Prachtige foto’s ter herinnering aan onverwachte bevalling in supermarkt

Prachtige foto’s ter herinnering aan onverwachte bevalling in supermarkt

Een nieuwbakken moeder die geen flauw idee had dat ze zwanger was en onverwacht in een Amerikaanse supermarkt beviel, heeft prachtige foto’s laten maken ter herinnering aan deze unieke gebeurtenis.

Ashleigh Miller-Cross deed haar wekelijkse boodschappen toen ze overvallen werd door weeën en rende naar het toilet. Opeens hoorde een werknemer van de supermarkt geschreeuw. “Ik deed de deur open en zag Ashleigh met de baby die al zichtbaar was. Ze schreeuwde naar me: ‘Ik ben aan het bevallen!’”

Gelukkig had de supermarkt medische faciliteiten. Ze werd naar de afdeling gebracht en daar kon een arts haar verder helpen met de geboorte van haar zoon, Ezra.

Lees ook:
Zo merk je dat je zwanger bent

Niet weten dat je zwanger bent

“Ik had echt geen flauw idee dat ik zwanger was”, vertelt ze aan CBC News. “ Ik dacht dat ik wat kilo’s was aangekomen omdat ik tien maanden geleden van mijn dochter Mia was bevallen. Ik was niet echt veel dikker geworden sinds haar geboorte en ik had ook geen echte zwangerschapsverschijnselen.”

Fotoshoot als aandenken

De supermarkt heeft de moeder voor deze onverwachte, unieke gelegenheid een jaar lang gratis luiers aangeboden. En als herinnering aan de supermarktbevalling heeft een lokale fotograaf een prachtige fotoserie gemaakt die te zien zijn op de Facebook-pagina Love What Matters.

Kun jij je het voorstellen dat je niet weet dat je zwanger bent?

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50