Prachtig cadeau-idee: brieven voor de 18e verjaardag

Prachtig cadeau-idee: brieven voor de 18e verjaardag

Susie Aldershoff Van Metre had op de achttiende verjaardag van haar dochter Abby een wel heel bijzonder cadeau: ze gaf haar een doos met daarin 25 brieven die ze had bewaard.

Voor Abby’s eerste verjaardag vroeg ze een aantal belangrijke familieleden en vrienden een brief te schrijven. Iedereen was ervan op de hoogte dat de brief nog 17 jaar bewaard zou blijven: het moest dus een boodschap zijn waar Abby in de toekomst iets aan zou hebben.

Onder de 25 brieven, waren er zeven van personen die inmiddels overleden zijn: onder andere haar opa, oom en overgrootouders.

Brieven uit de hemel

Moeder Susie is met terugwerkende kracht erg blij dat ze hun geliefden destijds vroeg om de brieven. Ze schrijft op haar Facebookpagina: “Brieven uit de hemel. Deze week werd Abby 18. Voor haar eerste verjaardag hebben we onze geliefden gevraagd een brief te schrijven die we in een tijdcapsule konden doen. Het was het meest waardevolle cadeau dat we haar konden geven.”

Gezien het filmpje dat Susie maakte, was Abby het ermee eens. We zien hoe ze geëmotioneerd haar brieven open maakt en begint te lezen.

“We lachten en huilden de hele avond. Het is zo ongelofelijk bijzonder om al die verjaardagswensen van iedereen te hebben. De tijdcapsule was een geweldig idee en Abby was er heel blij mee. Ik zou het iedereen met kleine kinderen aanraden om ook een tijdcapsule te maken. Het was fantastisch!"

Oh, wat ontzettend lief! Even op het verlanglijstje! :-)

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50