49. Appelflappen, o zo makkelijk te maken met kids

Ingredienten


1 zoete appel, rozijnen, kaneel, suiker, bladerdeeg


Eigenlijk spreekt het voor zich, appel in kleine stukjes hakken, rozijnen, kaneel en suiker toevoegen. Eventueel serveren met slagroom


Terwijl je hakt het bladerdeeg laten opwarmen, en zo neerleggen dat je in het midden het mengsel  om er vervolgens een 3 hoek van te vouwen


Na het dichtvouwen wat suiker of ei erover heen strijken, en 15 minuten in de oven op 225 graden



Daarna, ETEN MAAR!


Ik maak het met mijn dochter van bijna 3, en dat vind ze geweldig om te doen! Hij is niet moeilijk, ik denk dat iedereen het recept wel kent, maar ik was hem tot voor kort even vergeten, dus wil hem even onder de aandacht brengen.

431 x gelezen, 0

reacties (0)



  • mj-mama

    Ja heerlijk! Maak ik ook vaak. Met shoarma en een beetje knoflooksaus erin is ook lekker haha ( maak ze dan kleiner als hapje