Proud to be Mama
Spruitjes met kip, spekjes & champignons
Wie normaal geen spruitjes lust moet dit zeker eens proberen! Ingrediënten 4 pers.: - 500 gram spruitjes - 300 gram kip - duo bakje spekreepjes - 250 gram kastanjechampignons - Boursin knoflook & fijne kruiden (150 gram) - eetlepel suiker - (kip)kruiden
Voorbereiding: Snijd de kip in stukjes en de champignons in plakjes. Maak de spruitjes schoon en snijd de kapjes eraf. Bereiding: Kruid de kipstukjes en bak ze bruin. Breng ondertussen een laagje water aan de kook, en kook de spruitjes in 10 min. beetgaar. (Tip: doe een eetlepel suiker bij de spruitjes, zo zijn ze niet bitter!) Voeg als de kip bruin gebakken is de spekreepjes en champignons toe en laat even mee baken. Giet de spruitjes af, doe de kip, champignons en spekreepjes erdoorheen en voeg als laatste het bakje Boursin toe. Lekker met gebakken krieltjes! Eet smakelijk! Berichten 1-1 van circa 1 voor mamasaandekook
reacties (0)