Borstvoeding geven op de catwalk: het kan!

Borstvoeding geven op de catwalk: het kan!

Tijdens een modeshow van Sports Illustrated gaf model Mara Martin haar 5-maanden oude dochter borstvoeding terwijl zij over de catwalk flaneerde. Geen enkel probleem!

Mara was een van de 16 deelneemsters die gekozen was om mee te doen aan de show tijdens de Miami Swim Week. Voordat de show begon, liet Mara via Instagram al weten dat ze ontzettend blij was dat ze een van de finalisten was en dat ze enorm veel zin had om mee te doen.

Lees ook:
Chrissy Teigen krijgt kritiek op borstvoedingsfoto en dit is wat ze zegt

Reacties

Ze kreeg heel wat positieve reacties op haar borstvoedingsactie.

“Dit is precies waar het leven om draait! Laten zien zoals het is, laten zien hoeveel je van je kind houdt is een voorbeeld voor iedereen. Er zijn te veel mensen die zich druk maken over hoe cool je moet zijn tegenover de werkelijkheid. Dit is nu een echte werkende moeder!”

“Geweldig! Hup mama! Ik ben hier helemaal weg van, goed om op deze manier te laten zien dat het geven van borstvoeding heel normaal is.”

Bron: HuffingtonPost

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (11) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50