Amy Schumer opgenomen in ziekenhuis wegens ernstige misselijkheid

Amy Schumer opgenomen in ziekenhuis wegens ernstige misselijkheid

Al eerder liet actrice Amy Schumer via haar Instagram weten dat haar zwangerschap niet bepaald over rozen gaat. Nu is er opnieuw een complicatie bij gekomen: door ernstige misselijkheid en overgeven werd ze afgelopen week in het ziekenhuis opgenomen.

Net als hertogin Kate Middelton heeft de actrice last van hyperemesis gravidarum (HG). Dan heb je zo’n last van misselijkheid en overgeven dat het je dagelijkse functioneren beïnvloedt en waardoor je kunt uitdrogen. Amy was door HG zo uitgedroogd dat ze in het ziekenhuis moest worden opgenomen.

Lees ook:
Alles over hyperemesis gravidarum

Optredens afzeggen

Hierdoor moest ze haar optredens in Dallas afzeggen. “Texas, het spijt me heel erg”, schrijft ze op haar Instagram. “Ik lig in het ziekenhuis. Het gaat goed met mij. De baby is ook in orde, maar iedereen die zegt dat het in het tweede trimester beter zal gaan, vertelt er niet alles over. Ik voel in dit trimester nog zieker. Ik heb hyperemesis en dat is balen.”

Podium

Afgelopen weekend ging het gelukkig weer een stuk beter en stond ze weer op het podium:

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50