Provoceren voeding, eerste dag kdv, eerste dag werken en rollen!

Provoceren voeding
Na drie maanden is de onrust nog steeds niet over. Al heel wat gesprekken met medewerkers van het CB verder en de Fysio die ook meerdere malen aan huis is geweest is er nog steeds niet helemaal bekend wat S. nou precies heeft. We zijn al heel wat keren van voeding gewijzigd en de laatste keer zijn we in overleg met het CB over gegaan op Pepti. Het vermoeden is koemelkallergie. Op mijn eerste werkdag zijn we begonnen met provoceren. Hij was toen een stuk minder onrustig, maar nog steeds niet optimaal. We hebben het twee dagen volgehouden. Daarna lag hij weer te kronkelen van de pijn. We proberen hem dan even te laten slapen op onze borst, om en om. Je kunt je voorstellen dat dat 's nachts al slopen is met z'n tweeen. Overdag is het ook vreselijk vermoeiend zeker met R. er bij. Nu weer terug op de Pepti en dan hopelijk weer meer rust inbouwen.
Morgen naar het cb dan hoor ik meer over een provocatietest in hetz ziekenhuis.


Eerste dag kdv
Bijna twee weken geleden was de eerste wenochtend van S.. R. was die avond daarvoor uit logeren gegaan naar oma. Dit omdat ze soms nog best jaloers is en wij samen rustig de tijd wilde nemen voor hem. Het is gelukkig goed gegaan, ondanks de onrust. Ik heb er absoluut geen moeite mee gehad om hem af te geven. De band tussen ons wordt steeds sterker, maar alles komt gewoon wat moeizamer op gang.


Eerste dag werken
Misschien klinkt dit niet bekend voor de meeste moeders. Ik vind het heerlijk om weer aan het werk te zijn.
Even los van de kids, hoe gek ik ook op ze ben. Even geen poepluiers, snotneuzen en gejengel. Op dit moment (3e werkdag) voelt het voor mij echt als vakantie. Straks ga ik weer vol frisse moed naar huis toe.


Rollen
Doordat S. zo onrustig is, is hij ook ontzettend beweegelijk. Hij wil al zitten en kan van buik naar rug rollen. Op zijn rug, rolt hij regelmatig naar zijn zij. Ik moet hem goed in de gaten houden.

Het gaat zo ontzettend snel. Als ik terug kijk ben ik blij dat we gelukkig al drie maanden verder zijn, ook al is het nog niet optimaal. De drie maanden grens zijn we over en het is lente!


78 x gelezen, 0

reacties (0)


 • watervrouw84

  Wat vervelend om te lezen dat het nog altijd niet lekker gaat met s. Arm mannetje. Hopelijk gaat er toch vlug verandering komen en dat hij zich lekkerder gaat voelen. En ik begrijp je helemaal dat je het werken lekker vind, dat vond ik ook zo. Sterkte met alles!

 • wintertje3

  Pfff wat heftig en wat balen dat alles zo traag moet gaan oooo wat ben je dan machteloos he. Ik snap het totaal niet waarom mag je kleine niet over op een soja en koemelkvrije voeding?? Wat is daar zo moeilijk aan pepti zit gewoon koemelk in? Dit is toch kindjes pesten bah en dan maar eindeloos provoceren ik heb zo met jullie te doen en ja kan mij goed voorstellen dat werken even op een vakantie lijkt turrlijk je kindje zoveel pijn zien lijden is niet leuk. Goed dat werk even een ontspanning. Sterkte met alles en dat er maar snel rust mag komen.

 • BabyBunny86

  Mss is het een optie om hem te dragen in een draagdoek of ergonomische draagzak? Op fb is er de groep draagpraat, waar je daaromtrent veel kan vinden!

 • My-Two-Pride-and-Joys

  Pff heftig meid. Ik kan me voorstellen dat het echt slopend is! Ik hoop echt dat jullie heel gauw weten wat hem nu mankeert en dat er dan ook iets aan gedaan kan worden, Sterkte!