Hoofdmenu
· Home · Proberen · Zwangerschap · Baby's · Infoforum · Polls · Blogs · V&A · Fotoboeken · FotoQuest · Namen · Leden · Chat · Zoeken · Geboortekaartjes

Sleep dit menu naar links en rechts voor meer secties


Proberen
· Algemeen · Ronde tot ronde · Ovulatiekalender · Ovulatieticker · Temperatuurkaarten · Forum: IUI, IVF en ICSI · Chat


Zwangerschap
· Algemeen · Zwangerschapsfotoboek · Zwangerschapstickers · Week tot week · Zwangerschapsverloop · Chat · Bevaldata tijdlijn · Alternatieve bevaldatum


Baby's
· Algemeen · Babyfotoboek · Babykamers · Maand tot maand · Nu jarig · Pas geboren · Vlinderpagina · Chat


Namen
· Namen · Jongensnamen · Meisjesnamen · Herkomst: jongens · Herkomst: meisjes · Babynaamgenerator · Top 50 jongens · Top 50 meisjes


Leden
· Nu online · Leden zoeken · Nieuwe leden · Nieuwe blogs
Nieuwe foto`s: · Alle · Zwangerschap · Buiken · Baby`s · Ledenpagina`s
Nieuwe reacties: · Forums · Zwanger per week · Baby per maand · Proberen per ronde


Aanmelden of

Lid wordenNaam: ww: Wachtwoord vergeten

Gewicht - Gewicht-na-de-zwangerschap


· Gewicht-na-de-zwangerschap
· Gewicht-zwangerschap 1 nieuw
· Gewichtsverlies-baby
· Groeiachterstand-baby
· Groeiboekje-baby
· Obesitas
· Ondergewicht-moeder
· Overgewicht-moeder 6 nieuw
Gewicht Gewicht-na-de-zwangerschap (397696233)Ook al is zwanger zijn en een kindje krijgen een bijzondere en geweldige ervaring, toch wil je heel graag zo snel mogelijk weer op gewicht zijn. Het liefst op een goed en gezond gewicht. Of je gemakkelijk een gezond gewicht kan bereiken is in eerste plaats afhankelijk van je gewicht voor je zwangerschap. Wanneer er toen al sprake was van overgewicht of ondergewicht, zal dat van invloed zijn op je gewicht na de bevalling.

Het is normaal dat je na je bevalling nog geruime tijd vocht vasthoudt. Je hoeft dan ook niet teleurgesteld te zijn wanneer je na enkele dagen op de weegschaal gaat staan en de wijzer te hoog uitslaat. Tevens zegt men niet voor niets: 9 maanden op, 9 maanden af. Neem ook die tijd. Goed voor jezelf zorgen en gezond en verantwoord leven en eten is van groot belang. Zeker wanneer je net moeder geworden bent. Dat vraagt een hoop energie.

Wanneer je na de zwangerschap zwaarder weegt dan voor de zwangerschap heeft het ook gevolgen op de mogelijke daaropvolgende zwangerschap. Het is van belang dat je na de zwangerschap weer op je oude gewicht komt. Er is namelijk een Zweeds onderzoek uitgevoerd onder 150.000 vrouwen met een normaal gewicht. Wanneer ze al 3 kilo waren aangekomen na een zwangerschap werd hiermee het risico op een te hoge bloeddruk verhoogd. De kans op zwangerschapsdiabetes was verhoogd met 30% en ook de kans op een kindje met een te hoog geboortegewicht was verhoogd. (Weer) op gezond gewicht komen is dus belangrijk, zeker wanneer je nogmaals zwanger wil worden.

Wanneer letten op een gezonde en verantwoorde leefwijze niet voldoende blijkt om een gezond gewicht te bereiken, kun je het beste contact opnemen met je huisarts en/of een diëtist. Deze kan samen met jou kijken hoe jij in jouw situatie tot het gewenste resultaat kan komen. Wat voor jou werkt, hoeft voor een ander niet te werken. Elk lijf is uniek en voor passend advies op maat kun je dan ook het beste de juiste hulp inschakelen. Succes met het afvallen!

Word lid om te reageren.

195 reacties op dit onderwerp

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende

rukhzar (2.3 dagen geleden)
Voor de bevalling 57 kg, na bevalling woog ik 62 kg. Binnen een paar weken weer 57. Nu 24 weken zwanger van ons tweede, woog voor de bevalling nog steeds 57, nu na 5 maanden zwangerschap 64.

mommy2be2 (21.9 dagen geleden)
ik was 58 kilo toen ik zwanger was op einde zwangerschap woog ik 80 na bevalling woog ik 75 en na 7 maanden weeg ik nu 57 kilo heb borstvoeding gegeven dus de kilos verdwenen vanzelf

Gwynyth (35.3 dagen geleden)
Hier begonnen met 73,5kg, eerst 5kg afgevallen, en dan een eindgewicht van 82,5kg. Nu, bijna een maand na de bevalling sta ik op 69,5kg; er mag nog 5kg extra af :)

elbereth (35.9 dagen geleden)
ik was begonnen met 70 kilo en ben geëindigd bij 86 kilo. Na de bevalling meteen tien kilo kwijt, de overige kilo`s speelde ik in enkele maanden tijd ook kwijt, niet door dieet, maar gewoon borstvoeding. Op een bepaald moment woog ik zelfs maar 60 kilo meer. Vandaag komen de kilo`s er weer bij omdat de borstvoeding ook minder is. Zit nu op 62,63... Nog steeds onder startgewicht, maar ik zou het liefst dit gewicht behouden.J.J (42.2 dagen geleden)
hier 1.72m en een startgewicht van 64 kilo, bevallen met 89 kilo. Nu 2 maand later 73 kilo nog... ;/ sporten is hier denk ik vanaf nu echt nodig. vanaf 20 weken plat gemoeten en veeeeel gesnoept!

Rozewonder (131.7 dagen geleden)
In totaal was ik tijdens de zws 11 kg aangekomen en nu bijna 3 weken later al 10,5 kg kwijt. Ben best blij dat dat zo snel gaat, had ik niet verwacht

snowy111 (166.5 dagen geleden)
58start gewicht en hoogte punt 83kilo na bevaling gelijk10kilo kwijt nu half jaar later zit ik nog altijd op 70a71kilo dus 13er af nog 13 tegaan pff zo frustrerend.

Mama van Lynn en Beeb (177.9 dagen geleden)
15kg aangekomen en 22 afgevallen. Ik was na 3 maanden terug op gewicht en dat alleen maar door mijn calorieen te tellen. Dagelijks niet meer dan 1250 binnen krijgen. Goed te doen en viel uiteindelijk de laatste 7kg op eigen houtje af. ik stopte met lijnen nadat ik weer op eigen gewicht was!

1juffertje (184.8 dagen geleden)
ik durf het bijna niet te zeggen.. maar ik ben nu 2,5 week geleden bevallen van een tweeling. Was in totaal ongeveer 7,5 kilo aangekomen tijdens de zwangerschap.. en ben nu sinds de dag van de bevalling 20 kilo kwijt.. zit dus 10 kilo nog wat onder mijn startgewicht! hihi..

Sanchez (184.9 dagen geleden)
9 kilo in totaal aangekomen en dit ben ik 2 maanden na de bevalling door gezond eten en veel te sporten ook allemaal weer kwijt!! :D

jsscaa (205.9 dagen geleden)
@leuke periode - “@jsscaa - “hallo m...„
maar ik heb niet gezegt da ik het te zwaar vond.
ik vond de 800 niet fijn juist omdat je savonds wel mocht eten.. dus ik zat heel de dag alleen maar te denken avond eten avond eten avond eten avond eten... maar goed achteraf gezien vond ik Cambridge helemaal niet fijn, ik sport nu 4 a 5 x in de week en eet gewoon gezond en dit werkt al beter dan de Cambridge gedaan heeft...

leuke periode (206 dagen geleden)
Ik was met mijn eerste zwangerschap 13 kilo aangekomen. In de eerste week na mijn zwangerschap waren er elf af. Na een jaar ben ik met Cambridge 1000 nog vijf kilo afgevallen. En nu ben ik 23 weken zwanger en vijf kilo aangekomen.

leuke periode (206 dagen geleden)
@jsscaa - “hallo mama`s,ik heb...„
Waarom vond je de 800 niet fijn? De 500 is alleen maar zwaarder. Er zijn er zoveel die gelijk de 500 gaan doen en dan stoppen omdat het te zwaar is en je dan snel weer aan kom. Ik heb de 800 gedaan die we hebben aangevuld tot de 1000 calorieën . Dit hebben we bewust gedaan, omdat ik het gewoon wilde volhouden en vel heeft ook tijd nodig om te herstellen. Normaal hoor je rond de 2000 calorieën te eten dus als je 1000 eet zit je al op de helft, dus val je ook af.

barbamamaa (212.4 dagen geleden)
@Bir1991 - “Hier mijn ervarings ...„
jaaa van crashdieeten en strenge dieeten is bekend dat je ook weer snel aankomt en dan altijd meer van daarvoor.

Minibelg (226.5 dagen geleden)
19 september ben ik bevallen dmv keizersnede, was bijna 20 kilo aangekomen tijdens de zwangerschap.
In dek raamwerk vlogen de eerste 10 kilo eraf.
De rest bleef plakken.
Nu 16 weken later ging ik op Weegschaal staan en woog ik nog minder dan voor m`n zwangerschap.
Ik heb misschien 4 x een uurtje gesport. De eerste weken best veel gewandeld.
Maar niet op m`n eten gelet ofzo, ben verzot op cola en dat drink ik ook dagelijks 2 grote glazen.
M`n buik is nog lang niet strak, mAr dat komt vanzelf wel.( ga weer sporten)
Dus ik zou zeggen gewoon doen en afwachten.

amiiie (227.3 dagen geleden)
Ik ben 3,5 week geleden bevallen dmv keizersnede. Ik was ongv 25 kilo aangekomen tijdens mijn zwangerschap en ben er nu 13 kwijt.. Wil nog max 9 kilo afvallen iemand tipss??

mama1994- (230.3 dagen geleden)
Ik ben nu bijna 10 maand geleden bevallen maar mijn buik blijft `dik` Ik ben 19 jaar en ben ongeveer 158cm. Ik weeg nu ongeveer 60kg. Voor mijn zwangerschap woog ik 53kg en had ik een `mager` lichaam.
Zoveel verschil is het niet met mijn gewicht maar toch lijkt het dat ik 20kg te veel weeg...

katy (255.4 dagen geleden)
Ik heb erg goede ervaringen met een vorm van paleo. Ik eet geen snelle koolhydraten en probeer suikers zo veel mogelijk te vermijden. Ik ben niet snel afgevallen, maar wel 10 kg en houdt dit er met gemak van af. Ik wil nog een 10 kg kwijt, maar wil nu eerst stabiel zijn. Gezondmetbart.nl is een website waar je meer informatie erover kunt krijgen.

Bir1991 (286.8 dagen geleden)
Hier mijn ervarings verhaal over cambridgde. Ik heb hret cambridge 500 dieet gedaan in 2011. Dit heb ik 6 maanden gedaan en ook 35 kilo afgevallen. (Ik was veel te zwaar) maar jeetje wat voelde ik me lekker slank. Van maatje 44 naar 38. Alleen was het erg zwaar. Ik had geen energie. Veel moe. En vaak jankend op bed omdat ik zoveel moeite had. Uiteindelijk afgebouwd zoals het hoorde bij het dieet. En toen helemaal gestopt. En je raadt het al...de kilos vlogen er weer aan terwijl ik super gezond at en niks verkeerds deed. Op een gegeven moment weer diezelfde 35 gewoon aangekomen in een paar maanden tijd!!!!! Dus mensen ik raadt dit dieet ten strengste AF. vind je het gek dat je afvalt als jd alleen shakes drinkt. Kan je net zo goed 3 keer per dag een smoothie drinken. Kost je minder en is veel lekkerder en gezonder. Bij cambridge betaalde ik 50 euro PER WEER. En dat 6 maanden lang. Reken maar uit....echt zonde van mijn geld. En alles voor niks. Vorig jaar het boek van dr mike moreno aangeschaft. Het 17 dagen dieet. En de kilos vlogen er af met gezond eten. Binnen 2 maanden 10 kilo! Het duurt overigens niet 17 dagen hoor. Het zijn cyclussen van ieder 17 dagen. Ik raad iedereen aan om dat te gaan doen. Nooit meet een crashdieet voor mij!!!

cicik (300.7 dagen geleden)
Ik ben 20 kilo aangekomen tijdens mijn eerste zwangerschap! Ik was begonnen met 56.5kg. De eerste 10 kilo ging er meteen af na de bevalling. De rest was ik kwijt binnen 3 maanden en ben daarna verder afgevallen. Nog extra 6 kilo weg! Ik zat op 50 kilo met mijn 1.62 meter lengte dus heel redelijk. Ben nu inmiddels 3 kilo aangekomen met 14 weken zwangerschap :D

Guppy2 (310.3 dagen geleden)
Ik was bijna 30 kilo aangekomen blijde eerste en niets echt geks gedaan... Kindje was wel zwaar( zeker geen dertig kilo). Dag na de bevalling was ik 14 kilo kwijt. En met borstvoeding was ik na drie maanden al 25 kilo kwijt ( zelfde eetstijl als tijdens de zwangerschap). Na de borstvoeding tijd vier weekjes Sonja bakker en ik heb weer mijn oude gewicht.... Dat had ik echt niet verwacht hoor! Toen ik die 30 kg zag dacht ik dat het noooooiiit meer goed kwam...

saramalove (314.6 dagen geleden)
@Sel01 - “Zijn er nog mensen d...„
Hoi Sel01, ik heb geen ervaring met Cambridge dieet . Maar volgens mijn moet je niet zo veel afvallen als je 66kg weeg en lengte is 1.67. Misschien 4 kg of zo. Want ik ben 1.65 en woog voor deze zwangerschap altijd 66kg. Nu 58/60kg. Ik ben geen super model maar gewoon gemiddeld slank. lichaamsbouw is voor iedereen . Wat voorin werker is per dag 3 bekers groene thee drinken en 3 keer per week flinke cardio fietsen en op de loopband op de sportschool. Suc6

saramalove (314.6 dagen geleden)
Sorry voor de spelling fouten

saramalove (314.6 dagen geleden)
Sorry voor de spelling fouten

saramalove (314.6 dagen geleden)
@Sel01 - “Zijn er nog mensen d...„
Hoi Sel01, ik heb geen ervaring met Cambridge dieet . Maar volgens mijn moet je niet zo veel afvallen als je 66kg weeg en lengte is 1.67. Misschien 4 kg of zo. Want ik ben 1.65 en woog voor deze zwangerschap altijd 66kg. Nu 58/60kg. Ik ben geen super model maar gewoon gemiddeld slank. lichaamsbouw is voor iedereen . Wat voorin werker is per dag 3 bekers groene thee drinken en 3 keer per week flinke cardio fietsen en op de loopband op de sportschool. Suc6Spring naar · Boven · Vorige pagina · Reacties

Zoek een forumonderwerp

Meer forums:


Aambeien
Aangeboren-afwijkingen
Aangeven-bij-de-burgerlijke-stand
Acupunctuur-en-zwangerschap
Adoptie
Alcohol
Alleenstaande-ouders
Allergie
     Koemelkallergie
Alpha-fetoprotein-(Afp)
Amandelontsteking
Autisme
Babybenodigdheden
Babyhuisjes
Babykostencalculator
Babymatrassen
Babynamen 2 nieuw
Babyverzorging
     In-bad
     Luier-verschonen
     Luieruitslag
     Nagelverzorging
     Navelstompje
     Oogverzorging
     Voorhuidje
Babyvoeding
BAM-Bewust-Alleenstaand-Moederschap
Bandenpijn
Basale-Lichaamstemperatuur
Bedrust 1 nieuw
Bekkeninstabiliteit 1 nieuw
Berg-(huidaandoening)
Bevallen
     Bevallingshoudingen
     Braxton-Hicks
     Doula
     Inleiden
     Keizersnede 1 nieuw
     Pijn
     Voorbereidingen
     Waterbevalling
     Ziekenhuisbevalling
     Acupunctuur
Blaasontsteking
Bloeddruk
     Hoge-bloeddruk-(hypertensie)
     Lage-bloeddruk-(hypotensie)
Bloedingen-en-wonden-bij-je-kind
Bloedneus
Bloedverlies
     1e-trimester
     2e-trimester
     3e-trimester
Boeren-en-luchthappen
Borsten
Borstvoeding
     Aanleggen
     Borstvoeding-op-het-werk-(BE)
     Borstvoeding-op-het-werk-(NL)
     Borstvoedingsluiers
     Clusteren
     Duratie
     Fysieke-gevolgen
     Kolven
     Langvoeden
     Melkkanalen-en-Borstontsteking
     Melkproductie
     Menstruatie
     Redenen-om-te-stoppen
     Regeldagen
     Snel-stoppen-met-kolven
     Spruw
     Tandemvoeden
     Tepelkloven
     Toeschietreflex
     Voordelen
     Wisselvoeden
Breath-Holding-Spells
Buidelen
Buikgriep
Buikkrampjes
Carpale-Tunnel-Syndroom
Chinese-geslachtskalender
Chromosomen
Crohn-en-Zwangerschap
CTG-(Hartfilmpje)
Curettage
Cyclus-herkennen
Dag-en-nachtritme
De-achternaam-van-je-kind
Depressie-na-de-zwangerschap
Depressie-tijdens-de-zwangerschap
Diarree
Donorschap
Draagmoeders-en-Leenmoeders
Draagzakken-en-draagdoeken
Dromen-Tijdens-De-Zwangerschap
Drugs-en-zwangerschap
Duimzuigen-en-fopspenen
     Duimen-afleren
Echo
Een-broertje-of-zusje
Eetstoornissen
Endometriose
Epilepsie-van-pasgeborenen-(BINE)
Erbse-Parese
Erfelijke-aandoeningen
     PGD
Erkennen-van-je-baby
Flauwvallen
Flesvoeding
Fluxus
Fontanellen
Gaatjes-prikken-(oren)
Geelzucht
Gewicht
     Gewicht-na-de-zwangerschap
     Gewicht-zwangerschap 1 nieuw
     Gewichtsverlies-baby
     Groeiachterstand-baby
     Groeiboekje-baby
     Obesitas
     Ondergewicht-moeder
     Overgewicht-moeder 6 nieuw
Glutenovergevoeligheid-(Coeliakie)
Grote-gezinnen
Haarzorg
Heupdysplasie
Hielprik
Hoofdluis-en-neten
Hoofdpijn
Huidveranderingen
Huilbaby
Inbakeren
Insectenbeten
Kiezen-van-het-geslacht
     Chinese-geslachtstabel
Kinderbijslag
Kinderen-en-seksualiteit
Kinderziektes
     De-Bof
     Hersenvliesontsteking
     Kinkhoest
     Krentenbaard-(Kinderzeer)
     Mazelen
     Rodehond
     Roodvonk
     Vijfde-ziekte
     Waterpokken
     Zesde-ziekte
Kindsbewegingen
KISS-en-KIDD
Klompvoetjes
Koffie
Koorts
     Koortsstuipen
Kraamperiode
     De-1ste-Kraamdag
     De-1ste-nacht
     De-2de-Kraamdag
     De-3de-Kraamdag
     De-4de-Kraamdag
     De-5de-Kraamdag
     De-6de-Kraamdag
     De-7de-Kraamdag
     De-8ste-Kraamdag
     De-Kraamman
     Tradities-na-geboorte
Liesbreuk
Listeriose
Lui-oog-(Ambylopie)
Maagzuur
Meemoeders
Misselijkheid
     Hyperemesis-gravidarum-(HG)
     Uitdroging
Mond-op-mond-beademing
Morning-afterpil
Naar-de-chiropractor
Natuurlijk-ouderschap
Navels
Obstipatie-(verstopping)
Ontpillen
Ontwikkeling-van-de-foetus 1 nieuw
Ontwikkelingsstoornissen
Ontzwangeren
Oorpijn
     Oorontsteking
Ouderlijk-gezag
Overgang
Ovulatiekalender
Pasfoto-voor-baby-of-kind
PCOS 3 nieuw
PDS-en-Zwangerschap
Plassen
Pleegouders
Positiekleding
Premenstrueel-syndroom-(PMS)
Pseudo-kroep
Rapley
Reanimatie-baby-en-klein-kind
Reflux-(Baby)
Reizen-tijdens-zwangerschap
     Autogordels
Resusfactor
Ringworm
Roken
Rota-Virus
Rugpijn
Rusteloze-benen
Scheefgroeiend-hoofd
     Redressiehelm
Scheelzien
Schildklierafwijkingen-en-zwangerschap
Schoonmoeders
Shaken-baby-syndroom
Slijmprop
Spataderen
Spraakontwikkeling-bij-kinderen
Stiefgezinnen
Stuitligging
Tandjes
Tandverzorging
Tang-of-Vacuumverlossing
Te-koop-advertenties
Tests-Tijdens-De-Zwangerschap
     De-Combinatietest
     Groep-B-streptokokken
     Hemoglobinegehalte
     Navelstrengpunctie
     Neurale-buis-defect
     Triple-test
     Vaderschapstest-(Thuis)
     Vlokkentest
     Vruchtwaterpunctie
     NIPT-test 1 nieuw
Tests-voor-de-zwangerschap
     Candida-infectie
     Chlamydia
     Hemoglobine
     Hepatitis-B
     HIV-en-AIDS
     Irregulaire-antistoffen
     Rodehond
     Toxoplasmose
     Vaginale-infecties
     Waterpokken
Tienerzwangerschap
Tijgeren-en-kruipen
Tweelingen
     Bevalling-bij-tweelingen
     Complicaties
     Na-de-tweelingzwangerschap 1 nieuw
     Routines-aanleren
     Tijdens-de-tweelingzwangerschap 10 nieuw
     Verdwijnende-Tweeling-Syndroom
Uitslag,-bultjes-en-vlekkenwijzer 1 nieuw
Uitstrijkje
UV-straling-en-zwangerschap
Vaccinaties
     De-Bof
     Difterie
     Hepatitis-B
     Hib-ziekten
     Kinkhoest
     Mazelen
     Meningokokken
     Pneumokokken
     Polio
     Rodehond
     Tetanus
Vader-worden
Veilig-en-onveilig-tijdens-de-zwangerschap
     Carrière
     Eten 1 nieuw
     Medisch
     Schoonheidsbehandelingen
     Seks
     Slaap
Veiligheid-voor-je-kind
     Autostoeltje
     Babykamer
     Badkamer
     Balkon
     Brandveiligheid
     Fietsstoeltje
     Keuken
     Op-reis
     Trap
     Vergiftiging
     Woonkamer
Ventriculomegalie
Verkorte-baarmoederhals 3 nieuw
Verkoudheid
Verlies
     Blighted-Ovum
     Buitenbaarmoederlijke-zwangerschap
     Doodgeboorte
     Herhaaldelijke-miskramen
     Miskraam
     Missed-abortion
     Molazwangerschap
     Vlinderpagina
     Zwanger-na-verlies
Verstikking-en-verslikken
Vijfde-ziekte
Vitamine-D
Vitamine-K
Vocht-vasthouden-(oedeem)
Voeding-tijdens-de-zwangerschap
Voeten:-Kwetsbare-kindervoeten
Voeten:-Pijn-tijdens-de-zwangerschap
Voorbehoedsmiddelen
     Voorbehoedsmiddelen-na-de-geboorte
Voorkeurshouding-adviezen
Vriendschappen
     Antwerpen
     Buitenland
     Drenthe
     Flevoland
     Friesland
     Gelderland
     Gooi-en-Vechtstreken
     Groningen
     Limburg-(BE)
     Limburg-(NL)
     Noord-Brabant
     Noord-Holland
     Oost-Vlaanderen
     Overijssel
     Utrecht
     Vlaams-Brabant
     West-Vlaanderen
     Zeeland
     Zuid-Holland 3 nieuw
Vrije-dagen-voor-papa
Vroeggeboorte
Vruchtbaarheidsproblemen
     Medicatie
     Vruchtbaarheidsbehandelingen 76 nieuw
     Vruchtbaarheidsproblemen-bij-de-man
     Vruchtbaarheidsproblemen-bij-de-vrouw 1 nieuw
Wachten-met-zwanger-worden
Wat-hoort-en-ziet-je-baby
Waterhoofd-(Hydrocefalie)
Werk:-Moederschapsrust-(Vlaanderen)
Werk:-Ouderschapsverlof-(Nederland)
Werk:-Zwangerschapsverlof-(Nederland)
Wiegendood
Zesde-ziekte
Zindelijkheidstraining
Zwanger-worden
Zwanger-worden-30-tips
Zwanger,-snel-na-je-bevalling
Zwangerschap-boven-de-35 7 nieuw
Zwangerschapsdiabetes
Zwangerschapsfabels
Zwangerschapsstriemen-(Striae)
Zwangerschapssymptomen
Zwangerschapstests
Zwangerschapsvergiftiging
Enig-kind


Naar boven Babybytes heeft Facebook en Pinterest!
Contact en Privacy
In het Engels, Duits en op Mobiel
Babybytes ©2014