liefdevolleBAM's profiel

Over mij

Hoihoi!

Ik ben Patricia ik ben 27 jaar, en werkzaam als gastouder, mijn droombaan waar ik liefde en passie in steek.
Ik ben heerlijk vrijgezel wat van  mij een heel bewuste keuze is, maar wel met een (nog) onvervulde kinderwens..
Precies daarom heel erg bewust de keuze gemaakt voor het BAM-schap, ik heb inmiddels een donor gekozen, maar helaas zijn de deuren van de fertiliteit afdeling nog gesloten door het corona virus.

Zodra de deuren opengaan, wordt het hoog tijd om de stappen voor te zetten, en heel bewust te gaan voor een wondertje.
Geheel alleen ga ik dit prachtige avontuur niet aan want ik heb geweldige mensen om mij heen die mij steunen in deze keuze, maar ook straks op de weg die zal volgen als in de zwangerschap en daarna.

Verder besteed ik mijn vrije tijd graag aan hobby's en ik heb er dan ook vele haha, ik zing heel graag en speel keyboard.
Ik mag heel graag lezen en fotograferen, ik speel veel te graag haha sims 4, maar ben ook dol op lekker wandelen, hardlopen, dansen en trainen in de sportschool, 
Maar daar weer naast ben ik ook aardig creatief en teken ik heel graag, maar kleuren voor volwassenen is ook mij niet onbekend, en  knutsel ik graag kaartjes in elkaar!

De rest is allemaal te volgen in de blogjes die ik schrijf!

Ook op mijn profiel:


Laatste: 19/05/2020
Laatste: 1 dag

Mijn Babybytesgeschiedenis:

Over 96 dagen ben ik 1300 dagen lid. Ik schreef 818 reacties op blogs en 10 reacties op artikelen. In het forum heb ik 1 Topic geopend. Ik heb op 133 Topics gereageerd.. Ik heb 42 Vrienden gemaakt.Ik heb 159 Berichten berichten aan andere leden gestuurd. Ik kreeg tot zover 349 's en heb 1 aan anderen gegeven. Bedankt!