Wow! Wat veel blij babynieuws in 2017!

Wow! Wat veel blij babynieuws in 2017!

Wat was er veel blij babynieuws in 2017! Het is bijna niet bij te houden wie er dit jaar een zwangerschap aankondigde en wie er inmiddels is bevallen. We hebben een klein overzichtje gemaakt.

Er zijn zoveel beroemdheden die dit jaar gezinsuitbreiding aankondigden of er een nieuw gezinslid bijgekregen. We hebben er een paar voor je uitgelicht!

Het regent tweelingen

In januari kondigde Beyoncé via Instagram aan dat ze zwanger is van een tweeling! De manier waarop werd talloze keren door anderen nagedaan en via social gedeeld. Inmiddels hebben ze een jongen en een meisje verwelkomd: Rumi en Sir Carter.

Maar ze waren niet de enigen die een tweeling verwachten. Zo staken begin dit jaar de geruchten op dat George Clooney en zijn Amal een tweeling verwachten. Inmiddels zijn Ella en Alexander geboren.

En nog meer tweelingnieuws, maar dan van Nederlandse bodem: begin april zijn presentator Art van Rooijakker en zijn vriendin Andrea ouders geworden van tweelingmeisjes Puk en Keesje.

Begin juni maakte presentatrice Tess Milne dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Niet lang erna wordt bekend dat haar eeneiige tweelingzus ook zwanger is. Het is niet bekend wanneer de dames zijn uitgerekend.

Ook in voetballand kwam er een wereldberoemde tweeling ter wereld. Cristiano Ronaldo werd vader van een tweeling terwijl ook zijn eigen vriendin een kind van hem verwachtte en inmiddels is bevallen van een meisje. Snap jij het nog?

Enrique Iglesias kwam deze maand ook met het nieuws dat hij en zijn vriendin, voormalig tennister Anna Kournikova ouders zijn geworden van een tweeling. Dat kwam behoorlijk onverwachts, want in de media was niet bekend dat ze zwanger waren. Inmiddels zijn ze ouders geworden van een jongetje, Nicholas, en een meisje, Lucy.

Nog meer babynieuws

Onze eigen Nick Schilder van het duo Nick & Simon werd in maart opnieuw vader. Het is zijn derde kind, een meisje genaamd Jackie. Maar ook Simon heeft niet stil gezeten.Op 26 juli werd zijn dochter, Kiki, geboren!

Begin april beviel actrice/presentatrice Lieke van Lexmond haar tweede zoontje: Zef.

Handbalster Estavana Polman en haar lief, voetballer Rafael van der Vaart zijn ouders geworden van een meisje: Jesslynn.

In juli maakte de vriendin van Arie Boomsma, Romy, via Instagram bekend dat ze zwanger is van haar tweede kindje. Ook het geslacht werd meteen bekendgemaakt: een jongetje. er werd niet gezegd wanneer Romy was uitgerekend, maar zou ze niet al bevallen zijn?

In september werd zangeres Caro Emerald voor de tweede keer mama, en ook deze keer was het een meisje!

In oktober maakte presentator Johnny de Mol bekend dat hij en zijn verloofde Anouk een kleine verwachten. Dat deed hij met een foto via Instagram. Anouk heeft al een kindje uit een eerdere relatie. Voor Johnny is het zijn eerste kind.

Ben beetje misselijk...

Heel Groot-Brittannië was in rep en roer want Kate Middleton is zwanger van een derde. En hoe! Net als bij haar vorige zwangerschappen had de prinses de eerste weken van haar zwangerschap enorme last van misselijkheid, waardoor ze een poosje niet in het openbaar kon verschijnen. Gelukkig gaat nu alles goed. Het kindje wordt in april verwacht.

Presentatrice Chantal Janzen verwacht in het voorjaar haar tweede kindje. Ook zij maakte via Instagram haar zwangerschap bekend. Het wordt het tweede kindje voor Chantal.

Chantal is online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


  • Moi87

    Tess milne heeft op 10 december een jongen gekregen .

  • Moi87

    Tess milne heeft op 10 december een jongen gekregen .

  • Pooh-Lover

    Ik mis Jan Versteegh in dit rijtje..

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

3 leden zijn nu online
Aanmelden