R. 2 jaar en 10 maanden

Wat ben je een lekker moppie. En zo jong wijs al. Je wilt alles na doen wat ik doe en daar kan ik vaak hard om lachen. Soms breng je me ook in lastige situaties. Vandaag nog. Je liep op iemand af in de winkel en zei.. je bent een beetje gek he?! Ik kon er om lachen, maar de persoon was er niet zo van gediend.
Vandaag heeft ze helemaal zonder hulp een luier aangedaan bij een babyborn pop. Ik heb het haar nog niet voorgedaan (ze heeft vast wel afgekeken toen ik S. verschoonde). Je bent zo geweldig knap! <3
Zindelijk ben je nog niet, maar je wilt wel regelmatig zelf op het potje of de wc plassen! Grote meid.


Slapen met het speentje doe je ook nog van harte lust, want zonder gaat niet. Dat hebben we meerdere keren geprobeerd.


Ik ben helemaal dol op je kleine meid. Je zit bomvol met energie en weegt nu 14 kilo. Je bent een lange slanke meid en vaak aan het zingen en dansen. Ook vind je het geweldig om te rennen en te doen. Mijn moppie. Soms neem ik de tijd voor je en dan wil je eindeloos tutten.


Gelukkig begin je goed aan je broertje te wennen. Soms heb je zin om mee te helpen en soms niet. Op de verticale groep ben je nu de oudste en je wil dolgraag naar Peuterplus (daar ben je wel aan toen), maar je mag wachten tot je drie jaar oud bent. Dat wordt nog wat!!!

Ik hou van je moppie.

kusje kusje knuffel


124 x gelezen, 0

reacties (0)


  • wintertje3

    , wat een mooie meid met mooi bos haar.

  • Blessedmommyx

    Wat een mooie meid heb je.. Al echt een dame.

  • Orchid

    Wat een mooi meisje! Mag je trots op zijn. Ik hoop dat jezelf ook weer wat lekkerder in je vel zit en je weg een beetje gevonden heb met je twee humpies.