1-2 handjes pasta 4-5 asperges1 tomaat1 eigerookte zalm of zalm uit blikitaliaanse kruidenSchil de asperges met een dunschiller en kook ze in een ruime pan met water gaar (+/- 10 minuten).Kook ondertussen het ei en de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.Kruis de tomaat in en leg hem in een schaal. Giet er kokend water overheen tot hij onder staat. Na een paar minuten kan je het vel ...
Jammie jammie, ook voor pappie en mammie! 4 aardappels 3 blikjes tonijn in water Een paar takjes peterselie 3 eieren (voor +/- 15 koekjes) Broccoli Schil de aardappels en kook ze in ongeveer 20 minuten gaar. Kook de broccoli gaar. Giet de blikjes tonijn af en doe het in een grote schaal. Haal ze los met een vork. Giet de aardappels af en stamp ze fijn tot aardappelpuree. Snij de peterselie. Voe ...
Rasp een aantal wortelen, snij ze in stukjes en kook ze in een bodempje water gaar. Hier werd het erg gewaardeerd als ik er een gedroogde abrikoos door deed. ...
75 gram doperwten 75 gram broccoli 1 eetlepel gemalen kokos Snij de broccoli in stukjes en spoel de doperwten af. Kook het samen in een laagje water gaar (10 minuutjes). Pureer alles samen met de kokos. Klaar! ...
1 kleine aardappel 75 gram broccoli 0,5 banaan Schil de aardappel en snij hem in kleine stukjes. Snij de roosjes van de broccoli (en eventueel de stronk ik stukjes) Doe een klein laagje water in een pannetje en kook de broccoli met de aardappel gaar. Pureer het geheel samen met de banaan tot een heerlijk hapje! (zonder aardappel is hij ook erg lekker) ...
1 stronkje witlof 1 peer 1 eetlepel rozijnen Witlof snijden, harde kern verwijderen en de rest wassen. Schil de peer, verwijder het klokhuis en snij de peer in stukjes. Kook de witlof met de rozijnen en de peer in 10 minuutjes gaar. Pureer het geheel, eventueel met wat water, kookvocht of melk. Later lekker met een gekookt aardappeltje en hamblokjes. ...
Kyrans eerste en favoriete hapje, dus daar moeten we mee beginnen!1 potje bruine bonen (goed uit laten lekken en afspoelen, van Hak hebben ze ook natriumarme potjes)1 appelBruine bonen goed uit laten lekken en in een vergiet afspoelen met water.In een pannetje, met een klein laagje water, aan de kook brengen.Ondertussen appeltje schillen, klokhuis verwijderen en in blokjes snijden.Doe de appelblok ...