Rihanna over postpartum periode: 'Voelde me een zombie’ 

Rihanna over postpartum periode:

Zangeres Rihanna laat zelden wat los over het moederschap. Maar in het maartnummer van de Britse Vogue doet ze toch een boekje open over de postpartum periode van haar eerste kindje dat in mei 2022 werd geboren: ‘Voelde me een zombie’.

Als je na de ziekenhuisbevalling thuiskomt met je pasgeboren baby, dan kan dat heel spannend zijn. Hoe ga je het doen zonder al die deskundigen die je advies konden geven? Natuurlijk komt kraamzorg langs om je daarbij te helpen, maar die wacht je niet meteen op als je thuiskomt van het ziekenhuis.

Postpartum periode Rihanna

Zangeres Rihanna doet voor het eerst een boekje open over de postpartum periode na de geboorte van haar eerste kind in een interview met de Britse Vogue. Zo vond ze de geboorte mooi en voelde ze zich gezegend om dit te mogen ervaren, maar naar huis gaan als een gezin van drie was een ander verhaal. “In eerste instantie ben je één persoon, maar dat besta je ineens uit twee personen. Je gaat het ziekenhuis in als stel en je verlaat het ziekenhuis als gezin van drie.”

Zombie

Voor de zangeres waren de eerste dagen na de geboorte een spannende en onzekere periode. "We kwamen thuis en we hadden niemand. Het was alleen wij als ouders en onze baby. Zo raar. Man, ik voelde me een zombie de eerste periode. Je kunt niet slapen. Helemaal niet. Niet eens als je graag wilde.”

Tweede kindje op komst

Hopelijk gaat het haar met haar tweede kindje makkelijker af. Rihanna liet tijdens haar optreden op de Super Bowl een zwangerschapsbuikje zien. Een woordvoerder van de zangeres bevestigde dat ze inderdaad zwanger is van haar tweede kind. 

Hoe heb jij het moment ervaren met je eerste kind alleen thuis?

Lees ook:

Waarom het belangrijk is je postpartum struggles te delen
Zo zien de eerste uren na een (ziekenhuis)bevalling eruit

Bron: Vogue.co.uk

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50