Een record? Britse moeder bevalt in 27 seconden!

Een record? Britse moeder bevalt in 27 seconden!

Je kent ze wel die horrorbevallingen die uren en soms wel dagen duren. Maar daar heeft deze Britse moeder geen boodschap aan, want zij beviel in slechts 27 seconden! Een record of kun jij het nog sneller?

Het lijkt mij ideaal: bevallen in no time, een keer persen en hoppa eruit! Maar mijn bevallingen namen helaas wat tijd in beslag, na gebroken vliezen weeën die zwaar waren afgewisseld met weeën die niets voorstelden en toen toch maar worden ingeleid, kwam mijn tweede na drie dagen tevoorschijn. Dus ik ben wel jaloers op deze Britse moeder die haar kind in slechts 27 seconden eruit perste.

Lees ook
Roos (33): 'Mijn super snelle bevalling in Mexico'

Record

De 29-jarige Sophie Bugg was zwanger van haar derde kind. Tegen The Sun vertelde ze dat ze aan het appen was met een vriendin, toen haar derde dochter werd geboren. Baby Millie kwam zonder waarschuwing en een pers ter wereld. “Het moet wel een record zijn. Het ging zo snel en onverwacht. Ik kon het niet geloven. Het ene moment was ik aan het appen en het volgende moment had ik Millie in mijn armen. Het was letterlijk een pers.”

Ook haar vorige bevallingen waren super snel. Haar eerste dochter kreeg ze binnen 12 minuten, haar tweede dochter kwam in 26 minuten ter wereld, en nu de derde in slechts 27 seconden!

Bron: News.com.au

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


 • Mamabear3

  Mijn laatste wel in 1 pers, maar in totaal net geen 2 uur vanaf de eerste wee. Snel genoeg

 • MaaikeT2

  Wow, dat is ook snel in 1 pers!

 • MaaikeT2

  Mijn jongste kwam vanaf het moment dat ik wist dat ik aan het bevallen was binnen 4 a 5 minuten. Dat was voor mij al snel genoeg. Ik had de weeën niet herkend en had ze aangezien voor harde buiken. De verloskundige trouwens ook, want de weeën kwamen niet regelmatig (dan weer 4 minuten ertussen, dan weer 7, dan weer 10) en waren net zo licht als oefenweeën. Ze namen ook niet toe in intensiteit, eerder af. Ik ging dus weer slapen.

  Toen ik ineens een drietal pijnlijke, stevige weeën kreeg - met een kwartier ertussen - besloot de verloskundige om te toucheren om te kijken of ik nu misschien toch ‘begonnen was.’ “10 cm ontsluiting!” riep ze. “Bij de volgende wee mag je mee persen.” Twee weeën later lag mijn zoontje in mijn armen.

  Het was prachtig, maar ook onwerkelijk. Ik had maandenlang als een berg tegen de bevalling op gezien. Maar voordat ik wist dat de bevalling goed en wel begonnen was, was ie alweer voorbij.

  27 seconden zoals bij deze mevrouw is wel heel erg kort!

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50