Provocatietesten achter de rug!

De provocatietesten zijn achter de rug. Ik ben blij en opgelucht. We hebben er zo tegenop gekeken. De eerste week was waarschijnlijk melk. Je gaf weinig reactie. Wel een aantal rode vlekken op je gezicht en luieruitslag wat je nooit hebt. Iets meer spugen en vreemde poep. Je had gelukkig geen pijn, dus dat scheelt weer een hoop stress.


Gisteren was dag 2 en papa was ook mee. Je hebt het heel goed gedaan en je huid gaf geen nieuwe vlekken meer. Na de test zijn we weer begonnen met zalf te smeren.
Volgende week worden we gebeld voor een evalutatie afspraak en over een paar weken de uitslag.


Mijn vermoeden:
Een lichte allergie en waarschijnlijk al bijna eroverheen gegroeid. Ik hoop dat je er helemaal overheen groeit. Dat maakt het toch een stuk makkelijker allemaal.Wellicht ook niet. We zien het wel. Ik ben benieuwd.

200 x gelezen, 1

reacties (0)


 • Vlindertje12

  Wat raar dat je zo lang moet wachten! Wij werden de week na de test gebeld. (Uitlag was nog steeds KMA.. en inmiddels weten we ook ei, peer, perzik, tomaat etc) Hopelijk is hij er snel overheen meid. Toch wel makkelijker en natuurlijk prettiger voor je zoon!! haha

 • Forgiver

  Hopelijk weet je t snel!!!Succes!

 • wintertje3

  Jeee wat een lange zit voor de uitslag zeg bah. Ik hoop voor jullie dat het mee valt inderdaad en de kleine er langzaam overheen groeit. Vraag even hoeveel gewone melk er in de voeding zat in zijn geheel!! Dan weet je bij welke hoeveelheid de kleine man mogelijk ziek is geworden. Hier was dit toen 100 ml op de totaal aan 300 ml voeding.

 • ~SuPeR~MoMmY~

  Pfff nu nog een weekje geduld