Gisele Bündchen spijt van borstimplantaten na geven borstvoeding

Gisele Bündchen spijt van borstimplantaten na geven borstvoeding
  • in Moeder
  • 0
  • 4636
  • 29/09/2018

Ze staat bekend om haar geweldige lichaam, maar zelfs zij kan er onzeker over zijn over. Over wie we het hebben? Topmodel Gisele Bündchen. Na het geven van borstvoeding aan haar twee kinderen was ze zo ontevreden over haar borsten dat ze borstimplantaten liet inbrengen, maar of ze daar nu zo blij mee is?

Je kunt je het bijna niet voorstellen maar ook vrouwen die er geweldig uitzien, kunnen onzeker zijn over hun na-de-bevalling-lichaam. Zo vond Gisele dat er maar weinig was overgebleven van haar borsten na het geven van borstvoeding. In een interview met People zegt ze: “Ik werd altijd bewonderd om mijn lichaam. Ik had het idee dat ik aan bepaalde verwachtingen moest voldoen, maar dat me dat niet meer zou lukken. Ik voelde me kwetsbaar, omdat ik kan sporten en gezond kan eten, maar aan het feit dat mijn kinderen mijn linkerborst als favoriet hadden, kan ik niets veranderen. Het enige wat ik wilde was dat mijn borsten weer gelijk waren en dat mensen er geen opmerkingen over konden maken.”

Lees ook:
Chrissy Teigen krijgt kritiek op borstvoedingsfoto en dit is wat ze zegt

Spijt

Het topmodel koos in 2015 uiteindelijk voor plastische chirurgie om het probleem op te lossen en liet borstimplantaten inbrengen. Maar meteen nadat ze na de operatie wakker werd, had ze spijt. “Toen ik wakker werd had ik iets van ‘Wat heb ik gedaan?’ Ik had het gevoel dat ik in een lichaam zat dat ik niet meer herkende. Het eerste jaar droeg ik alleen maar wijdzittende kleding, omdat ik me zo ongemakkelijk voelde.”

Zelfvertrouwen

Uiteindelijk lukte het haar om haar lichaam te accepteren, maar dat duurde even en het was haar niet gelukt zonder de hulp van haar man, Tom Brady. Hij gaf haar weer zelfvertrouwen. “Hij zei: ‘Het maakt niet uit hoe je eruitziet, ik vind je altijd mooi.’”

Bron: HuffingtonPost.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50