Amy Schumer deelt video over haar zwangerschapsmisselijkheid

Amy Schumer deelt video over haar zwangerschapsmisselijkheid
  • in Moeder
  • 0
  • 1344
  • 01/12/2018

Als je geen sterke maag hebt, moet je het geluid even uitzetten. Amy Schumer heeft namelijk een video gedeeld waarvan de content niet voor iedereen geschikt is. Op de video is te zien hoe de actrice in de auto zit op weg naar een optreden terwijl de inhoud van haar maag naar buiten komt.

Hyperemesis gravidarum

Al eerder maakte Amy bekend dat ze net als hertogin Kate Middelton last heeft van hyperemesis gravidarum (HG). Dan heb je zo’n last van misselijkheid en overgeven dat het je dagelijkse functioneren beïnvloedt en waardoor je kunt uitdrogen.

Ziekenhuis

Amy was twee weken geleden door HG zo uitgedroogd dat ze in het ziekenhuis moest worden opgenomen. Hierdoor was ze genoodzaakt een aantal optredens af te zeggen.

Lees ook:
Amy Schumer opgenomen in ziekenhuis wegens ernstige misselijkheid

Staande ovatie

Op de foto die ze bij het bericht plaatste is te zien dat ze een staande ovatie krijgt, nadat ze haar show voltooid heeft in haar joggingsbroek en op slippers. Naast haar zien we ook een prullenbak voor noodgevallen.

Bekijk hier de video:




 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50