22+6

Long time no see, haha nee dat valt ook wel mee morgen alweer 23 weken zwanger en eerder vanavond weer een controle gehad bij de verloskundige!
Alles gaat op mijn bekken en zwangerschapsischias na, allemaal volgens het boekje, mijn bloeddruk was wel wat hoger dan anders normaal 110/70 en nu130/nog wat waar ik niet van sta te kijken eigenlijk, in de afgelopen bijna 2 weken is er zoveel gebeurd dat het een enorme rollercoaster is geweest.

Mijn moeder en ik woonden samen i.v.m haar dementie ik heb zolang als kon de zorg voor haar gedragen, maar het gaat niet meer na een val van de trap waar ze wonder boven wonder zonder breuken enz vanaf is gekomen, is het eigenlijk niet meer te dragen voor mij en de 2x per dag zorg momenten van thuiszorg. doordat ze eigenlijk niet meer van bed afkwam was het niet meer op te brengen, dus ze zit nu in ergens anders als tussenoplossing waar ze wel de zorg krijgt die ze moet hebben, tot er ergens anders een vast plekje voor haar is.

En van het weekend deed zich een situatie voor die veel emotie mee bracht, ik moet even weer terug naar de basis en de rust in mijn koppie terug krijgen maar dat komt wel goed.
Mijn meisje doet het super hoor is elke ochtend en avond heel beweegelijk, haar hartje klopt prachtig klonk allemaal weer super, alles gaat in principe volgens het boekje verder.

Verder ja... het gaat gewoon zo snel allemaal ik blijf het zeggen, morgen tik ik de 23 weken alweer aan, deze week en volgende week werk ik nog en dan heb ik 3 weken heerlijk vakantie, en dan gaat het wel heel hard, 3 september heb ik nog even mijn verplichte kinder ehbo en dan is het ook zo voor ik het weet 1 oktober en begint mijn verlof..

Nu loop ik wel alvast heel ver vooruit maar ja zo snel gaat het allemaal wel haha, volgende week woensdag kan ik overigens mijn 22 wekenprik gaan halen dan hebben we dat ook gehad, en 9 augustus staat mijn volgende controle gepland met als het goed is gevolgd door een middagje shoppen met D en S, ofwel er komen weer allemaal leuke dingen aan.

En acht tussendoor heb ik vast ook nog wel wat dingetjes om te delen dat merken we gauw genoeg! 

983 x gelezen, 5

reacties (7)


 • Twinmommyforlife

  Wat verdrietig van je moeder maar wat fijn dat je wel zo lang voor haar hebt kunnen zorgen❤ hopelijk gaat ze het op haar nieuwe plekje naar haar zin krijgen. En wat fijn dat het met de zwangerschap allemaal goed gaat. Nog paar maandjes geduld en dan kan je heerlijk knuffelen met je meisje ❤

 • liefdevolleBAM

  Hmhm ja klopt en zo zie je maar weer... geluk en verdriet gaan hand in hand, dat verdriet verdwijnt op den duur ook wel weer moet er eventjes doorheen, en dat een plekje geven...

  Uiteindelijk komt alles weer goed 😊

 • Anna-76

  Ach wat verdrietig allemaal. Nu moet je de zorg uit handen geven. Fijn dat je toch voor haar hebt kunnen zorgen en dat kun je nog steeds, maar dan meer op afstand. Er komt vast wel een mooi plekje voor haar.

  Mooi dat het buiten je bekken- en ischiasklachten verder allemaal goed gaat. Mooi gevoel hè dat getrappel in je buik 🥰

  Sterkte met alles

 • liefdevolleBAM

  Ja en dat is het lastige... speelt ook mee denk ik dat ik mijn hele leven dus echt 28 jaar lang met haar onder 1 dak heb gewoond, dus het feit dat mijn mam verhuisd klopt niet.. en dan de strijd tussen gevoel en verstand best lastig..

  Jaa dat geschop is echt een feestje daar geniet ik wel echt enorm van❤

  Dankjewel😘

 • Ja19

  Ik ben trots op je! Trots op het feit dat jij positief blijft, ondanks dat het soms tegen zit. Ik ben blij dat je ondanks je eigen dingen toch klaar staat en luistert. Dat je mij, maar ook de ander er door heen helpt en het vertrouwen geeft dat het goed komt. Hoe moeilijk het soms ook lijkt. Maar als er wat is waarmee ik je kan helpen. Dan moet je het zeggen he! Of nou ja mag, voel je niet verplicht. Maar weet, ik ben er voor je! Ik ben trots op je dat je zo lang voor je moeder hebt gezorgd. En dat je zelfs nu eigenlijk nog steeds voor haar wilt zorgen. Hoe moeilijk het de laatste tijd ook is geweest. Het zal niet gemakkelijk zijn, maar weet dat de verhuizing nu toch de beste keuze is voor jullie beide. Het komt vast goed! Nog een hele goede en fijne zwangerschap gewenst! Jij bent een topper! ❤

 • liefdevolleBAM

  Je bent een lieverd 😘😘