Deze dingen namen celebrity’s mee in hun vluchttas

Deze dingen namen celebrity’s mee in hun vluchttas

Staat jouw vluchttas al klaar voor als het grote moment daar is? En zit alles erin wat je nodig hebt? Misschien brengen deze dingen die celebrity’s in hun vluchttas deden jou nog op goede ideeën.

Online kun je heel veel lijstjes vinden met spullen die absoluut niet in deze tas mogen ontbreken. Ook op BabyBytes hebben we een mooi lijstje samengesteld. Toch zijn er dingen die volgens deze celebrity’s absoluut een must zijn voor je vluchttas. Misschien zijn het nog leuke ideetjes voor in die van jou?

Lees ook:
De vluchttas: dit moet je er zeker in doen!

Kirsten Bell

Actrice Kirsten Bell heeft twee dochters. In een interview aan de site SheKnows.com liet ze weten wat zij absoluut in haar vluchttas deed. “Ik heb Kerstlampjes erin gedaan, want ik wilde dat de kamer niet werd verlicht door tl-buisverlichting. Ook nam ik m’n iPod mee met rustgevende muziek. Het licht en de muziek waren belangrijk om de geboorte meer intimiteit te geven en er een persoonlijke ervaring van te maken.”

Jessica Alba

Actrice en onderneemster Jessica Alba vond het ook belangrijk om goed voor zichzelf te zorgen. “Ik nam lekker zittende kleding voor mezelf mee voor als ik naar huis zou gaan.” Verder nam ze een zalf mee die haar gezicht en lippen verzorgt: Magic Balm. “Ik gebruikte het veel tijdens de bevalling, want ik had zulke droge lippen.” Verder nam ze haar wimperkruller mee, een cream blush en een concealer.

Khloé Kardashian

Realityster Khloé Kardashian nam naast de vluchttas met de ‘gewone’ dingen ook haar eigen kussen, haar computer en oplader, een pyjama die een sluiting aan de voorkant had, een naar-huis-gaan-outfit, voedingsbeha’s, een camera en haar favoriete dekentje mee naar het ziekenhuis toen ze moest bevallen.

Serena Williams

Tennisster Serena Williams is getrouwd met Reddit-oprichter Alexis Ohanian, dus het was niet zo gek dat ze dit netwerk gebruikte om te vragen wat ze in haar vluchttas zou moeten doen. Of ze alle tips heeft opgevolgd die er werden genoemd, is niet bekend, maar er zaten hele goede tips tussen. Zo raadde iemand aan om lippenbalsem mee te nemen, omdat je door al dat weeën wegblazen droge lippen kan krijgen. Ook werd geadviseerd om je favoriete snacks mee te nemen omdat borstvoeding je hongerig kan maken en het eten in het ziekenhuis niet altijd even lekker is. Ook was dit een handige: neem verschillende maten babykleding mee want je weet maar nooit: straks is je baby heel klein of juist groter dan verwacht.

Whitney Port

The Hills-ster Whitney Port nam naast de gebruikelijke dingen ook hele veel andere handige spullen mee, zoals oordopjes, slippers en snacks, tepelklovencrème, haar eigen kussen, extra zacht toiletpapier, een oogmasker, haar eigen zachte handdoeken én elektrische kaarsen.

Kate Middleton

Volgens TravelandLeisure.com, nam de hertogin van Cambridge, Kate Middelton, bij de geboorte van haar jongste kind, twee kleine cadeaus mee voor de baby die afkomstig waren van haar twee oudste kinderen, Prinses Charlotte en Prins George. Ook nam ze juwelen voor haarzelf mee: een gelukshanger van Koningin Elizabeth en een geluksarmband van haar moeder. Verder had ze twee ingelijste foto’s van haar gezin en familie bij zich. Ook had ze wat praktische dingen meegenomen zoals haar favoriete boeken, films en wat voorwerpen om de kamer er minder steriel eruit te laten zien, zoals een vanille aromatherapiepakketje, kaarsen en kalmerende muziek.

Brooke Shields

Kate Middleton is overigens niet de enige die juwelen meenam naar het ziekenhuis. Ook Brooke Shields nam een speciaal sieraad mee: tijdens haar keziersnede droeg ze haar vaders ring bij zich. “Ik zou bijna bevallen van mijn eerste dochter, toen mijn vader overleed”, schrijft ze in een column voor InStyle. "Toen ik een paar weken erna moest bevallen, vroeg ik mijn stiefzus om mijn vaders ring mee te nemen naar het ziekenhuis. Het had nog steeds restjes zeep aan de binnenkant van de laatste keer dat hij hem droeg. Ik mocht het tijdens de operatie niet om mijn vinger doen, maar een lieve verpleegkundige vond een kettinkje waardoor ik ‘m om mijn hals kon dragen (dat was nog steeds tegen de regels, maar ze zei dat het ons kleine geheimpje was). Ik voelde me zo gerustgesteld, want het leek net alsof hij bij mij in de kamer was.”

Bron: SheKnows.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50