Volg ons overal!

Presentator Art Rooijakkers deelt eerste foto tweeling

Presentator Art Rooijakkers deelt eerste foto tweeling

Puk en Keesje zagen pas vorige week het levenslicht, maar de apetrotse vader van de tweeling, Art Rooijakkers, deelt nu al een foto van zijn pasgeboren dochtertjes. 

Hoewel Art de afgelopen dagen flink wat uren slaap heeft ingeleverd om de meisjes weer in slaap te sussen, maakt hem dat geen minder liefhebbende, trotse vader. "Vandaag zijn deze twee dieven precies één week oud", schrijft hij. Om zijn woordkeuze 'dieven' van wat uitleg te voorzien kiest de presentator voor een tweetal hashtags met daarachter de alleszeggende tekst: hart gestolen en van slaap beroofd. 

Eerste kinderen

Andrea, de vriendin van Art, beviel exact een week geleden van de tweeling. De twee meisjes zijn de eerste kinderen voor het stel. De Wie is de Mol?-presentator en zijn vriendin waren nooit geheimzinnig over hun kinderwens. "Ik doe het in één keer goed, twee kinderen", aldus een stralende Art in februari.Reageer op dit artikel

Reacties (4) Stuur bedankje


 • ohmamamia

  Ik wil niemand complimenteren, maar ik vind de namen prachtig. Oh, deed ik het toch..

  Enorm lieve foto ook <3

 • Lusenda

  Hartelijke felicitaties aan hun, maar geen namen die ik nu deze tijd zou kiezen zeker puk niet sorry hoor als ik het niet mooi vind en wil niemand beledigen.

 • mamaatjexx

  Zeg dan beter niks

 • Supermammie79

  leuk!Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Top 50

4 leden zijn nu online
Lid worden