Hoofdmenu
· Home · Proberen · Zwangerschap · Baby's · Infoforum · Polls · Blogs · V&A · Fotoboeken · FotoQuest · Namen · Leden · Chat · Zoeken · Geboortekaartjes · De blije doos cadeaupakket

Sleep dit menu naar links en rechts voor meer secties


Proberen
· Algemeen · Ronde tot ronde · Ovulatiekalender · Ovulatieticker · Temperatuurkaarten · Forum: IUI, IVF en ICSI · Chat · de blije doos cadeaupakket


Zwangerschap
· Algemeen · Zwangerschapsfotoboek · Zwangerschapstickers · Week tot week · Zwangerschapsverloop · Chat · Bevaldata tijdlijn · Alternatieve bevaldatum · de blije doos cadeaupakket


Baby's
· Algemeen · Babyfotoboek · Babykamers · Maand tot maand · Nu jarig · Pas geboren · Vlinderpagina · Chat · de blije doos cadeaupakket


Namen
· Namen · Jongensnamen · Meisjesnamen · Herkomst: jongens · Herkomst: meisjes · Babynaamgenerator · Top 50 jongens · Top 50 meisjes · de blije doos cadeaupakket


Leden
· Nu online · Leden zoeken · Nieuwe leden · Nieuwe blogs Nieuwe foto`s: · Alle · Zwangerschap · Buiken · Baby`s · Ledenpagina`s Nieuwe reacties: · Forums · Zwanger per week · Baby per maand · Proberen per ronde · de blije doos cadeaupakket


Aanmelden of

Lid wordenNaam: ww: Wachtwoord vergeten

Alleenstaande ouders

Alleenstaande ouders  (304099139)Sommige moeders kiezen er voor om hun kinderen bewust alleen op te voeden. De meeste alleenstaande ouders hebben echter niet voor deze situatie gekozen, maar zijn alleenstaand door:

In Nederland bestaat één op de 7,6 gezinnen uit alleenstaande ouders, in Vlaanderen is dat één op de 5,5. Je staat als alleenstaande ouder dus zeker niet alleen!

Alleenstaand ouder zijn is niet makkelijk

Een paar tips voor alleenstaande ouders:Word lid om te reageren.

Meer dan 1000 reacties op dit onderwerp

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende

cerinety (3.7 dagen geleden)
@yce - “Hallo, ik weet niet ...„
Misschien moeder en kind opvanghuizen. Sowieso kan de Siriz je misschien al wat info geven. Zij hebben ook een online chat

Ch88 (5.7 dagen geleden)
Hoi allemaal,
Ik ben hier nieuw:-) ik ben een studerende alleenstaande mama van een dochtertje van bijna 15 maandjes. Heel graag zou ik in contact willen komen met andere alleenstaande moeders. Want heb in mijn dagelijks leven geen contact met andere moeders . Zou wel fijn zijn om af en toe even over het moederschap te kletsen. Voor mijn dochtertje zou het ook leuk zijn om contact met een ander kindje te hebben. Ze gaat wel naar de opvang maar dat is toch anders.

EsmeeBeu (11.1 dagen geleden)
Lieve Mama`s,

Ik ben Esmée, Moeder van een heel lief meisje Jazz (2). Helaas ben ik nog steeds bezig met mijn studie, na veel pogingen om mijn scriptie af te ronden. Ik wil het nu nogmaals proberen, maar heb daarbij jullie hulp nodig! Mijn onderzoek gaat over de motivaties achter de online aankoopbeslissing m.b.t kinderkledig. Zouden jullie alsjeblieft mijn enquête willen invullen? Hij neemt echt minder dan vijf minuten in beslag en jullie helpen mij er enorm mee!

Invullen kan via de volgende link:

http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=237201

Thanks! You made my day!!! :-)

DDT (11.7 dagen geleden)
@jpbaby - “@DDT - “@jpbaby wa...„
Hallotjes, ja ik begrijp echt niet dat ze eerst leuk denken een kind te nemen. Maar als je voor die keuze gaat moet je we wel de volle honderd procent achter staan. Tenminste dat vind ik, hij is er wel op terug gekomen. En vind dat dit niet zo kan dus zou zowel voor mij als voor de kleine alles op alles gaan geven. Dus we zullen t zien met de tijd. Indd kom je er vaak beter van af zonder dan met papa in beeld. Toch wil je het beste voor je kindje en helemaal als het de eerste is. Wat zou jij wen pittige tijd doorstaan moeten hebben. Maar vaak kom je er wel krachtiger uit. En houden je kids je op het juiste pad. Ze mogen super trots op je zijn! Lief van je, jij mag me ook altijd een berichtje sturen als je ergens mee zit.jpbaby (11.7 dagen geleden)
@DDT - “@jpbaby wat een beke...„
Hoi hoi erg vervelend allemaal kan mij goed voorstellen dat het beangstigend is maar zolang je in het belang van je kleine blijft denken komt elk puzzelstukje wel op zijn plekje terecht je kleine is waarschijnlijk beter af zonder papa ook ik begin dat steeds meer in te zien alleen toont hij interesse wanneer het hem uit komt ach waarom ook moeite doen kleine komt niks te kort en word wel opgevoed toch (zo denkt deze papa heb ik het idee) ik ben alleen met 3 kindjes en heb het ook niet erg breed maar zal er alles aan doen dat ze niks te kort komen ik hoop dat voor jou ook alles goed komt en mocht je ooit willen babbelen of even je frustratie eruit willen gooien mag je me altijd een berichtje sturen

krokusjes (22.7 dagen geleden)
hoi yce, dat is een moeilijke situatie waar je in zit, veel sterkte! Ik denk dat als je contact opneemt met het maatschappelijk werk dat zij je misschien wel verder kunnen verwijzen. Zij weten je de weg te wijzen naar instanties en kunnen je verder helpen. Succes!

yce (23.1 dagen geleden)
Hallo, ik weet niet goed waar ik dit kan vragen. Maar ik ben echt hopeloos. Mijn vriend heeft al mijn geld vergokt. Alles ik kan mijn huur niet betalen of mijn rekeningen. Ik kan niet in mijn huis blijven en kan nergens heen. Ik heb een dochter van 3 en dadelijk geen onderdak meer. Familie kan ik niet heen, en vrienden.. Achja laten we zeggen ik heb gemerkt wie mn vrienden zijn.. Is er een instantie ofzo die mij en mijn dochter kan helpen?

komtgoed (26.1 dagen geleden)
@Marisse - “Hoi, Graag kom ik in...„
Ik kom uit omgeving utrecht:)

jpbaby (33.2 dagen geleden)
@komtgoed - “@jpbaby - “Hey dam...„
Gelukkig niet alle mannen de vader van mijn 2 oudste kindjes is echt een top vader en behandeld de jongste alsof het 1 van hem is (vind dat dat ook wel eens gezegd mag worden

komtgoed (33.6 dagen geleden)
@jpbaby - “Hey dames hier even ...„
wat zijn die mannen af en toe toch makkelijk!

jpbaby (33.7 dagen geleden)
Hey dames hier even een kleine update...
Vader vandaag toch maar weer de kans gegeven, heeft de kleine nu in 4 weken tijd nog geen 30 min gezien.
Kleine lag al te slapen en werd verder ook niet gevraagd hoe het ging dus totaal geen interesse alleen maar vertellen dat ie zo moe is van 3 nacht diensten van 1 tot 7 verder lekker in een gespreid bedje thuis komen en rustig op je kont kunnen zitten(probeer het eens met 8 maanden +- 3,5 uur slaap per nacht) maar goed iedereen is anders.
Verder geen uitleg waarom meneer 4 weken geen tijd heeft gehad ook niet of hij tijd in kan halen vond het naar mijn idee allemaal wel prima.
Financiële gebeuren heeft hij nog steeds allemaal smoesjes voor maar vervolgens met doodleuk vertellen dat hij deze week maar even gaat shoppen want hij moet een hele nieuwe garderobe hebben.
Ja tuurlijk luiers etc zijn gratis!
Nou gun ik hem die kleding echt wel maar als je al 6 maanden geen cent hebt uitgegeven aan je kind (ondanks dat we het op papier hebben) kun je op zijn minst een kleine bijdrage leveren.
Morgen contact opnemen met advocaat al heb ik helemaal geen zin in een `gevecht` het liefst laat ik het allemaal geen omgang geen geld helemaal niks zolang mijn kleintje maar niet gekwetst word!
Nu in de eenkennigheids fase en dan heb je je vader al 4 weken niet gezien laatste keer was al huilen om het leven.
De beslissing moet ik zelf nemen maar oh wat is het heerlijk om even mijn frustratie van mij af te typen en misschien als bonus ook nog advies of ervaringen te krijgen.
Snap niet hoe iemand zo `makkelijk` met een kind om kan gaan een vader/moeder ben je toch ook wanneer het je niet word voorgeschreven door de wet?!

komtgoed (34.7 dagen geleden)
dag lieve dames,

ook ik ben nieuw hier. ik lees al jullie verhalen met bewondering. zelf ben ik nu 8 weken zwanger. de ``vader`` wilt het absoluut niet en heeft mij weken gepushed een abortus te doen. na 2x een afspraak te hebben gemaakt bij een kliniek en 2x te hebben afgezegt, mezelf beloofd er helemaal voor te gaan. de ``vader`` en ik hadden/ hebben geen relatie. ik zal dit dus voor 150% alleen moeten doen. erg pittig allemaal maar als ik het zo lees staan we er gelukkig niet alleen voor:)

diaantj (39.8 dagen geleden)
Hallo,
Ik ben hier nieuw:-)Ik heb een zoontje van 3 mnd.Zn vader in het buitenland en de relatie is niet stabiel.Dus inwezen een alleenstaande mama.Zijn er misschien andere mama`s omg Den Haag om mee in contact te komen?Mn zoontje is nog wat klein maar vind het wel leuk dat ie op gaat groeien met andere kindjes en ik ook uit mn eigen `bubble` kan komen en ff een ander gesprek kan voeren dan koekoe en kaka;-)

jpbaby (40.7 dagen geleden)
@karo-xx - “@jpbaby - “Lieve d...„
Ja daar heb je gelijk in....iets verzorgends heeft hij nog nooit gedaan geen luier verschoond of wat dan ook meer een beetje aapjes kijken krijg ik het idee bedankt voor je reactie

karo-xx (40.7 dagen geleden)
@jpbaby - “Lieve damesGraag ju...„
Lastige situatie, en ik denk dat alleen jij weet wat het beste voor je kindje is.
Ik vind niet per se dat de biologische vader een vader is, maar degene die het kind opvoedt en voor het kind zorgt...

jpbaby (40.8 dagen geleden)
Lieve dames
Graag jullie advies wil heel graag de juiste keuze maken maar kom er zelf niet helemaal uit.
De vader van mijn jongste kindje heeft tijdens de zwangerschap weinig tot nooit interesse getoond na de bevalling wilde hij toch graag kontakt dit heb ik toegestaan wel dingen onderling op papier gezet.
De afspraak is dat hij hier 2x per week langs komt om tijd met haar door te brengen en 110€ per maand financiële ondersteuning bied nou betaald hij nooit in 8 maanden tijd heeft hij twee keer betaald en dat is opzich niet eens heel erg maar ik moet er altijd om vragen dan heeft hij wel weer een excuus waarom hij het niet heeft zolang ik niks zeg komt hij nergens mee en wat de omgang betreft komt hij vaker niet dan wel zegt regelmatig af als hij er wel is blijft hij hooguit een half uur waarin hij ook nog 3 a 4 sigaretten rookt ook vind hij het niet nodig om een nieuwe afspraak te maken wanneer hij niet kan kindje begint eenkenig te worden en is zodra ik loslaat en hem laat vasthouden helemaal overstuur tot snikken aan toe en ook de tijd daarna moet ik in het zicht blijven zo niet is het mis ik ben nu heel erg geneigd om te zeggen je hoeft niet meer te komen aangezien het hem weinig intresseert of hij kindje nou wel of niet regelmatig ziet kind is trouwens niet erkent maar vind ook dat ieder kind recht heeft op beide ouders maar ben zo bang dat wanneer ik dit door laat gaan de kleine gekwetst gaat worden (heb het dan ook al meerdere keren bij hem aangekaart maar word zo te zien niks mee gedaan)
Heel graag jullie advies

Milenka (41.9 dagen geleden)
@karo-xx - “Dames, ook ik ben al...„
Hoi Karo, ik ben ook een single momma;) als je het leuk vind om in contact te komen hoor ik het wel :)

Angie_34 (52.7 dagen geleden)
Hoi ik ben Angelique en heb vorig jaar de knoop doorgehakt om alleenstaande moeder worden. Sinds een half jaar loopt de procedure en dit heeft nu geresulteerd in de terugplaatsing van een embryo deze week. Nu is het wachten totdat ik mag testen, spannende tijd dus!! Zijn er meer moeders die voor deze weg hebben gekozen? Graag zou ik ervaringen en verhalen willen uitwisselen. Groetjes

bbd (66.7 dagen geleden)
Hallo allemaal
ik ben bianca en heb een zoontje van 3.5jaar
sinds vorig jaar juni alleenstaande moeder geworde (uit elkaar gegaan) ik zoek andere alleenstaande moeders omgeving schiedam

groeten bianca

MarieJoanna2015 (72 dagen geleden)
hoi k ben ook een alleenstaande moeder heb een dochtertje van 3e half en ben nu 23weken zwanger ben helaas door mijn exvriend aan de kant gezet voor een ander.. en heb besloten om de zwangerschap alleen voort tezetten.. mijn naam is marie ben 23jaar en kom uit arnhem zou leuk vinden om contact tekrijgen met andere alleenstaande moeders groetjesss

Roos1979 (85.8 dagen geleden)
Dag allemaal, ik ben sinds kort alleenstaand moeder en verhuisd naar Overijssel. Plaatsje vlakbij Zwolle. Nu ben ik op zoek naar moeders of alleenstaande moeders die het leuk vinden om af te spreken. Ik ken hier namelijk niemand, ik kom oorspronkelijk uit het westen. Lijkt me leuk iets van iemand te horen. Fijne zondag voor nu!

ChannieSil (98 dagen geleden)
Hoi allemaal.. Ook ik kan me weer aanmelden als alleenstaande mama.. Niet dat ik het erg vind want ik ben beter af dan met. Maar goed ik wil jullie mening hebben.

Het is als volgt. Wij de papa van mijn do hter en ik hadden een super goed plan buiten een advocaat om. Ineens trek meneer de bokkepruik op en regelt ineens een advocaat en laat zijn ouders (die al vanaf dat mijn meisie 6 maanden was nooit meer naar haar hebben om gekeken) het amk in. Deze zijn bij mij op bezoek geweest en ook bij hem. Het verslag binnen gekregen en deze staat vol met leugens. Prima. Maar meneer heeft op 22 december het gehele huis leeg gehaald. Echt alles. Vloer koelkast borden pannen echt alles. Deze afspraak is wel gemaakt in overleg met de advocaten en heb er mee ingestemd meer in de zin van dan ben ik van hem af. Prima maar omdat het huis waar hij nu woont zo smerig ranzig is wil ik mijn dochter daar niet binnen laten gaan en zou de omgang in mijn huis plaats vinden. Na 3 keer een mega bende aan te treffen in mijn kale huis(stonden wel wat dingetjes en bankstel) kreeg ik groen licht voor de bijstand. Toen was het voor mij klaar. Ik wil niet meer hebben dat hij in mijn huis kwam met als gevolg dat ze maar voor de omgang buiten activiteiten moeten vinden. (Ook met gevolg dat ik de schuldige ben dat ik geen eten heb geregeld voor mij ex... Dacht toch niet dat ik een nazorg moet regelen voor hem..??? Whahahahah maar goed het gevolg is nu zo dat hij een kort geding gaat aanspannen. Tevens staat er in het verslag van het amk dat het inderdaad vies is in het andere huis en mijn huisarts heeft gezegd dat het voor geen enkel kind gezond is om in huis te roken. Nu wil ik een verweer geven voor de oude beschikking omdat ik bij mijn ouders woonde toen de tijd en mijn ex op zich zelf. Maar de dag van vandaag is het dus omgekeerd. En willen we een omganghuis regelen voor mijn dochter en ex. Maar wat denken jullie. Zal ik het kort geding winnen of ziet het erg slecht uit voor mij. En nee ik heb nooit de omgang tegen gehouden om mijn ex een trap na te geven. Ook ga ik kijken samen met mijn advocaat of ik een sterke zaak heb voor smaad of laster. Het zijn nogal grove beschuldiging naar mij toe.

Ik hoor heel graag jullie mening

4denize (98.6 dagen geleden)
@lovechanel - “Hier ook alleenstaan...„
Stuur gerust een berichtje, bij mijn eerste ook meegemaakt, en nu weer.. sterkte en hou vol, het is het allemaal waard straks.

4denize (98.6 dagen geleden)
@Dtje30 - “Hoi allemaal, hier e...„
Ik zit in dezelfde situatie, nu 20 weken.
Mi9jn zoontje van 7 voed ik ook alleen op. sttur gerust een berichtje :) De rest ook btw. steeun is belangrijk weet ik.

Liefs Denise

MamaGre (99 dagen geleden)
@Dtje30 - “Hoi allemaal, hier e...„
rond die tijd was ik ook alleenstaand moeder je mag me berichten op me pagina voor vragenSpring naar · Boven · Vorige pagina · Reacties

Zoek een forumonderwerp

Meer forums:


Aambeien
Aangeboren-afwijkingen
Aangeven-bij-de-burgerlijke-stand
Acupunctuur-en-zwangerschap
Adoptie
Alcohol
Alleenstaande-ouders
Allergie
     Koemelkallergie
Alpha-fetoprotein-(Afp)
Amandelontsteking
Autisme
Babybenodigdheden
Babyhuisjes
Babykostencalculator
Babymatrassen
Babynamen
Babyverzorging
     In-bad
     Luier-verschonen
     Luieruitslag
     Nagelverzorging
     Navelstompje
     Oogverzorging
     Voorhuidje
Babyvoeding
BAM-Bewust-Alleenstaand-Moederschap 2 nieuw
Bandenpijn
Basale-Lichaamstemperatuur
Bedrust
Bekkeninstabiliteit
Berg-(huidaandoening)
Bevallen
     Bevallingshoudingen
     Braxton-Hicks
     Doula
     Inleiden
     Keizersnede
     Pijn
     Voorbereidingen
     Waterbevalling
     Ziekenhuisbevalling
     Acupunctuur
Blaasontsteking
Bloeddruk
     Hoge-bloeddruk-(hypertensie)
     Lage-bloeddruk-(hypotensie)
Bloedingen-en-wonden-bij-je-kind
Bloedneus
Bloedverlies
     1e-trimester
     2e-trimester
     3e-trimester
Boeren-en-luchthappen
Borsten
Borstvoeding
     Aanleggen
     Borstvoeding-op-het-werk-(BE)
     Borstvoeding-op-het-werk-(NL)
     Borstvoedingsluiers
     Clusteren
     Duratie
     Fysieke-gevolgen
     Kolven
     Langvoeden
     Melkkanalen-en-Borstontsteking
     Melkproductie
     Menstruatie
     Redenen-om-te-stoppen
     Regeldagen
     Snel-stoppen-met-kolven
     Spruw
     Tandemvoeden
     Tepelkloven
     Toeschietreflex
     Voordelen
     Wisselvoeden
Breath-Holding-Spells
Buidelen
Buikgriep
Buikkrampjes
Carpale-Tunnel-Syndroom
Chinese-geslachtskalender
Chromosomen
Crohn-en-Zwangerschap
CTG-(Hartfilmpje)
Curettage
Cyclus-herkennen
Dag-en-nachtritme
De-achternaam-van-je-kind
Depressie-na-de-zwangerschap
Depressie-tijdens-de-zwangerschap
Diarree
Donorschap
Draagmoeders-en-Leenmoeders
Draagzakken-en-draagdoeken
Dromen-Tijdens-De-Zwangerschap
Drugs-en-zwangerschap
Duimzuigen-en-fopspenen
     Duimen-afleren
Echo
Een-broertje-of-zusje
Eetstoornissen
Endometriose
Epilepsie-van-pasgeborenen-(BINE)
Erbse-Parese
Erfelijke-aandoeningen
     PGD
Erkennen-van-je-baby
Flauwvallen
Flesvoeding
Fluxus
Fontanellen
Gaatjes-prikken-(oren)
Geelzucht
Gewicht
     Gewicht-na-de-zwangerschap
     Gewicht-zwangerschap
     Gewichtsverlies-baby
     Groeiachterstand-baby
     Groeiboekje-baby
     Obesitas
     Ondergewicht-moeder
     Overgewicht-moeder
Glutenovergevoeligheid-(Coeliakie)
Grote-gezinnen
Haarzorg
Heupdysplasie
Hielprik
Hoofdluis-en-neten
Hoofdpijn
Huidveranderingen
Huilbaby
Inbakeren
Insectenbeten
Kiezen-van-het-geslacht
     Chinese-geslachtstabel
Kinderbijslag
Kinderen-en-seksualiteit
Kinderziektes
     De-Bof
     Hersenvliesontsteking
     Kinkhoest
     Krentenbaard-(Kinderzeer)
     Mazelen
     Rodehond
     Roodvonk
     Vijfde-ziekte
     Waterpokken
     Zesde-ziekte
Kindsbewegingen
KISS-en-KIDD
Klompvoetjes
Koffie
Koorts
     Koortsstuipen
Kraamperiode
     De-1ste-Kraamdag
     De-1ste-nacht
     De-2de-Kraamdag
     De-3de-Kraamdag
     De-4de-Kraamdag
     De-5de-Kraamdag
     De-6de-Kraamdag
     De-7de-Kraamdag
     De-8ste-Kraamdag
     De-Kraamman
     Tradities-na-geboorte
Liesbreuk
Listeriose
Lui-oog-(Ambylopie)
Maagzuur
Meemoeders
Misselijkheid
     Hyperemesis-gravidarum-(HG)
     Uitdroging
Mond-op-mond-beademing
Morning-afterpil
Naar-de-chiropractor
Natuurlijk-ouderschap
Navels
Obstipatie-(verstopping)
Ontpillen
Ontwikkeling-van-de-foetus
Ontwikkelingsstoornissen
Ontzwangeren
Oorpijn
     Oorontsteking
Ouderlijk-gezag
Overgang
Ovulatiekalender
Pasfoto-voor-baby-of-kind
PCOS
PDS-en-Zwangerschap
Plassen
Pleegouders
Positiekleding
Premenstrueel-syndroom-(PMS)
Pseudo-kroep
Rapley
Reanimatie-baby-en-klein-kind
Reflux-(Baby)
Reizen-tijdens-zwangerschap
     Autogordels
Resusfactor
Ringworm
Roken
Rota-Virus
Rugpijn
Rusteloze-benen
Scheefgroeiend-hoofd
     Redressiehelm
Scheelzien
Schildklierafwijkingen-en-zwangerschap
Schoonmoeders
Shaken-baby-syndroom
Slijmprop
Spataderen
Spraakontwikkeling-bij-kinderen
Stiefgezinnen
Stuitligging
Tandjes
Tandverzorging
Tang-of-Vacuumverlossing
Te-koop-advertenties
Tests-Tijdens-De-Zwangerschap
     De-Combinatietest
     Groep-B-streptokokken
     Hemoglobinegehalte
     Navelstrengpunctie
     Neurale-buis-defect
     Triple-test
     Vaderschapstest-(Thuis)
     Vlokkentest
     Vruchtwaterpunctie
     NIPT-test
Tests-voor-de-zwangerschap
     Candida-infectie
     Chlamydia
     Hemoglobine
     Hepatitis-B
     HIV-en-AIDS
     Irregulaire-antistoffen
     Rodehond
     Toxoplasmose
     Vaginale-infecties
     Waterpokken
Tienerzwangerschap
Tijgeren-en-kruipen
Tweelingen 1 nieuw
     Bevalling-bij-tweelingen
     Complicaties
     Na-de-tweelingzwangerschap
     Routines-aanleren
     Tijdens-de-tweelingzwangerschap
     Verdwijnende-Tweeling-Syndroom
Uitslag,-bultjes-en-vlekkenwijzer
Uitstrijkje
UV-straling-en-zwangerschap
Vaccinaties
     De-Bof
     Difterie
     Hepatitis-B
     Hib-ziekten
     Kinkhoest
     Mazelen
     Meningokokken
     Pneumokokken
     Polio
     Rodehond
     Tetanus
Vader-worden
Veilig-en-onveilig-tijdens-de-zwangerschap
     Carrière
     Eten
     Medisch
     Schoonheidsbehandelingen
     Seks
     Slaap
Veiligheid-voor-je-kind
     Autostoeltje
     Babykamer
     Badkamer
     Balkon
     Brandveiligheid
     Fietsstoeltje
     Keuken
     Op-reis
     Trap
     Vergiftiging
     Woonkamer
Ventriculomegalie
Verkorte-baarmoederhals
Verkoudheid
Verlies
     Blighted-Ovum
     Buitenbaarmoederlijke-zwangerschap
     Doodgeboorte
     Herhaaldelijke-miskramen
     Miskraam
     Missed-abortion
     Molazwangerschap
     Vlinderpagina
     Zwanger-na-verlies
Verstikking-en-verslikken
Vijfde-ziekte
Vitamine-D
Vitamine-K
Vocht-vasthouden-(oedeem)
Voeding-tijdens-de-zwangerschap
Voeten:-Kwetsbare-kindervoeten
Voeten:-Pijn-tijdens-de-zwangerschap
Voorbehoedsmiddelen
     Voorbehoedsmiddelen-na-de-geboorte
Voorkeurshouding-adviezen
Vriendschappen
     Antwerpen
     Buitenland
     Drenthe
     Flevoland
     Friesland
     Gelderland
     Gooi-en-Vechtstreken
     Groningen
     Limburg-(BE)
     Limburg-(NL)
     Noord-Brabant
     Noord-Holland
     Oost-Vlaanderen
     Overijssel
     Utrecht
     Vlaams-Brabant
     West-Vlaanderen
     Zeeland
     Zuid-Holland
Vrije-dagen-voor-papa
Vroeggeboorte
Vruchtbaarheidsproblemen
     Medicatie
     Vruchtbaarheidsbehandelingen 6 nieuw
     Vruchtbaarheidsproblemen-bij-de-man
     Vruchtbaarheidsproblemen-bij-de-vrouw
Wachten-met-zwanger-worden
Wat-hoort-en-ziet-je-baby
Waterhoofd-(Hydrocefalie)
Werk:-Moederschapsrust-(Vlaanderen)
Werk:-Ouderschapsverlof-(Nederland)
Werk:-Zwangerschapsverlof-(Nederland)
Wiegendood
Zesde-ziekte
Zindelijkheidstraining
Zwanger-worden
Zwanger-worden-30-tips
Zwanger,-snel-na-je-bevalling
Zwangerschap-boven-de-35
Zwangerschapsdiabetes
Zwangerschapsfabels
Zwangerschapsstriemen-(Striae)
Zwangerschapssymptomen
Zwangerschapstests
Zwangerschapsvergiftiging
Enig-kind


Naar boven Babybytes heeft Facebook en Pinterest!
Contact
In het Engels, Duits en op Mobiel
BabyBytes bv ©2014