S. 4 maanden - eindelijk gaat het beter!!!

Lieve kleine man,

de hormoonzalf slaat goed aan. Je hebt daardoor veel minder last van die vervelende jeuk. Zodra de eczeem verdwenen is, stoppen we meteen met de creme. Dan gaat het een paar dagen goed en daarna is het er weer. Ineens. Binnenkort weer naar het ziekenhuis. Over een maand gaan we provoceren en natuurlijk willen we graag weten of je allergisch bent, we zien er ook heel erg tegenop.


Op dit moment gaat slapen 's nachts steeds beter. Het is slaap komen is nog steeds een dingetje voor jou. Je kunt je moeilijk overgeven en daardoor zitten papa of mama met jou op de arm totdat je in slaap valt. Als je eenmaal slaapt 's avonds dan word je alleen nog wakker voor een fles en daarn slaap je verder. Wat een vooruitgang! We komen eindelijk weer een beetje bij.


Je bent nog steeds gevoelig voor geluid. Soms ben je bang als papa of mama niest en dan begin je heel hard te huilen. Misschien ben je wel een heel gevoelig jongetje. Dat is niet gek dat zijn R. en mama ook.

De hapjes vanaf 4 maanden gaan er goed in! Alles is zo op! Heb je dan misschien heel veel honger geleden? Ook drink je echt nog wel 5 flessen (niet helemaal). Soms lijk je echt een hongerlap. Ik kan bijna niet wachten om je brood te geven, maar aangezien je darmpjes doen we dat nog maar even wel.


Je bent de grootste fan van je drukke zus, maar soms is het een beetje teveel. Dan stuitert ze weer de kamer rond en dan wil je eigenlijk niets missen.
Je kunt al goed rollen van rug naar buik en van buik naar rug, je wilt ook al zitten. Rustig aan mannetje, jouw tijd komt wel!


Ik ben helemaal verliefd op je geworden en wil niet meer zonder je! Ik dank God voor jou.xje van mama

117 x gelezen, 0

reacties (0)


 • My-Two-Pride-and-Joys

  Beetje late reactie, maar ben blij te lezen dat het beter gaat met je kleine man! Moest ineens aan je denken en dacht even spieken. Fijn! Geniet lekker van je mooie wondertjes!

 • wintertje3

  Kindjes die in het begin heel ziek waren en pijn hadden aten toen minder bij goed voelen halen ze de schade in!! Dus heel normaal geen hongerlap nee schade inhalen is dat en zich beter voelen!!! Geen KV en wacht met brood is echt niet nodig nog KV is het beste nu om zijn tekort aan te vullen.

 • wintertje3

  http://www.umcutrecht.nl/getattachment/Ziekenhuis/Ziekte/hormoonzalven-bij-eczeem/Afbouw-en-onderhoudsschema.pdf.aspx Dwingen de advies bij het smeren met hormoonzalf wat chips dat ze dit nog steeds niet standaard mee geven. Maar meid dit werkt echt het beste!!!

 • watervrouw84

  Wat fijn om te lezen! Hopelijk blijft het nu steeds beter gaan! Wat is het toch een knapperd

 • natiejj

 • Blessedmommyx

  Fijn dat het wat beter met je mannetje gaat meis. Geniet er nog maar lekker van ze worden zo snel groot!

 • ~SuPeR~MoMmY~

  lief en leuk ook dat het nu wat beter gaat even een beetje rust pakken succes met het forceren

 • lelie1980

  Mooi geschreven meid! Goed om te lezen dat er vooruitgang is. Liefs