Tennislegende Serena Williams deelt een verfrissende video over moederschap op TikTok

Tennislegende Serena Williams deelt een verfrissende video over moederschap op TikTok
  • in Moeder
  • 0
  • 700
  • 05/01/2024

Het maakt niet uit of je beroemd bent met een team van mensen om je heen of een alleenstaande moeder zonder hulp: het postpartum leven is niet altijd makkelijk. Het groeien van een baby kost negen maanden en het herstel is daarnaast is ook geen snelle klus. Serena Williams deelde onlangs een rauwe blik op wat postpartum leven echt inhoudt in een nieuwe video met haar baby Adira en het is zo herkenbaar!

Eerlijke kijk

Serena Williams, een wereldberoemde tennisster en moeder van twee, heeft onlangs een eerlijke kijk gegeven op het postpartum leven, en het is een verademing voor veel moeders daarbuiten. De video, die ze deelde van haar schattige dochter Adira, toont de ware realiteit van het herstelproces na de bevalling.

TikTok

In de video, geplaatst op TikTok, draagt Williams een voedingsbeha en een tanktop, terwijl Adira knus in haar armen ligt, ondersteund door kussens. Ze is aan het borstvoeden en heeft een verwarmingskussen in de buurt, geen make-up op en een pruik die half af is. Ze lacht terwijl ze worstelt om haar pruik af te trekken, wat uiteindelijk lukt met een zware zucht.

@serena My 2023 included having a baby. After having a baby it kind of feels like you got hit by a bus. Not only your body, but your mind too. (well, at least for me) Here’s to 2024! …… And getting my mind and body back! #babytok #newbaby #fyp #newyear #momtok #momsoftiktok #daughters #fashioniconawards #adiraohanian #moms #goodbye2023 #hello2024 Otra Vez - ProdMarvin

Twee prachtige dochters

Williams verwelkomde baby Adira in augustus 2023 met haar man Alexis Ohanian en deelde al een dochter van zes, genaamd Olympia. Ze is dus trotse moeder van twee prachtige dochters. Sindsdien heeft Williams veel herkenbare momenten als moeder gedeeld met haar fans via haar TikTok-account, zoals bijvoorbeeld de liefde tussen de twee meisjes.

@serena Olympia is obsessed with being a big sis. She’s always pinching Adira’s cheeks #babytok #bigsis #siblingsbelike #olympiaohanian #adiraohanian #siblingcheck #siblinggoals #daughters #momtok #momsoftiktok #fyp #foryou original sound - Serenawilliams
 

Goede reminder

De video is een goede reminder dat een postpartum leven niemand uitsluit. Of je nu een wereldberoemde atleet bent of een gewone moeder, de uitdagingen van het herstelproces zijn universeel. Serena deelt op een openhartige manier de realiteit van het moederschap, waarin zelfzorg, vermoeidheid en de constante balans tussen persoonlijk leven en publieke prestaties centraal staan.

Zelfacceptatie

De tennislegende benadrukt het belang van zelfacceptatie en eerlijkheid over de minder glamoureuze kanten van het moederschap. Haar video moedigt moeders aan om de druk van perfectie los te laten en de waarheid te omarmen dat het herstel na de bevalling tijd en geduld vereist. Ze herinnert ons eraan dat elk moederlichaam uniek is en zijn eigen tijd nodig heeft om te genezen.

Social media

In een wereld waarin sociale media vaak slechts de mooie momenten laten zien, is het verfrissend om een ​​bekend figuur als Serena Williams te zien die de rauwe realiteit van het postpartum leven deelt. Haar eerlijke video inspireert moeders overal om zichzelf te omarmen midden in de uitdagingen en om trots te zijn op hun reis door het moederschap.

Hoe was het postpartum proces voor jou? Herken jij jezelf in de video?

Lees ook

Rihanna over postpartum periode: 'Voelde me een zombie’
Moeder gaat viraal met echte, chaotische postpartum foto

Bron: Sheknows

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50