privébericht van Mama~van~Finn
Nou ik heb ook een receptje hoor.
Spinazie schotel.
* 500 gram gehakt.
* Diepvries spinazie (ala crème) heel pakje.
* Aardappelpuree
* Kaas.
* Beetje paneermeel
Je laat de spinazie ontdooien in een pannetje of bakje.
Ondertussen rul je het gehakt met wat peper en zout.
En je maakt de aardappelpuree.
En je haalt de kaas alvast uit de koelkast, het liefst plakjes dat is wel zo gemakkelijk.
Als de spinazie ontdooit is kan je beginnen met de schotel.
Eerst een laagje gehakt, en dan een laagje spinazie, en dan een laagje aardappelpuree.
En dan een paar plakjes kaas, zo ga je verder tot de hele ovenschaal gevuld is.
Je eindigt dan met aardappelpuree, en je doet er een beetje paneermeel op.
15 minuutjes in de oven op 180 graden en smullen maar
reacties (0)