Voor kleine D,

Lieve kleine D,
Nog meer verwennerij ditmaal van je peetoom en peettante, zo ontzettend lief


Ik weet zeker dat je dol gaat zijn op je peetoom en peettante, mama moet hen enkel nog even officieel als jouw voogd laten vastleggen, mocht mama wat overkomen dan zal je bij hen in goede handen zijn, al hopen we natuurlijk dat, dat nooit nodig zal zijn!
Maar ze gaan hoe dan ook een hele belangrijke rol in jouw leven spelen.


Vandaag al 24+4 op de teller ik voel jou al vele weekjes en je wordt steeds actiever, gister heeft je peettante jou voor het eerst gevoeld!
Zo speciaal en fijn om belangrijke en bijzondere momenten te delen met mensen die belangrijk voor mama zijn.


Lieve D, nog 108 dagen op de teller tot dé datum, al kan je natuurlijk ook heel goed eerder of later komen, ik ben zo benieuwd op welke termijn je komt, mama kwam 10 dagen te laat als het allemaal goed blijft gaan met jou en mama en qua termijn zit alles goed hoopt mama jou gewoon lekker thuis geboren te laten worden, ik kan nu al uitzien naar het moment dat je veilig in mijn armen ligt!


Maar tot die tijd lieve D, geniet ik van al die bewegingen van jou in mij, jouw bewegingen schopjes stompjes en hikjes laten al mama's kwaaltjes in het niet vallen.
De bekkenpijn, zwangerschapsischias, de helse kuitkrampen.. de misselijkheid, het over mijn nek gaan neemt mama allemaal voor lief wetende dat het, het allemaal meer dan waard is!
Ach tuurlijk heb ik daarin ook mijn momentjes en is het best lekker en oké om daar even over te klagen en ervan te balen... maar jouw bewegingen maken dat allemaal weer goed, want ik weet waar ik het voor doorsta, voor JOU little princess allemaal voor jou


Mama besefte zich laatst ineens... dit is mijn laatste vakantie alleen! De volgende kerst is samen met jou, de volgende oud&nieuw is samen met jou, en zo gaan alle volgende keren met jou samen zijn!


Straks is het niet meer alleen ik, maar is het wij! Wij samen, en jeetje wat zie ik daar naar uit lieve D, jij bent nu al en zal dan mijn 1e en grootste prioriteit zijn, jij zal op nummer 1 staan meisje, het is zo bijzonder zo speciaal hoe jij in november een jarenlange wens zal doen laten uitkomen,


Lieve D, gebruik jij de tijd tot november nog maar fijn om goed te groeien en je goed te ontwikkelen, dan gebruikt mama die tijd om de laatste puntjes op de i te zetten, en daar waar nodig de rust te pakken die nodig is.
Teamwork meisje we stomen ons klaar voor de mooiste reis in mijn... ons leven, onze reis samen! Ik hou nu al zo enorm veel van je ik zie uit naar de dag dat ik je écht mag gaan ontmoeten!


Ik hou van je, kusjes mama

1098 x gelezen, 7

reacties (2)


  • Yune

    Ze boft maar met jou als mama

  • liefdevolleBAM

    Aahw wat lief dat je dat zegt, dankjewel