Momsplaining: hilarische online serie over het moederschap

Momsplaining: hilarische online serie over het moederschap
  • in Moeder
  • 0
  • 2416
  • 11/02/2018

Dat het moederschap niet altijd over rozen gaat, dat weten we, maar toegeven en in het openbaar bespreken, dat doen we niet altijd. De online serie Momsplaining doorbreekt het taboe op een hilarische en eerlijke manier.

In de hoofdrol zie je actrice en moeder van twee, Kristen Bell, bekend als de stem van Anna uit de originele versie van Frozen. Met humor legt zij de knelpunten van het moederschap bloot. Zo bespreekt ze onderwerpen die niemand je ooit van tevoren heeft verteld over het moederschap en ook laat ze zien hoe kinderen tegenover dingen kijken. “Want weet jij bijvoorbeeld nog hoe je partijtje ging toen je zeven werd? Nee, ik ook, niet, dus je kind zal het ook vergeten. Je doet het alleen maar voor andere ouders om te laten zien hoe goed je het hebt georganiseerd.”

En dan nog over het moment dat je je baby net is geboren: “Want wie is die vreemdeling? Ik ken hem nog helemaal niet? Waarom zegt niemand hier iets over?”

Afleveringen te zien op Ellentube

Op Ellentube kun je de afleveringen zien die al zijn geweest. Hieronder alvast een voorproefje:

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50