Blij babynieuws: een derde kindje voor Jessica Alba

Blij babynieuws: een derde kindje voor Jessica Alba

Samen met haar twee dochters Honor en Haven kondigde actrice en zakenvrouw Jessica Alba op Instagram aan dat ze zwanger is van een derde.

Lees ook:
Je kunt beter geen derde kindje krijgen, tenzij...

Bij de foto plaatste ze de tekst: “Cash en ik zullen officieel niet meer in de meerderheid zijn”.

The Honest Company

Jessica bekend van de serie The Dark Angel en films als Sin City en Fantastic Four zette haar acteercarrière op een laag pitje na de geboorte van haar oudste dochter. Ze kwam toen met het idee voor haar lifestylebedrijf The Honest Company dat huishoudelijke en babyproducten maakt waarbij geen of nauwelijks chemicaliën worden gebruikt. Het bedrijf is nu zo succesvol dat de waarde ervan wordt geschat op zo’n 1,5 miljard euro.

Derde kindje

Ook al heeft ze haar handen vol aan haar succesvolle onderneming, dat weerhoudt haar er niet van om een derde kindje te krijgen.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders. Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50