privébericht van Doenjah
Benodigdheden: aardappelpuree (ik had deze vers gemaakt), snijbonen, gehakt, ui, paneermeel en zout en peper.
Men kookt de aardappels goed gaar, dan pureren. ook kookt men de snijbonen gaar. ondertussen (anders sta je ook maar naar die kokende aardappels en kokende snijbonen te kijken, hoewel snijbonen gaan dansen als ze koken dat is dan wel weer leuk om te zien. maar goed ondertussen als je moe bent van het kijken naar de dansende snijbonen snij je een uit fijn. dan het gehakt rullen samen met de ui. en zout en peper erover.
Dan pak je een ovenschaal daar doe je het gehakt in, dan de uitgelekte snijbonen (anders heb je ovenschotelsoep natuurlijk)
daarover de puree, mooi glad strijken. en dan paneermeel erover.
dan in de de oven. denk zo'n 180 graden een kwartiertje. ligt er een beetje aan of je alles warm in de oven schuift of dat je de schotel 's ochtends al hebt gemaakt. moet wel warm worden.
als je een glazen ovenschotel hebt kun je ook natuurlijk meerder laagjes maken. ziet er gezellig uit denk ik.
reacties (0)