Verlof

Afgelopen donderdag zou mijn laatste werkdag zijn maar dat werd afgelopen woensdag al, dus met verlof!
Wel heel dubbel hoor... de rust is vooral lichamelijk nu echt heel fijn ik merk daarin nu al verschil met mijn bekken niet dat ik nu helemaal geen pijnklachten meer heb, maar het is toch anders dan wanneer je heel de dag door aan het staan en lopen en doen bent, en een kleintje moet tillen enz, dus dat is heel fijn maar pfff wat is het stil in huis vreselijk haha, ik weet ook gewoon even niet wat ik met mijn tijd moet hihi.

Afgelopen donderdag is mijn bemiddelaar nog even langs geweest van het gastouderbureau, wou ze nog even doen voor ik met verlof ging nou helemaal welkom natuurlijk, gewoon gezellig gekletst nog even de babykamer laten zien hihi, zo leuk om dat te delen met anderen!

Iedereen drukt mij ook echt wel op het hart echt mijn rust te pakken dus dat doe ik ook wel met tussendoor de dingetjes die ik nog wel gewoon kan doen, maar er komen ook leuke dingen aan hoor haha, dinsdag bijvoorbeeld ga ik uiteraard met hulp een gipsbuik maken, super veel zin in! 
Gewoon de gezelligheid, en zo benieuwd hoe het gaat worden, en dan plannen we meteen even mijn laatste fotoshoot in (ideaal zo'n vriendin haha) 

En dan mag ik 11 oktober ook alweer op controle bij de verloskundige, als ik mij niet vergis nemen we dan de bel instructies ook meteen door, de laatste kleine dingen zijn ook besteld en komen morgen binnen, dan is alles helemaal klaar mocht ze dan toch besluiten eerder te komen dan is alles er in ieder geval haha, het belangrijkste was er ook al hoor, echt nog even de laatste kleine dingetjes.

Inmiddels staat het hoog laag bed ook beneden dus daar hoef ik mij ook niet meer druk om te maken dat is allemaal helemaal klaar voor de bevalling, ik zei al tegen een lief vriendinnetje hoe dubbel ik het vind dat het bed daar staat, de laatste keer dat er beneden een bed stond was het absoluut geen goed teken, toen lag mijn vader op sterven en is inderdaad hier overleden, hij liet het leven... en ik breng er straks nieuw leven, dubbel maar ergens ook speciaal ofzo, al klinkt dat misschien raar voor sommige geen idee....

Alles wat verder klaar moet staan voor de thuisbevalling staat ook klaar, en voor het geval dat staat ook de vluchtkoffer klaar, ofwel alles is gereed voor de komst van mijn kleine prinsesje, maar laat haar nog maar lekker even in de buik zitten hoor hihi, nog steeds mag ik niet klagen ik slaap nog steeds heel goed 's nachts, uiteraard ik word wel eens wakker maar ik hoef er niet uit ofzo, en ik draai me om en slaap zo weer verder, 


Ja tot zo ver is het eigenlijk wel voor nu haha, ik zal dinsdag wel even foto's delen van het maken van de gipsbuik!

1375 x gelezen, 5

reacties (8)


 • Jij-laat-het-hartjes-regenen

  Ik las de titel en ik dacht nee joh. Jeetje wat vliegt de tijd.

  Wat fijn dat je lekker met verlof bent, lekker van genieten. Lekker series kijken of lekker lezen.

  En dan over een paar weken die kleine meid!

 • liefdevolleBAM

  Whaha geweldig nee joh🤣 ja toch wel haha, dat series kijken lukt wel inderdaad heb er al wat doorheen gejaagt haha,

  Jaaa hoe bizar he nog even en ze is er gewoon al de tijd is echt wel gevlogen

 • Troetelbeertje9

  Spannend! De laatste loodjes. Fijne bevalling gewenst en super leuk een gipsbuik!

 • liefdevolleBAM

  Ja nu wel echt de laatste loodjes inderdaad, zo bizar ik kan soms echt nog niet bevatten dat ze er binnen 8 weken al is,

  Dankjewel!😘

  Jaaaa hihi foto's gaan zeker volgen

 • Troetelbeertje9

  En de tijd is zo snel gegaan! Alsof je gisteren vertelde dat het raak was 😉

 • liefdevolleBAM

  Ja maar ook echt! Het is voorbij aan het vliegen niet normaal

 • Yune

  Kijk, dat is mooi om te lezen! Je gaat t vast heel goed doen straks tijdens de bevalling!

  Mocht je thuis idd thuis bevallen, blijf in beweging, en zoek houdingen op die jou op dat moment helpt, je hoeft namelijk niet persé op je rug te bevallen, lekker onder de douche of in bad, warmte helpt echt.

  Nog eventjes, voor je het weet is ze er

 • liefdevolleBAM

  Vast daar ga ik voor sta er niet alleen voor, heb gelukkig 1 of 2 aan mijn zijde naast de verloskundige en kraamzorg,

  Dat van de houdingen wist ik idd maar toch bedankt voor de tip😘 heb er nu nog niet echt een beeld bij wat ik fijn zou kunnen vinden, dat zal ik gaandeweg wel ontdekken denk ik haha,

  Jaaa gaat zo snel binnen een kleine 8 weken is ze er gewoon