xCiinndy's profiel

Over mij

Ik ben Cindy, 31 jaar en inmiddels ruim 11 jaar samen met mijn vriend van 30.

Sinds januari 2013 zijn we volop bezig om onze kinderwens in vervulling te laten gaan na een paar jaar daarvoor lekker te hebben aangerommeld onder het mom van : Als het lukt lukt het en zo niet hebben we nog tijd genoeg.. 

Na een afwijkend uitstrijkje (pap3b cin3) waarvoor ik ook behandeld ben hadden we besloten om te beginnen nadat ik daar hersteld van was. 

Een jaar later nog steeds niets en hadden we onze eerste afspraak samen bij de fertiliteitsarts, deze adviseerde om het nog maar eens een halfjaar te proberen alvorens ik onderzocht moest worden aangezien de onderzoeken bij manlief niet meer afwijkend waren. 

In augustus 2014 zijn de onderzoeken bij mij begonnen en na al deze onderzoeken zijn we in december 2014 gestart met IUI.

Na 3 mislukte IUI pogingen heb ik in april een kijkoperatie gehad waarbij er een milde vorm endometriose is vastgesteld en is verwijderd. 

Hierna volgden na een heleboel tegenslagen met 1 afgebroken IUI poging, 1 niet gestartte poging (moest aan de pil) nog 3 IUI pogingen en nu ook deze allemaal mislukt zijn, zijn we gestart met onze 1e IVF/ICSI poging.

Met succes!! We zijn in verwachting van een prachtig meisje <3  

IVF 1
 
19 oktober uitgangsecho; Gestart met de pil
26 oktober controle VU manlief
2 november GIS echo in VU + start Decapeptyl
12 november uitgangsecho + bloed geprikt; Eisprong gehad, doorgaan met Deca.
18 november 2e uitgangsecho + bloed geprikt in VU; Nog even doorgaan met Deca
22 november 1e follikelmeting + bloed geprikt in VU; Start Gonal f 175 IE
25 november 2e follikelmeting + bloed geprikt in VU; Dosis Gonal verhogen naar 200 IE 
29 november 3e follikelmeting; Dosis Gonal verhogen naar 225 IE
1 december 4e follikelmeting + bloed geprikt; Nog een dag door.
2 december telefonisch contact; NOG een dag door.
3 december telefonisch contact; PUNCTIE datum eindelijk bekend! Op 5 december zal de punctie plaatsvinden. Ovitrelle gezet om 23.30 uur.
5 december de punctie; 6 eicellen en 5 miljoen zaadcellen.
7 december telefonisch contact; Wel bevruchting, maar de celdeling loopt achter.
8 december telefonisch contact; Celdeling goed gevorderd.
8 december; Terugplaatsing van een 7 cellig embryo! 
 
19 december; Zwanger! -Liefje, je bent het allermooiste cadeautje ooit!-
 
21 december mag ik bloed komen prikken. HCG; 97
28 december opnieuw bloed prikken. HCG; 1788
 
11 januari de eerste echo op 7w2d! <3 
21 januari; Intake verloskundige
29 januari; Termijnecho in het ziekenhuis op 9w6d >> Laatste afspraak in het VU.
10 februari; Termijnecho bij de verloskundige op 11w4d >> Uitgerekende datum vastgesteld op 27 augustus.
15 februari; Erkenning geregeld bij de gemeente.
17 februari; Eindelijk medicatie gekregen tegen de misselijkheid & het spugen! (Emefasene)
18 februari; Controle bij verloskundige, alles was goed.
25 februari; 9 maandenbeurs; 1 keer en nooit weer haha! 
7 maart; Laatste keer moeders voor moeders.
9 maart; Geslachtsbepaling, je bent een meisje! <3 
18 maart; Controle verloskundige, alles was weer helemaal goed.
4 april; Voorlichting over bevallen in het ziekenhuis.
6 april; De 20 weken echo. Je bent helemaal goedgekeurd! <3 
30 april; Ik heb je voor het eerst heel duidelijk gevoeld! Heb een ballerina in mijn buik <3 (23w0d.)
10 mei; Controle verloskundige.. Bloeddruk veel te hoog, nog minder gaan doen ivm kans zwangerschapsvergifting icm met andere klachten! 
12 mei; Ik heb me ziek moeten melden op het werk.
20 mei; Verloskundige gebeld omdat ik helemaal niet lekker was >> doorgestuurd naar het ziekenhuis voor verdere onderzoeken. (Ctg, bloeddrukmetingen, bloedprikken & een extra echo) Met de kleine niks mis, maar mijn bloeddruk schommelt van te hoog naar te laag en weer vermoeden zwangerschapsvergifting en echt niks meer doen! Bij twijfel meteen bellen, liever 10 x voor niks dan 1 x te weinig. Vanaf nu ook groeiecho's, want ze loopt 2 weken voor.
25 mei; 3D echo; Viel helaas heel erg tegen. Madame had zich verstopt in de placenta en had veel te veel plezier met de navelstreng. Ze gaat dus voor de grote verrassing :-)
31 mei; Suikertest in het ziekenhuis
1 juni; De groeiecho : Mevrouw loopt prima op schema :) Ze schijnt alleen lange benen te hebben, geen idee van wie ze die heeft haha :D >> Geen nieuwe echo's meer ingepland.
9 juni; Controle verloskundige : Bloeddruk nog steeds te hoog, maar hij vliegt niet meer de pan uit gelukkig. Verder blijft rust het sleutelwoord. Suikertest was prima! 5.1 nuchter en 5.3 na het drankje :) 
12 juni; Wederom aan de CTG gelegen, omdat ik constant harde buiken heb en ik haar minder goed voelde dan voorheen. Ze blijkt ingedaald, waardoor ik dr niet zo goed voelde. De harde buiken blijven aanhouden, maar zolang ze geen pijn doen en ik ze niet weg hoef te puffen is er nog niks aan de hand. Alleen niks doen helpt, maar ook in rust harde buiken. Vind het allemaal wel spannend nu.
18 juni; Babyshower gehad en dat was echt fantastisch!! We zijn ontzettend verwend en overspoeld met mooie cadeaus, woorden en wensen. <3
28 juni; Weer aan de CTG en onderzoeken nadat ik wederom de verloskundige had gebeld dat ik me niet lekker voelde en menstruatiepijn had. Wegens weer een te hoge bloeddruk toch weer ingestuurd. Alle uitslagen waren weer net op t randje. Echt rust houden! 
5 juli; Controle verloskundige > Verhoogde bloeddruk en constatering bekkeninstabiliteit. Met enige urgentie doorgestuurd naar fysiotherapie.
6 juli; Die enige urgentie was erg fijn, kon meteen terecht. Blijkt dat mijn linkerbeen langer is dan mijn rechterbeen en mijn bekken is te soepel door lichaamsbeweging.. Denk je goed te doen eraan, is je bekken te soepel haha! Oefeningen meegekregen en volgende week weer terug.
13 juli; Afspraak Fysiotherapie. Ging heel goed, weer fijne tips meegekregen! 
13juli; Extra controle Verloskundige en uiteindelijk doorgestuurd naar ziekenhuis. Nachtje opgenomen ivm verkorte baarmoederhals en ruim 1,5 cm ontsluiting.
18 juli; Controle Verloskundige. Was prima te doen, verloskundige hoopte voor ons dat we het niet gaan uitlopen, hopelijk week 36/37 bevallen.
20 juli; Controle Gyn, Ik mocht lekker door blijven rommelen en de echo zag er goed uit. Mevrouw mooi ingedaald met hoofdje naar beneden. Wel controle bij verloskundige vervroegen ivm verhoogde bloeddruk.
26 juli; Controle Verloskundige; Eindelijk de bloeddruk weer redelijk normaal :-) Wel aangegeven er klaar mee te zijn, maar in perspectief met hoelang we op deze zwangerschap hebben moeten wachten zijn deze laatste weken niks. 
30 juli; Afspraak Fysiotherapie; Filmpjes gemaakt van oefeningen, zodat ik ze thuis terug kan kijken :) 
8 augustus; Controle Verloskundige; Fijne, luchtige controle :) Keertje wat anders, alles was goed :)  
12 augustus; Vliezen gebroken
13 augustus; Overgedragen naar het ziekenhuis
14 augustus; L.iviya is geboren! 

 

Ook op mijn profiel:


Laatste: 05/08/2018
Laatste: 07/12/2018
Geboortedatum: 14/08/2016

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 6 dagen ben ik 3600 dagen lid. Ik schreef 547 reacties op blogs en 4 reacties op artikelen. In het forum heb ik 13 Topics geopend. Ik heb op 143 Topics gereageerd.. Ik heb 59 Vrienden gemaakt.Ik heb 496 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 158 's en heb 210 's aan anderen gegeven. Bedankt!