Cristiano Ronaldo: “Ik ben vader geworden van tweeling”

Cristiano Ronaldo: “Ik ben vader geworden van tweeling”
  • in Kinderen
  • 5
  • 15762
  • 29/06/2017

Het zoemde al een tijdje rond dat voetballer Cristiano Ronaldo vader zou worden van een tweeling en nu heeft hij dat via zijn Facebook-pagina bevestigd.

In het bericht schrijft hij dat het jammer vindt dat het Portugese team uitgeschakeld is voor de Confederations Cup, maar dat hij nu blij is dat hij tijd heeft om voor het eerst zijn twee jongste zoons te zien.

Lees ook:
11 slimme parenting hacks en tips voor ouders van een tweeling

Wie is de moeder?

Grote vraag is: wie is de moeder van de tweeling? Daar laat de voetballer zich niet over uit. Er wordt gezegd dat de Spaanse Georgina Rodríguez met wie hij al een tijdje een relatie heeft de moeder is, maar ook gaan geruchten de ronde dat het een draagmoeder zou zijn.

Draagmoeder

Ronaldo is al vader van de zevenjarige Cristiano junior. Wie zijn moeder is, is ook onbekend. In de film Cristiano Ronaldo The Man zegt hij daarover: “De mensen speculeren veel en ik werd in die periode aan veel vrouwen gelinkt. Er werd ook al gesuggereerd dat er een draagmoeder was. Ik heb het aan niemand meegedeeld en dat zal ik ook nooit doen." Verder vertelt hij dat hij zijn zoon als hij oud genoeg is, zal vertellen wat hij heeft gedaan, hoe hij zich voelde en wat er toen door zijn hoofd ging.

Waarom denk jij dat Ronaldo zo mysterieus doet over de moeder van zijn kinderen?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50