Aan het indalen!

Hallo allemaal,


Gister weer controle gehad bij de verloskundige, en kleine D, en ik zijn weer helemaal goed gekeurd.
Ze is zelfs al en beetje ingedaald, de vorige keer was het nog niet en de dag na die controle kreeg ik indalingsweeën haha, wat een timing, en gister bleek dus inderdaad dat ze al een beetje is ingedaald, dan volgt de rest ook nog wel denk ik zo haha, bij mijn volgende afspraak de 25e krijg ik mijn belinstructies, en vanaf dan ga ik elke week op controle.

Vorige week dinsdag hebben we mijn gipsbuik gemaakt, daar heb ik gister en vandaag verder aan gewerkt qua verven en een beetje kant toegevoegd en haar naam erop, de foto staat zonder naam in het fotoalbum ^^ ik ben er zo trots op en zo blij mee!
Mooi aandenken voor later hihi.

Verder doe ik alles zo rustig mogelijk, en ik merk echt wel verschil met mijn bekken daarin, niet dat ik nu ineens helemaal pijnvrij ben i wish... maar het is wel een verschil vergeleken met toen ik fulltime aan het werk was, lichamelijk doet het verlof mij echt wel goed!

Donderdag en vrijdag krijg ik gezellig visite, dat breekt de dagen ook weer een beetje, en zaterdag gaan vrienden van me mijn boodschapjes halen en maken we het daarna vast ook nog wel even gezellig, en zo kom ik mijn verlof aardig door het begint te wennen haha.

1233 x gelezen, 2

reacties (4)


 • Sara1989

  ❤️

 • liefdevolleBAM

 • Linde-1

  Wat een mooie gipsbuik!

  Mooi dat alles op schema loopt en de kleine meid al is ingedaald. Nog heel eventjes en ze is er🥰

 • liefdevolleBAM

  Dankjewel😍

  Jaaa erg blij mee, nog niet helemaal ingedaald maar in elk geval een stukje al, komt dus vast helemaal goed