Weer door de APK (verloskundige)

Vanmorgen weer controle gehad en alles weer helemaal goed, mijn meisje ligt mooi op schema qua groei voor wat ze kon voelen, vanmorgen lag ze netjes met het hoofdje naar beneden, mijn bloeddruk was ineens wonderbaarlijk laag haha ik wist niet wat ik hoorde, normaal kom ik uit op 110 om nog wat, en een enkele keer een uitschieter van 130 om nog wat, vandaag was het 104 om nog wat, nou helemaal dikke prima! hihi ik doe het er voor.

Rhesusprik gehad en oef die was inderdaad wel gemeen... maar die zit er in, en ook zo'n geweldige vingerprik gebeuren om het ijzergehalte te checken maar ook dat zag er allemaal goed uit waardoor ik dus niet ook nog eens hoef te bloedprikken YES! ontkom ik daar mooi even aan haha.

Volgende controle staat gepland op donderdag 23 september, en maandag 20 september heb ik mijn telefonische intake met de kraamzorg ik ben erg benieuwd ze belde mij vandaag om een afspraak te maken diegene kwam wel heel leuk en spontaan over, nou ben ik wel enorm benieuwd of diegene die de intake doet ook diegene is die de kraamzorg verleend, of doet zij de intake maar komt er dan een ander in mijn kraamweek? het is voor mij ook allemaal nieuw dus ik heb oprecht geen idee haha.


Maar hoe dan ook mijn meisje doet het super goed en donderdag tik ik de 30 weken alweer aan het aftellen gaat zo toch echt wel beginnen, zo bizar hoeveel er veranderen kan in een jaar tijd, als ik dan terugkijk waar ik vorig jaar nog stond en nu al bijna 30 weken zwanger, wauw! 

1316 x gelezen, 4

reacties (17)


 • Manon3

  Super dat het goed gaat.

  Wij hebben een zzper als kraamverzorger om te voorkomen dat je verschillende gezichten gaat zien.

  Het zal bij een kraamzorgorganisatie heel erg afhangen van hoe druk het is en wat er ingepland kan worden.

  Van wat ik begreep hebben ze het ontzettend druk tegenwoordig dus het kan zomaar tegenvallen. Hoop voor je van niet, want één vast gezicht is wel zo fijn.

 • liefdevolleBAM

  Hmm ja we gaan het zien, ik kan gelukkig goed schakelen ik ben best flexibel, dus wie weet valt het mij ook allemaal wel mee, ik ben erg nuchter haha.ik heb zoiets van het komt zoals het komt

 • soccer-mom

  Het schiet al aardig op. Voor je het weet, is het gewoon zover en wordt je kindje geboren. Wel grappig dat bij jou de bovendruk blijft hangen terwijl de onderdruk de graadmeter is. Misschien blijft het de volgende keer wel hangen (ik had het juist andersom, ik was zo gefocust op de onderdruk, dat ik nooit heb onthouden wat de bovendruk nou weer was). Diegene die de intake doet is doorgaans niet diegene die bij je komt kramen. Het is maar net wie op dat moment beschikbaar is.

 • 3moppies

  Ja dat is idd grappig hè. Het is wel ook de combinatie boven en onderdruk maar inderdaad de onderdruk is wel de belangrijkste.

 • liefdevolleBAM

  Haha onderdruk onthoud ik nooit weet ook niet waarom🤣 dat ben ik altijd zo weer kwijt🙈

  Nou dan zie ik wel wie er komt kramen😇 eerst de intake maar😊

 • Yune

  Dat gaat rap he, nog ongeveer 10 weken je doet t super zo te lezen!

 • liefdevolleBAM

  Jaaa maar hoe dan😱 het is ongelofelijk hoe snel het allemaal gaat haha,

 • Linde-1

  Wat fijn dat alles goed gaat!

 • liefdevolleBAM

  Ja enorm blij mee😊 maar ja dat is logisch toch haha, lekker zo door gaan is mijn idee haha

 • Linde-1

  Ja heel logisch. Ik had vandaag ook weer een goede echo en was en ben zo blij 😊.

  Die kleine wondertjes veroveren al zo vroeg je hart 🥰

 • liefdevolleBAM

  Dat kan je wel zeggen ja🥰 wat ontzettend fijn dat je weer een goede echo had😃

 • Troetelbeertje9

  Goed te lezen!!

  De intake mevrouw komt niet bij jou kramen. Dat wordt pas op het moment zelf bepaalt aan de hand van je bevalling enzo. Het kan zijn dat je meerdere gezichten gaat zien in je kraamweek.

  Geniet ze!!

 • liefdevolleBAM

  Helder dankjewel😊 had er totaal nog geen idee van hoe zoiets werkt haha,

  Genieten doe ik zeker 😍

 • MommyofbabyL

  Dit inderdaad! Bij welke organisatie zit je?

 • liefdevolleBAM

  Kraamvogel 😊

 • Jij-laat-het-hartjes-regenen

  Wat fijn dat alles goed is met jullie.

  Spannend! Het komt wel steeds dichterbij hè.

  Degene die de intake doet komt niet bij jou in de kraamweek, die doet alleen zulke dingen op kantoor. Wie er bij jou komt weten ze pas op het moment dat jij aan het bevallen bent.

  Geniet van dat kleine meisje in jouw buik!

 • liefdevolleBAM

  Ahww kijk helder! Dankjewel 😊

  Genieten doe ik zeker😍