Amy Schumer cancelt theatertour vanwege extreme misselijkheid en overgeven

Amy Schumer cancelt theatertour vanwege extreme misselijkheid en overgeven

Actrice en cabaretière Amy Schumer heeft geen makkelijke zwangerschap. Vanwege extreme misselijkheid en overgeven is ze nu gedwongen om haar theatertour te cancellen.

Al eerder berichtten we dat Amy optredens moest afzeggen, omdat ze opgenomen was in het ziekenhuis vanwege uitdroging. Op haar Instagram laat ze zien hoe haar zwangerschap tot nu toe is verlopen. Niet bepaald over rozen…

Lees ook:
Amy deelt video over haar zwangerschapsmisselijkheid

Hyperemesis Gravidarum

Op haar Insta heeft ze nu bekend gemaakt dat optreden er voor haar helaas er niet meer in zit voorlopig vanwege Hyperemesis Gravidarum, een extreme vorm van zwangerschapsmisselijkheid en overgeven.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @ amyschumer op

“De baby en ik zijn nog altijd gezond en alles ziet er goed uit. Maar ik zit nu in mijn derde trimester en ik ben nog steeds erg misselijk en moet telkens overgeven. Ik moet meestal overgeven als ik in de auto zit, ook al ben ik nog maar 5 minuten aan het rijden.”

Gezondheid

Het liefst had ze haar theatertour willen afmaken, maar ze vindt ook dat ze aan haar eigen gezondheid en dat van de baby moet denken. Toch vindt ze het enorm vervelend dat ze de ring in de handdoek moet gooien.

Helemaal niet nodig, Amy! Lekker rustig aan doen!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50