Geen seksleven meer voor realityster Whitney Port sinds zwangerschap

Geen seksleven meer voor realityster Whitney Port sinds zwangerschap

Hoe zit het eigenlijk met seks tijdens je zwangerschap? Heb je er juist meer behoefte aan of niet? Realityster Whitney Port, die we onder andere kennen van de MTV-series The Hill en The City, is hoogzwanger van haar eerste kindje en bekent dat ze sinds haar zwangerschap geen seksleven meer heeft.

Haar zin in seks is verdwenen omdat ze zich nogal onzeker voelt over haar lichaam. Als je medelijden hebt met haar man dan is dat niet nodig, want ook zijn libido is tot een nulpunt gezakt. Niet omdat hij haar niet meer aantrekkelijk vindt, maar meer omdat Whitney denkt dat ze constant tegen hem zegt: “Niet kijken!” en omdat hij van haar niet mag kijken als ze zich aan het omkleden is.

Juist meer zin in seks?

Gelukkig reageert niet iedereen hetzelfde als Whitney, want seks tijdens de zwangerschap is juist heel goed mogelijk én veilig. Er zijn verschillende standjes die prettiger aanvoelen als je buik groter groeit. Misschien verbaast het je dat je juist meer zin hebt! Hoe dat komt en welke standjes fijner zijn, lees je in ons uitgebreide artikel over Seks: veilig en onveilig tijdens de zwangerschap.

Hoe is/was het gesteld met jouw seksleven tijdens je zwangerschap?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50