Spannend: bevallen tijdens orkaan Irma

Spannend: bevallen tijdens orkaan Irma

Stel jij en je partner zijn thuis, je vliezen breken en orkaan Irma zorgt ervoor dat geen enkele hulpverlener naar jullie toe kan komen. Dan moet je het alleen met je partner doen en zit er niets anders op. Dat overkwam de Amerikaanse Cara Kesling die middenin orkaan Irma moest bevallen.

Terwijl Irma met categorie 3 de kust van Florida bereikte, voelde Cara de weeën steeds sterker worden. Ze moest bevallen, maar de hulpverleners waren niet in staat de weg op te gaan door de orkaan.

Lees ook:
Prachtige foto's ter herinnering aan een onverwachte bevalling in een supermarkt

Zonder hulp bevallen

Met aanwijzingen van de artsen kon ze samen met haar man haar eigen bevalling doen. Ook de nageboorte en het doorknippen van de navelstreng heeft ze met behulp van telefonische hulp zelf kunnen doen.

Maar het beste gedeelte van het verhaal komt nog. Het meisje dat geheel gezond ter wereld kwam, heeft een zeer toepasselijke naam gekregen: Nayiri Storm.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50