Bijna 3e trimester

Jaja ik blijf het zeggen het gaat allemaal zo snel, a.s donderdag alweer 28 weken en dan mag ik mij dus bij het derde trimester gaan voegen, wauw!
Wie had er nou verwacht dat het allemaal zo snel zou gaan? ik dus niet hé haha.

Inmiddels zit mijn vakantie er alweer op in mijn vakantie nog 2 fotoshoots gehad (lang leve vriendinnen met een camera en behendigheid daarin) uiteindelijk gaat het een album vormen echt super leuk, en ik ben er ook super blij mee, ik ben erg benieuwd naar de fotoshoots die nog komen gaan (1 in september en in 1 oktober) 

Verder maken kleine D en ik het goed, ik worstel dan wel met mijn bekken inderdaad maar ik doe mijn best om daar zo goed mogelijk een weg in te vinden, inmiddels wel de beslissing genomen hoe lastig ik dat ook vind om op de zondagen de kerkdiensten eerst niet meer te bezoeken, ik wou daarmee doorgaan tot zo ongeveer 37 weken, en zou gelijktijdig met mijn verlof ook een pauze nemen van het jeugdwerk etc maar het wil gewoon niet, ik merk dat het de hele tijd zitten gewoon niet wil ik bekoop het met pijn... en we hebben helemaal geen ongemakkelijke stoelen hoor en het is echt geen uren maar het wil gewoon niet.... en om nou op tafel te gaan liggen ja dat is ook zo wat!

In mijn werk ook de nodige aanpassingen, op de momenten dat het kan (en die momenten zijn er gelukkig) ga ik op de bank liggen en ik let zoveel mogelijk op mijn houding natuurlijk, met spelen ga ik niet bij de kinderen op de grond zitten maar op mijn bal bijvoorbeeld, en zo wissel ik door de dag heen ook wel steeds van houding om dus niet steeds in 1 houding te zitten, en ik heb mijn stagiaires nog waardoor ik ook wat dingen uit handen kan geven, uiteraard wel onder mijn toezicht!

mijn verlof komt er al aan het schiet al op die gaat per 1 oktober in, 30 september is dus mijn laatste werkdag, 3 september moet ik nog even voor mijn kinder EHBO, praktijk van 9 tot 1, dus ik ben benieuwd hoe mij dat af zal gaan met het oog op mijn bekken  ben dan overigens 30+1 dus ik ben erg benieuwd... 


Verder daar waar nodig staan er mensen klaar om mij te helpen vrienden van mij halen mijn boodschappen bijvoorbeeld en bieden hulp bij de konijnenhokken, als de buurman gaat grasmaaien neemt hij meteen mijn tuin mee enz, ik kreeg vandaag nog een telefoontje van onze voorganger n.a.v. van het bericht wat ik in de groepsapp had geplaatst dat ik dus voorlopig niet meer kom, hij zei ook al als er iets is wat we kunnen doen, dus ik zei al ja dan gil ik.


Verder heb ik niet echt nieuws volgens mij, vandaag wel 2x wat gekkige afscheiding opgemerkt ben wat gaan rondzoeken vond het wat weg hebben van de slijmprop niet de hele maar 2x een klein stukje, had al even rondgespeurd maar het hoeft helemaal niks te betekenen en aangezien ik verder ook niks bijzonders op merk en mijn meisje ook gewoon actief is maak ik mij er voor nu geen zorgen om, veranderd er wel iets dan bel ik natuurlijk meteen mijn verloskundige op, maar ik zie daar nu geen reden toe =)


Ik ben er in elk geval klaar voor om het 3e trimester in te stappen, en doe het zo rustig mogelijk aan, en werk zo langzaam maar zeker naar mijn verlof toe die al steeds dichterbij komt! 
Ow ja voor mijn verlof begint wil mijn bemiddelaar van het gastouderbureau graag nog even langs komen, ik zei al dat mag koffie/thee staat klaar haha.

Maandag 30 augustus weer naar de verloskundige voor controle dan hoor ik overigens ook de bloeduitslag (afgelopen vrijdag heb ik moeten bloedprikken i.v.m de rhesusfactor omdat ik negatief ben) als mijn meisje positief is dan ligt de 30e die prik ook meteen klaar voor me, mijn verloskundige heeft mij daarin voorbereid omdat ik gewoon echt als de dood voor naalden ben, dus ik ben benieuwd ook dat schiet allemaal al weer flink op!

Nou ik geloof dat dat het wel zo'n beetje was voor nu haha, ondanks de ongemakken geniet ik nog steeds, en ervaar ik de zwangerschap oprecht nog steeds als heel magisch en bijzonder, en is en blijft het hoe dan ook voor mij een wonder opzich,
Fijne avond nog dames!
 

1001 x gelezen, 5

reacties (4)


 • mama-van-5-wondertjes

  Jeetje echt he hoe snel het gegaan is allemaal.Zo terug kijk en je er nu al bijna bent nou ongelooflijk.Geniet nog even Heel veel succes gewenst

 • liefdevolleBAM

  Ja is enorm snel gegaan, het is zo november en dan is ze er haha,

  Ga ik doen dankjewel😘

 • Sara1989

  Zo trots op jou!

  ❤️

 • liefdevolleBAM

  Zo lief❤ ik ook op jou meis