Kijktip: ‘Meer dan verwacht’ over gezinnen met een drieling

Kijktip: ‘Meer dan verwacht’ over gezinnen met een drieling

Op NPO Start staat er een nieuwe serie over gezinnen die (onverwacht) een drieling verwachten. In deze serie volg je vier gezinnen die een drieling verwachten of al hebben gekregen. Nieuwsgierig? Dit zijn de gezinnen:

Tatiana

Tatiana is een sterke alleenstaande moeder uit Hellevoetsluis, ze heeft drie kleine meisjes. De drieling Hope, Faith en Charity, ze zijn geboren op 14 januari 2022. Na de geboorte heeft Tatiana zich heel veel zorgen gemaakt om Hope, die geboren is met een hartafwijking. In de eerste aflevering volg je Tatiana en de meiden die voor het eerst naar de kinderopvang gaan, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. 

 

 

Mieke en Nick

Mieke en Nick uit Heerhugowaard hebben al een dochter Yara van anderhalf jaar oud, en nu verwachten ze daar ook nog eens een drieling bij. In de serie word je meegenomen in de laatste loodjes van Miekes zwangerschap, de bevalling en de eerste momenten. Mieke wil graag op een natuurlijke wijze bevallen, maar of dat gaat lukken? 

 

 

Carlo en Fahishta

Carlo en Fahishta uit Almere hebben een drieling van een meisje Naila en twee jongetjes Justice en Joah, geboren op 28 november 2022. De kersverse ouders (Carlo is overigens óók al vader van een tweeling) hebben een extra dosis geduld en veerkracht nodig, nu ze dag en nacht in touw zijn met hun drieling van twee maanden oud. De balans tussen het oppakken van je leven en het beschikbaar zijn voor de kinderen, blijkt niet altijd makkelijk te zijn.  

 

Kevin en Nicole

Kevin en Nicole komen uit Lisse en hebben 3-jarige drielingmeisjes: Mae, Ivy en Nova, geboren op 22 juli 2019. Bij de geboorte van de drieling heeft Nicole een nierziekte opgelopen. Ondertussen gaat het al wat beter met Nicole en hebben zij en haar man de boel al aardig op de rit. In de serie volg je het leven van Kevin en Nicole met hun drie peuters, maar ook is er te zien hoe ze in het huwelijksbootje zijn gestapt! 

 

 

‘Meer dan verwacht’ kan je kijken op NPO Start.

Lees ook:

Kijktip 'Selma: op mijn manier' over de verborgen zwangerschap van Selma Omari

Kijktip: Dag & Nacht, nieuw medisch tv-drama op afdeling verloskunde

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • hienbabytie

    Beetje laat, de serie is al afgelopen

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50