Kijktip 'Selma: op mijn manier' over de verborgen zwangerschap van Selma Omari

Kijktip

YouTuber Selma Omari, verraste begin augustus haar volgers met onverwachts nieuws: ze was bevallen van haar eerste kindje! Nu kun je via NPO Start kijken hoe haar 'geheime’ zwangerschap is verlopen in Selma: op mijn manier.

Selma Omari heeft op YouTube maar liefst 130.000 en op Instagram zo'n 566.000 volgers en deed begin dit jaar mee aan het RTL-programma De Verraders. Al die tijd had niemand enig vermoeden van haar zwangerschap...

Zwangerschap verborgen gehouden

Ik heb mijn zwangerschap negen maanden verborgen gehouden. Wie de vader van het kindje is, is niet bekend.

“Mijn wens om moeder te worden was groter dan het bewandelen van het traditionele pad. Het was een keuze om dit alleen te doen, want ik vind dit een keuze van mij. Het is iets waar ik héél lang over hebt gedroomd en wat ik heel graag wilde: mama worden. Dus ik ging er in eerste instantie ook vanuit: ‘Ik doe dit alleen’. Ik ben de hoofdpersoon in haar leven en hij is papa en we bepalen samen hoe wij die rollen gaan invullen.”

Haatreacties

Ze is niet bang om haatreacties te krijgen. “Die komen er natuurlijk, maar ja, ik ben niet iemand die in het perfecte plaatje past. Maar het is mijn leven en ik ben niemand een verklaring schuldig, behalve God, mijn moeder en mijn kind.”

Hoe haar zwangerschap verliep, kun je zien in Selma: op mijn manier, dat wekelijks te streamen is via BNNVARA op NPO Start.

Lees ook:

De 5 leukste TikTok-mama's om te volgen in 2023
Waarom de stoere Dwayne 'The Rock' Johnson zo'n lieve meidenvader is

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50