Vervroegde controle

Officieel had ik a.s maandag mij controle weer gehad bij de VK, maar ik stond er woensdag al op de stoep.
Ik maakte mij ergens toch wat zorgen ik kwakkelde al meerdere dagen met hoofdpijn wat ik niet kon onderdrukken met paracetamol, en ja iets sterkers pakken is ook geen optie, dinsdag heb ik de hele dag op bed gelegen met een hoofd dat knalde maar het ging af en aan, ik zag ook wel een aura dus ik dacht hmm migraine? maar dan gaat het bij mij nooit af en aan.

Mijn bloeddruk was de vorige keer hoger dan ik gewend ben maar niet zozeer te hoog of alarmerend hoog dat niet, ik zat op 130 nog wat, normaal 110/70 maar goed ik kon de pijn niet echt verklaren, ja ga ik bellen... dus heb ik mar een e-consult gestuurd, de volgende ochtend kreeg ik bericht dat ik 's middags wel even op het spreekuur mocht komen dan zou ze mijn bloeddruk even nakijken, ook die woensdag knalde mijn hoofd nog enorm uit elkaar.. voor ik weg ging werd ik trouwens nog gebeld door de woningbouw.

Maandag komen ze langs voor de 0meting? en nemen ze het huurcontract mee dus dan ben ik per 1 september de officiele huurder van dit huis, daar ik hier nog met mijn moeder woonde i.v.m haar dementie maar zij nu in een verzorgingstehuis zit, en doordat ik mijn werk (gastouder) in dit huis heb hebben ze een uitzondering gemaakt dat ik de woning over kon nemen =), ik blijf dus in het huis waar ik van baby al woon, ik ben hier opgegroeid en mijn meisje zal hier ook opgroeien, helemaal bijzonder is dat de kamer die ooit mijn babykamer was nu haar babykamer is.

In elk geval na dat belletje gauw door naar de verloskundige, ik ben bewust wat vroeger heen gefietst zodat ik nog even rustig kon zitten zodat het niet teveel van invloed zou zijn op mijn bloeddruk, we willen natuurlijk geen vertekend beeld!
Mijn bloeddruk was inmiddels weer wat lager dan de vorige keer het was nu 120 nog wat, en omdat ik er toch was vroeg ze mij of ik het goed vond als ze meteen alle controles deed, ervanuitgaande dat als nu alles goed is dat maandag ook nog wel zo zou zijn, en dan zou het mij een ritje schelen. 
Nou daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen!

Haar hartje klopte ook weer prachtig, het blijft een heerlijk geluid om het hartje van mijn meisje te horen, alle voelde ook goed aan, cm band erbij, en alles klopt gewoon met het termijn waar ik op zit.
Meteen een bloedprikformulier mee gekregen omdat ik O negatief ben, dus volgende week vrijdag even prikken om te zien of mijn meisje positief of negatief is, is zij positief dan krijg ik bij de eerst volgende afspraak op 30 augustus, een prik.


Al met al bleek de pijn toch een flinke migraine te zijn en inmiddels ben ik weer helemaal op de been. maar goed beter aan de bel trekken en dat het loos alarm is dan dat er wel wat mis is en we doen er niks mee, dat moeten we natuurlijk ook niet willen!

1962 x gelezen, 4

reacties (11)


 • Anna-76

  Fijn dat de controles goed waren! Migraine lijkt me erg naar...mijn moeder had dit vroeger regelmatig en na de overgang eigenlijk nooit meer.

  Ben je al een beetje gewend dat je moeder nu in het verzorgingshuis woont? In iedergeval nu wel een zorg minder. Fijn dat alles (voor de bevalling) geregeld is en je nu officieel de huurder bent.🏠🍀

 • liefdevolleBAM

  Ja gelukkig wel, migraine is echt killing idd gewoon niet grappig...

  Euhm ja nja helemaal gewend nee, maar gaat mij beter af dan eerst haha, het is wel een zorg minder idd mee eens,😊

  Jaaa zo blij om ook alles mooi op orde

 • Grumble2.1

  Goed dat je hebt gebeld..

 • liefdevolleBAM

  Gelukkig loos alarm maar ja je weet het nooit natuurlijk

 • Grumble2.1

  Nee idd .. gewoon bellen bij twijfels ❤😘

 • Troetelbeertje9

  Gelukkig alles in orde. Heel goed dat je gebeld hebt!

 • liefdevolleBAM

  Ja ik dacht ik kan wel wachten tor maandag, maar was er zo onrustig onder.. dus beter zo😊

 • Linde-1

  Wat fijn dat alles goed is en dat je in het huis kan blijven🥰😊

 • liefdevolleBAM

  Jaaa enorm opgelucht, en zeker fijn heel erg zelfs,😇😇

 • Shrimp

  Zo vervelend hoofdpijn ! Gelukkig is alles met je meisje goed 😊 Wat speciaal dat je nog in hetzelfde huis woont ❤️ En fijn dat het zo kon

 • liefdevolleBAM

  Jaaa verschrikkelijk😅 maar ik ben weer helemaal op de been, gelukkig doet mijn meisje het goed inderdaad.

  Ja super speciaal het stond al vast gelukkig dat het kon, maar straks is het rond😍