Zwager - halverwege

Na twee maanden is de misselijkheid eindelijk weg getrokken. Pfff had niet verwacht dat het tot 20 weken zou duren. Gelukkig ook maar, anders was het met dat vooruitzicht nog pittiger geworden.


Gisteren de 20 weken echo en alles was goed. Ze was rustig aan het bewegen daarbinnen. Omdat ik de vorige keer een knopje 3d op de echo had gezien even de stoute schoenen aangetrokken. En ja hoor, dat mocht ook. En daar verscheen ze in 3d. Volgens mij vond de gynaecoloog het eigenlijk wel leuk. Volgens mijn zusje wel een beetje eng zo'n foto. Pas bij 7 maanden zouden we de mooiste 3d beelden hebben. Dat kan nog net bij de laatste controle.


Ondanks dat de placenta voor ligt begin ik haar steeds meer te voelen. Deze week ook voor het eerst als ik zit. Het blijft gek een levend wezentje in je.


Omdat we voor de bevalling weer terug verhuizen naar Nederland nu alle voorbereidingen starten voor de terugkeer. Daarnaast volgende week lekker twee weken naar Australië. Wordt een intensieve periode de komende maanden. Maar we hebben er zin in!

120 x gelezen, 0

reacties (0)


 • keesjes76

  Wat spannend, weer terug naar Nederland! Dat is toch weer een hele stap. Maar een vakantie in het vooruitzicht is ook wel fijn. En als je dan je kleintje weer gezien hebt, kun je daar altijd weer een tijdje op voort

 • vedertje

  Wauw, wat geweldig dat je je wondertje weer hebt gezien. Er staat ook veel op de planning voor je. Sterkte en succes aankomende tijd! Waar en hoe lang heb je in het buitenland gewoond?

 • happy-mommy

  oeh wat leuk ze doen dat nooit in het ziekenhuis maar wel de aparatuur ervoor,ook vreemd de optie hebben maar m niet gebruiken,ik denk dat ik t ook met de groeiecho brutaal er op waag ;)

 • xCiinndy

  Wat fijn dat alles goed was en dat je misselijkheid weg getrokken is Hier begint het ook eindelijk te vervagen met soms wel vervelende momenten nog. Vervelend dat het zo lang geduurd heeft hé Nu lekker genieten