Kinderarts in het ziekenhuis

Gisteren 20 april 2015 naar de kinderarts geweest.
Eindelijk konden we terecht.

Belosten dat er toch een afspraak wordt gemaakt om een dubbelblinde test te doen. Ik wil het helemaal zeker weten, natuurlijk zal het vreselijk zijn, maar ik moet het helemaal zeker weten. Ik heb ook gevraagd of we koemelkvrije voeding konden krijgen, maar dat wilde ze niet. De kinderarts is niet helemaal overtuigd van zijn allergie.


Zij maakte zich meer zorgen over zijn eczeem. We hebben allerlei zalven meegekregen en nu afwachten of het helpt. Zij vertelde dat kleintjes heel erg van slag kunnen raken als ze jeuk ervaren. Verder wil ze samen met een collega dermatoloog kijken naar de mongolenplekken op zijn ruggetje. Zij wilde ons niet bang maken, maar toch een second opionion. Hij zit namelijk aardig vol aan de achterkant.
Ik ben benieuwd. Ik had er meer van verwacht, maar we moeten hoop blijven houden.Qua ontwikkeling gaat het prima. Hij lacht, babbelt, draait op zijn zij, pakt dingen en brengt dingen naar zijn mondje. Alweer bijna vier maanden. Ons kleine mannetje.

97 x gelezen, 0

reacties (0)


  • Forgiver

    Wat wintertje zegt wilde ik ook noemen . Hopelijk weten jullie t snel. Succes!

  • wintertje3

    Eczeem kan ook komen door de KMA en soja allergie of intolerantie! Sterkte hoop dat je snel de testen kan doen en je snel meer weet over de uitslag veel sterkte met alles gewenst. En oja als de KA zich zorgen maakt om de jeuk en het van slag raken door de jeuk had ze een koemelk en soja vrije voeding moeten geven!! Deze manier van handelen vind ik vreemd oo je kind raakt van slag van de jeuk maar de mogelijk simpele oplossing willen ze dan weer niet. Zeer tegenstrijdig sorry maar dit is mijn mening en idee erover. Stekte meid ik hoop dat jullie snel meer weten en de rust vinden.