bloed laten prikken als je de testen niet vertrouwd. Heb je een Clear Blue gedaan waar ook echt op stond `niet zwanger`?

Swinxs (15.8 dagen geleden)
Hej allemaal ik ben zo`n twee weken geleden ongesteld geweest.het leek op een gewone ongesteldheid alleen 3 dagen later dan gepland. Na de week heb ik zo nu en dan harde buiken moeite met toilet gaan moeite met eten misselijk bij vlagen duizelig lage bloeddruk (105).
We zijn al meer dan een jaar bezig om zwanger te worden zonder resultaat alleen af en toe wat later. Heb nooit buikpijn na de week en dit is zeker geen menstruatie pijn.het komt met vlagen af en toe met steken. Morgen een spoed tijd bij de huisarts. Ik voel me erg onzeker en bang omdat ik het niet eerder heb gehad zeker niet zo`n twee weken lang met vlagen..
Iemand gedachten hierover?
Groetjes carolien

slicey (16.3 dagen geleden)
Hallo allemaal, ik heb sinds 3 weken last van ontzettend veel kwaaltjes. Mijn vorige menstruatie in de stopweek was maar 1 dag, gevolgd door een paar dagen met een beetje bruin bloedverlies en roze bloedverlies. Normaal ben ik gewoon 4/5 dagen ongesteld. Ik ben vorige maand 1x de pil vergeten aan het begin van de strip. Ik heb last van rommelende darmen, pijnlijke borsten, extreme vermoeidheid, sterk verminderde eetlust terwijl ik normaal alles eet wat lost en vast zit, ook ruiken dingen die ik normaal lekker vind nu ineens voor mij als kots. En toch een ontzettend opgezwollen buik en ben ik aangekomen en afgelopen week 2 keer overgegeven. ik heb al 2 testen gedaan met ochtendurine (na de laatste ongesteldheid) die allebei negatief waren.. Komt dit omdat ik op het verkeerde moment test? Ik voel me er niet prettig bij omdat ik er niet te laat achter wil komen.

slicey (16.3 dagen geleden)
Hallo allemaal, ik heb sinds 3 weken last van ontzettend veel kwaaltjes. Mijn vorige menstruatie in de stopweek was maar 1 dag, gevolgd door een paar dagen met een beetje bruin bloedverlies en roze bloedverlies. Normaal ben ik gewoon 4/5 dagen ongesteld. Ik ben vorige maand 1x de pil vergeten aan het begin van de strip. Ik heb last van rommelende darmen, pijnlijke borsten, extreme vermoeidheid, sterk verminderde eetlust terwijl ik normaal alles eet wat lost en vast zit, ook ruiken dingen die ik normaal lekker vind nu ineens voor mij als kots. En toch een ontzettend opgezwollen buik en ben ik aangekomen en afgelopen week 2 keer overgegeven. ik heb al 2 testen gedaan met ochtendurine (na de laatste ongesteldheid) die allebei negatief waren.. Komt dit omdat ik op het verkeerde moment test? Ik voel me er niet prettig bij omdat ik er niet te laat achter wil komen.

tinnekee (25.3 dagen geleden)
Ik heb men pil doorgenomen omdat we op vakantie gingen nu was ik men pil vorige week 2dagen achter elkaar vergeten 3de dag terug beginnen nemen heb een heel klein beetjebloed verlies gehad dacht men regels doorkwamen ,toch niet dus nu lig ik plat overegen en buikloop maar heb niet echt buikpijn raar is dit nu toevallig buikgriep of jah?

tinnekee (25.3 dagen geleden)
Ik heb men pil doorgenomen omdat we op vakantie gingen nu was ik men pil vorige week 2dagen achter elkaar vergeten 3de dag terug beginnen nemen heb een heel klein beetjebloed verlies gehad dacht men regels doorkwamen ,toch niet dus nu lig ik plat overegen en buikloop maar heb niet echt buikpijn raar is dit nu toevallig buikgriep of jah?

tinnekee (25.3 dagen geleden)
Ik heb men pil doorgenomen omdat we op vakantie gingen nu was ik men pil vorige week 2dagen achter elkaar vergeten 3de dag terug beginnen nemen heb een heel klein beetjebloed verlies gehad dacht men regels doorkwamen ,toch niet dus nu lig ik plat overegen en buikloop maar heb niet echt buikpijn raar is dit nu toevallig buikgriep of jah?

tinnekee (25.3 dagen geleden)
Hey allemaal ik heb een vraag en ga nu misschien heel dom overkomen

denise33 (26.2 dagen geleden)
Hoi, zijn er hier meer meiden door de pil heen zwanger geraakt?

denise33 (26.2 dagen geleden)
Hoi, zijn er hier meer meiden door de pil heen zwanger geraakt?

jowen (43.9 dagen geleden)
En gefeliciteerd met je zwangerschap geniet ervan!!!

jowen (43.9 dagen geleden)
@jels dankje huisarts denkt eerder eruit dan te diep hij zei dat als hij diep zit hij nog een stukje van spiraal moet zien! Of de touwtjes zijn omgekruld ben best zenuwachtig voor morgen maar krampen worden en niet minder om misselijkheid ook niet pfff

jels (44 dagen geleden)
vorige week een bericht geschreven voor mijn nod met zware symptomen ;) Afgelopen dinsdag een knal positieve test gehad :D

Ondertussen worden de symtomen erger per dag! Misselijkheid komt er nu ook bij kijken, borsten worden alleen maar kwaadaardiger in mijn beha`s, en mijn vreetkicks zijn opgelopen naar ruim 10 frikandellen per avond hihi Daarnaast schijnt mijn humeur er niet beter op te worden. Ik voel me zelf fantastisch en gigantisch vrolijk, maar volgens mijn vriend kan ik soms erg pinnig uit de hoek komen!

Heerlijk al die symptomen, het betekend in ieder geval zwangerschap hihi

jels (44 dagen geleden)
@jowen - “Eyyy ik heb 2 positi...„
Ik heb een mirena spiraal gehad voor 3,5 jaar. Nooit problemen mee gehad, tot het laatste jaar in ieder geval niet. Daarna begon het mij te irriteren, menstruatie kwam op de gekste momenten opzetten ( terwijl daarvoor nooit! ) en na de seks had ik het idee dat ik zware weeën had.

Er bestaan verhalen dat ze verschuiven of er zelfs uitvallen. als je eerder 2 posi testen hebt gehad, is de kans dus heel groot dat je zwanger bent ( geweest ) de spiraal zorgt er namelijk voor dat er geen baarmoederslijmvlies wordt aangemaakt en er dus geen sprake van een innesteling kan zijn. Hcg wordt pas aangemaakt na een innesteling, dus dan pas kan een test positief worden.

Wat raar dat ze daarna negatief zijn. Ik hoop dat echo je duidelijkheid gaat geven

jowen (44.9 dagen geleden)
Eyyy ik heb 2 positieve zw testen en 3 negatieve eerder posisitief en daarna negatief urine test gehad bij ha waar was te laag dus negatief heb heel veel zw klachten alleen heb ik een mirena spiraal ha heeft hem gister gecontroleerd en ziet hem niet meer zitten! Hij denkt dat hij diep zit of eruit is maandag voor echo kijken naar spiraal maar hoop zo dat hij dieper zit maar denk ook eruit. Maar als hij eruit is waar blijft mijn ongesteldheid heb een sterk gevoel dat ik zwanger ben. Heeft een van jullie een spiraal en hier klachten mee

jels (52.1 dagen geleden)
Nu 3 dagen voor mijn nod. Veel symptomen zoals ; - eetbuien - tepels die mijn persoonlijke martelwerktuigen zijn - emotioneler - moodswings en veel krampen en rare onbestemde gewaarwordingen in mijn buik. Dit zou mijn 2e zwangerschap zijn en de 2e ronde voor dit (a.s.) wondertje dus ik hoop dat mijn lichaam me werkelijke signalen geeft hihiSpring naar · Boven · Vorige pagina · Reacties

Zoek een forumonderwerp

Meer forums:


Aambeien
Aangeboren-afwijkingen
Aangeven-bij-de-burgerlijke-stand
Acupunctuur-en-zwangerschap
Adoptie
Alcohol
Alleenstaande-ouders 2 nieuw
Allergie
     Koemelkallergie
Alpha-fetoprotein-(Afp)
Amandelontsteking
Autisme 12 nieuw
Babybenodigdheden
Babyhuisjes
Babykostencalculator
Babymatrassen
Babynamen
Babyverzorging
     In-bad
     Luier-verschonen
     Luieruitslag
     Nagelverzorging
     Navelstompje
     Oogverzorging
     Voorhuidje
Babyvoeding
BAM-Bewust-Alleenstaand-Moederschap 1 nieuw
Bandenpijn
Basale-Lichaamstemperatuur
Bedrust
Bekkeninstabiliteit
Berg-(huidaandoening)
Bevallen
     Bevallingshoudingen
     Braxton-Hicks
     Doula
     Inleiden
     Keizersnede
     Pijn
     Voorbereidingen
     Waterbevalling
     Ziekenhuisbevalling
     Acupunctuur
Blaasontsteking
Bloeddruk
     Hoge-bloeddruk-(hypertensie)
     Lage-bloeddruk-(hypotensie)
Bloedingen-en-wonden-bij-je-kind
Bloedneus
Bloedverlies
     1e-trimester
     2e-trimester
     3e-trimester
Boeren-en-luchthappen
Borsten
Borstvoeding
     Aanleggen
     Borstvoeding-op-het-werk-(BE)
     Borstvoeding-op-het-werk-(NL)
     Borstvoedingsluiers
     Clusteren
     Duratie
     Fysieke-gevolgen
     Kolven
     Langvoeden
     Melkkanalen-en-Borstontsteking
     Melkproductie
     Menstruatie
     Redenen-om-te-stoppen
     Regeldagen
     Snel-stoppen-met-kolven
     Spruw
     Tandemvoeden
     Tepelkloven
     Toeschietreflex
     Voordelen
     Wisselvoeden
Breath-Holding-Spells
Buidelen
Buikgriep
Buikkrampjes
Carpale-Tunnel-Syndroom
Chinese-geslachtskalender
Chromosomen
Crohn-en-Zwangerschap
CTG-(Hartfilmpje)
Curettage
Cyclus-herkennen
Dag-en-nachtritme
De-achternaam-van-je-kind
Depressie-na-de-zwangerschap
Depressie-tijdens-de-zwangerschap 1 nieuw
Diarree
Donorschap
Draagmoeders-en-Leenmoeders
Draagzakken-en-draagdoeken
Dromen-Tijdens-De-Zwangerschap
Drugs-en-zwangerschap
Duimzuigen-en-fopspenen
     Duimen-afleren
Echo
Een-broertje-of-zusje
Eetstoornissen
Endometriose
Epilepsie-van-pasgeborenen-(BINE)
Erbse-Parese
Erfelijke-aandoeningen
     PGD
Erkennen-van-je-baby
Flauwvallen
Flesvoeding 1 nieuw
Fluxus
Fontanellen
Gaatjes-prikken-(oren)
Geelzucht
Gewicht
     Gewicht-na-de-zwangerschap
     Gewicht-zwangerschap
     Gewichtsverlies-baby
     Groeiachterstand-baby
     Groeiboekje-baby
     Obesitas
     Ondergewicht-moeder
     Overgewicht-moeder
Glutenovergevoeligheid-(Coeliakie)
Grote-gezinnen
Haarzorg
Heupdysplasie
Hielprik
Hoofdluis-en-neten
Hoofdpijn
Huidveranderingen
Huilbaby
Inbakeren
Insectenbeten
Kiezen-van-het-geslacht
     Chinese-geslachtstabel
Kinderbijslag
Kinderen-en-seksualiteit
Kinderziektes
     De-Bof
     Hersenvliesontsteking
     Kinkhoest
     Krentenbaard-(Kinderzeer)
     Mazelen
     Rodehond
     Roodvonk
     Vijfde-ziekte
     Waterpokken
     Zesde-ziekte
Kindsbewegingen
KISS-en-KIDD
Klompvoetjes
Koffie
Koorts
     Koortsstuipen
Kraamperiode
     De-1ste-Kraamdag
     De-1ste-nacht
     De-2de-Kraamdag
     De-3de-Kraamdag
     De-4de-Kraamdag
     De-5de-Kraamdag
     De-6de-Kraamdag
     De-7de-Kraamdag
     De-8ste-Kraamdag
     De-Kraamman
     Tradities-na-geboorte
Liesbreuk
Listeriose
Lui-oog-(Ambylopie)
Maagzuur
Meemoeders
Misselijkheid
     Hyperemesis-gravidarum-(HG)
     Uitdroging
Mond-op-mond-beademing
Morning-afterpil
Naar-de-chiropractor
Natuurlijk-ouderschap
Navels
Obstipatie-(verstopping)
Ontpillen
Ontwikkeling-van-de-foetus
Ontwikkelingsstoornissen
Ontzwangeren
Oorpijn
     Oorontsteking
Ouderlijk-gezag
Overgang
Ovulatiekalender
Pasfoto-voor-baby-of-kind
PCOS 8 nieuw
PDS-en-Zwangerschap
Plassen
Pleegouders
Positiekleding
Premenstrueel-syndroom-(PMS)
Pseudo-kroep
Rapley
Reanimatie-baby-en-klein-kind
Reflux-(Baby)
Reizen-tijdens-zwangerschap
     Autogordels
Resusfactor
Ringworm
Roken
Rota-Virus
Rugpijn
Rusteloze-benen
Scheefgroeiend-hoofd
     Redressiehelm
Scheelzien
Schildklierafwijkingen-en-zwangerschap
Schoonmoeders 2 nieuw
Shaken-baby-syndroom
Slijmprop
Spataderen
Spraakontwikkeling-bij-kinderen
Stiefgezinnen
Stuitligging
Tandjes
Tandverzorging
Tang-of-Vacuumverlossing
Te-koop-advertenties
Tests-Tijdens-De-Zwangerschap
     De-Combinatietest
     Groep-B-streptokokken
     Hemoglobinegehalte
     Navelstrengpunctie
     Neurale-buis-defect
     Triple-test
     Vaderschapstest-(Thuis)
     Vlokkentest
     Vruchtwaterpunctie
     NIPT-test 17 nieuw
Tests-voor-de-zwangerschap
     Candida-infectie
     Chlamydia
     Hemoglobine
     Hepatitis-B
     HIV-en-AIDS
     Irregulaire-antistoffen
     Rodehond
     Toxoplasmose
     Vaginale-infecties
     Waterpokken
Tienerzwangerschap
Tijgeren-en-kruipen
Tweelingen
     Bevalling-bij-tweelingen
     Complicaties
     Na-de-tweelingzwangerschap
     Routines-aanleren
     Tijdens-de-tweelingzwangerschap 13 nieuw
     Verdwijnende-Tweeling-Syndroom
Uitslag,-bultjes-en-vlekkenwijzer
Uitstrijkje
UV-straling-en-zwangerschap
Vaccinaties
     De-Bof
     Difterie
     Hepatitis-B
     Hib-ziekten
     Kinkhoest
     Mazelen
     Meningokokken
     Pneumokokken
     Polio
     Rodehond
     Tetanus
Vader-worden
Veilig-en-onveilig-tijdens-de-zwangerschap
     Carrière
     Eten
     Medisch
     Schoonheidsbehandelingen
     Seks
     Slaap
Veiligheid-voor-je-kind
     Autostoeltje
     Babykamer
     Badkamer
     Balkon
     Brandveiligheid
     Fietsstoeltje
     Keuken
     Op-reis
     Trap
     Vergiftiging
     Woonkamer
Ventriculomegalie
Verkorte-baarmoederhals
Verkoudheid
Verlies
     Blighted-Ovum
     Buitenbaarmoederlijke-zwangerschap
     Doodgeboorte 3 nieuw
     Herhaaldelijke-miskramen
     Miskraam 7 nieuw
     Missed-abortion
     Molazwangerschap
     Vlinderpagina
     Zwanger-na-verlies
Verstikking-en-verslikken
Vijfde-ziekte
Vitamine-D
Vitamine-K
Vocht-vasthouden-(oedeem)
Voeding-tijdens-de-zwangerschap
Voeten:-Kwetsbare-kindervoeten
Voeten:-Pijn-tijdens-de-zwangerschap
Voorbehoedsmiddelen
     Voorbehoedsmiddelen-na-de-geboorte
Voorkeurshouding-adviezen
Vriendschappen
     Antwerpen
     Buitenland
     Drenthe
     Flevoland
     Friesland 1 nieuw
     Gelderland
     Gooi-en-Vechtstreken
     Groningen
     Limburg-(BE)
     Limburg-(NL)
     Noord-Brabant 3 nieuw
     Noord-Holland
     Oost-Vlaanderen
     Overijssel 1 nieuw
     Utrecht
     Vlaams-Brabant
     West-Vlaanderen
     Zeeland
     Zuid-Holland 2 nieuw
Vrije-dagen-voor-papa
Vroeggeboorte
Vruchtbaarheidsproblemen
     Medicatie
     Vruchtbaarheidsbehandelingen 31 nieuw
     Vruchtbaarheidsproblemen-bij-de-man
     Vruchtbaarheidsproblemen-bij-de-vrouw
Wachten-met-zwanger-worden
Wat-hoort-en-ziet-je-baby
Waterhoofd-(Hydrocefalie)
Werk:-Moederschapsrust-(Vlaanderen)
Werk:-Ouderschapsverlof-(Nederland)
Werk:-Zwangerschapsverlof-(Nederland)
Wiegendood
Zesde-ziekte
Zindelijkheidstraining
Zwanger-worden 7 nieuw
Zwanger-worden-30-tips
Zwanger,-snel-na-je-bevalling
Zwangerschap-boven-de-35 19 nieuw
Zwangerschapsdiabetes
Zwangerschapsfabels
Zwangerschapsstriemen-(Striae)
Zwangerschapssymptomen 2 nieuw
Zwangerschapstests
Zwangerschapsvergiftiging
Enig-kind


Naar boven Babybytes heeft Facebook en Pinterest!
Contact en Privacy
In het Engels, Duits en op Mobiel
Babybytes ©2014