Chrissy Teigen krijgt kritiek op borstvoedingsfoto en dit is wat ze zegt

Chrissy Teigen krijgt kritiek op borstvoedingsfoto en dit is wat ze zegt
  • in Voeding
  • 7
  • 27206
  • 10/07/2018

Afgelopen week deelde Chrissy Teigen, de vrouw van John Legend, op Instagram een foto dat ze haar zoontjes Miles borstvoeding geeft en de pop van haar dochtertje zogenaamd aan het voeden is. Een schattige foto met als bijschrift: “Luna wil dat ik haar pop voed, dus nu heb ik een tweeling”.

Niet iedereen vond dit een geslaagd kiekje, een aantal volgers vond het nodig om hier een negatieve reactie op te plaatsen. Gelukkig wist Chrissy, die erom bekend staat realistische beelden te delen van het vrouwelijk lichaam en het moederschap, hier goed op terug te komen.

Lees ook:
12 dingen die altijd gebeuren tijdens de borstvoeding

“Ik vind foto’s van vuurwerk, coachella-selfies en infinity pools totaal niet interessant om te zien, maar ik laat mensen hun leven leiden. Kalmeer en scroll gewoon verder”, reageerde het model op iemand die zei dat ze dit soort foto’s niet hoefde te zien. Ook legt Chrissy uit dat ze gewoon dingen deelt van haar dagelijkse leven zoals koken en met de honden spelen. Borstvoeding hoort daar ook bij.

Gelukkig reageert een groot deel wel positief. “Ik ben blij dat ik niet de enige ben die dit heeft gedaan. Ik trok de grens bij onze kat”, reageert een vrouw.

Luna making me feed her babydoll so I guess I have twins now

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Wat vind jij van het delen van zulke foto’s op social media?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (7) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50