Eva Jinek over zwangerschapsbuik: 'Ik kon het niet meer verbergen'

Eva Jinek over zwangerschapsbuik:

Eva Jinek wordt voor de tweede keer moeder! De 44-jarige presentatrice vertelde bij RTL Boulevard uitgebreid over de zwangerschapskwaaltjes en haar cravings. Een van de dingen waar ze zich in verdiepte, was het verborgen houden van haar zwangerschapsbuik. 

Instagram 

Eva plaatste op vrijdag 24 februari de schattige, oude foto met haar broer met de caption: ''Dit ben ik met mijn broer @janjinek. Zo leuk dat Pax straks ook iemand heeft om mee op te groeien!" #jinekbaby2 

Verborgen 

De presentatrice vertelt bij RTL Boulevard over alle ins en outs van haar zwangerschap. Ze had namelijk het gevoel dat ze zich altijd verborgen moest houden. Haar collega's kregen het blije nieuws vrijdag ook te horen en het feit dat zij dit zo lang stil moesten houden, doet Eva denken. Ze heeft zich namelijk vaker verborgen gehouden met menstruatie, tampons en nu dus haar buikje.  

Openhartig 

Ze vertelt openhartig: "Ik denk aan alles wat vrouwen nog meer verbergen: de miskramen, de onvruchtbaarheid, de pijn van kwalen als endometriose, de overgang. Het normale leven zeg maar." 

De BabyBytes-redactie wenst Eva en haar man Dexter veel geluk toe! 

Herken jij je hierin? 

Lees ook

Rihanna over postpartum periode: 'voelde me een zombie'
Zwangerschapscravings en -aversies: alles wat je wilt (w)eten

Bron: RTL Boulevard
Foto: Evajinek.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50