Weer een ervaring rijker

En dan ben je weer een ervaring rijker, de misselijkheid de vermoeidheid ach dat kennen we nu wel, het is te doen het is niet dat ikd ag in dag uit aan het kotsen ben zo'n 1 a 2x per dag hang ik even boven de wc, dat is nog eens te overzien, en met een beetje geluk kan ik zelfs 1 of wat meer dagen overslaan dus ik klaag niet!

Gisterochtend kwam de boel er weer eens uit, en ik was net optijd binnen na het naar school brengen van een kindje want hup daar ging ik weer, maar daarna was het ook goed prima werkochtendje gehad met de kinderen en een stagegesprek, niks aan de hand!
We (mijn stagiaires en ik) gingen tussen de middag nog een kindje op halen en ik werd mij toch misselijk op de terugweg, ik denk nou.. mag wel maken dat we thuiskomen, éénmaal thuis de kindjes "geinstaleerd" voor de lunch en jawel ik hing weer boven de wc.


Nou so far so good ik kan er mee dealen natuurlijk het leuk en lekker is het niet, en ik heb het het liever helemaal niet want van alle kwaaltjes vind ik dit toe nu toe het meest rotte, maar toe maar, maar vanaf daarna werd het nieuw mijn stagiaire kreeg het al mee en had al heel lief wat te drinken klaar gezet, ik hikte wat tegen het eten aan dus ik dacht laat maar ik snijd twee appels in partjes neem ik dat wel... nou 2 of 3 partjes en het ging niet meer, drinken viel mij ook even echt niet lekker....

Dus ik had al zoiets wat is dit.. dit herken ik niet ja, vervolgens heb ik zeker een uur ontzettend lamlendig en uitgeteld op de bank gelegen in de tuin terwijl mijn stagiaires zich ontfermden over de kinderen door verder te lunchen met de kinderen en lekker met ze te gaan spelen in de tuin, één van mijn gastkindjes zei tegen mij "ga jij maar even lekker slapen Patricia" ik geef een waterig glimlachje ik zeg wat lief van je. "ja maar Patricia is ook altijd lief" 
Verder kwam er geen boe of bah meer over mijn lippen... en zo ineens leefde ik ook weer helemaal op was ik weer terug in het land der levenden, zijn we naar de volgende school gegaan om een kindje te halen, en ik heb weer heerlijk gegeten en gedronken.

Momenteel wel wat misselijk maar goed te doen en helemaal niet zo lamlendig, dus wat dat gister geweest is? 
Ik ben in elk geval weer een ervaring rijker in deze zwangerschap, voor de rest gaat het prima en volgende week woensdag mag ik alweer naar de VK voor mijn termijnecho, ik heb er enorm veel zin in, de 1e echo vond ik super super spannend, bij de 2e had ik dat al niet eens meer en kon ik er enkel naar uitzien, en dat heb ik nu met de termijnecho ook, ik heb er zin in en ik zie er helemaal naar uit!

Maar voor nu een hele fijne woensdag allemaal!

1761 x gelezen, 3

reacties (23)


 • Sara1989

  Knuffel voor jouw!

  😘

 • liefdevolleBAM

  😘😘 moedig voorwaarts😇

 • Rupsie

  Hè bah, wat naar! Misschien het hoogtepunt of oververmoeid? Hier hielp een cracker of vanille vla altijd wel, maar dat is volgens mij voor iedereen anders. Wat fijn dat je nu de stagiaires hebt rondlopen!

 • liefdevolleBAM

  Ja denk het wel... maandag en dinsdag ging de wekker om 5 uur, en werkte ik van 6 tot 18:30 dus denk dat dat een rol gespeeld heeft, moet nog wennen aan dat vroege dus ja...

  Jaaaa enorm fijn

 • Wonderful-life

  Ah, jakkes zeg.... ja, al

  Die kwaaltjes wordt zo weinig over gepraat hè, maar het is niet voor iedereen rozengeur en maneschijn...

  Veel plezier volgende week met de termijnecho.

 • liefdevolleBAM

  Ow helemaal nieuw zijn de kwaaltjes niet hhaha ken het idd wel van anderen, maar was even een gekke ervaring zo, maar komt goed😊

  Jaaa ik ga weer even lekker genieten volgende week

 • CWD88

  Wat vervelend. Ik had dit door een wat lage bloeddruk. Werd ik flauw en lamlendig van. Duurde tot een week of 16 en is verder niets geks, maar wel vervelend

 • liefdevolleBAM

  Ja ik verwacht ook niet dst het wat geks of engs is idd, maar wel knap vervelend maar ja...

 • Aapjeguppie

  Ah en toe echt goed je rust pakken om je energie er op peil te krijgen. Fijn dat je stagiaires hebt die je zo goed kunnen helpen.

  Geniet van je echo weer volgende week, weer even lekker spieken.

 • liefdevolleBAM

  Ja ik doe mijn best... is niet altijd te doen helaas🤷🏻‍♀️

  Jaaaa ga zeker genieten hihi

 • JustAMom

  Was bij mij ook rond de 11 weken. Dat was tegelijk ook wel het hoogtepunt van misselijk zijn. Daarna werd het gelukkig minder.

 • liefdevolleBAM

  Ben enorm benieuwd.. hihi

 • Mykha

  O dit is zo herkenbaar! Ik had mijn moeder aan de telefoon en zei nog: ‘mam, ik heb al 2 dagen niet overgegeven! Gaat de goede kant op!’ Een uur later giga overgeven, moe en lamlendig en kon alleen naar slapen. Dit was wel nadat ik weer gebroken nacht had gehad door mn zoontje! Die slaapt eindelijk weer goed, maar nu komen zn onderste hoektanden door... genoeg slaap blijft dus belangrijk! Spannend je termijnecho! Ik had hem gister en ben ietsjes vooruit gezet, 8 november is nu de uitgerekende datum. Ben benieuwd hoe het bij jou gaat zijn! Op de echo was echt een spartelend kindje te zien met teentjes en vingertjes, mondje ging open en dicht, zo bijzonder!

 • liefdevolleBAM

  Ja denk dat het hier ook zit in slaap maandag en dinsdag ging mijn wekker om 5 uur en stond 6 uur het 1e kindje voor de deur, dus gewerkt van 6 tot 18:30 denk dat dat er even in gehakt heeft

 • Ashleyjessy

  Wat ben je positief 🥰!

  Ik had dit ook vaak, ik had veel (en alleen maar) zin in fruit. Zo ook appels. Die vielen helaas nooit goed, heel gek en echt niet fijn!

 • liefdevolleBAM

  Ja haha positiviteit staat hier zoveel mogelijk voorop, dat helpt in veel gevallen best wel.

  Normaal vallen appels prima maar gister kanonnen...

 • Ashleyjessy

  Klopt zeker maar mooi om te zien!

  Ah ja gek hè wat er soms gebeurt in je lichaam ..

 • liefdevolleBAM

  dankje :)

  Jaaa lichaam is sowieso een gek iets haha

 • Vlindermoeder

  Dat herken ik hoor! Het was bij mij vaak een combinatie met vermoeidheid. Rottig hè?

 • liefdevolleBAM

  Ja die vermoeidheid was gister ook wel voelbaar idd, heb er een nieuw gastkindje bij waardoor ik maandag en gister al om 5 uur door de wekker gewekt werd, dan kan ik een kwartiertje bijkomen en ga ik mij klaarmaken om, om 6 uur voor dat kindje klaar te staan, vervolgens maandag en gister gewerkt tot 18:30.

  Vandaag een rustig dagje van 9 tot max 6, dus wie weet heeft dat mee gespeeld hoor gister, ik moet daar natuurlijk ook aan wennen zeker in combi met de zwangerschap.

 • Vlindermoeder

  Ja, kan dan heel goed dat dat een rol heeft gespeeld. Het lastige is dat je ook niet kunt liggen tussendoor om even te slapen. Ik had het 'geluk' dat ik beide zwangerschappen niet werkte. Ik kreeg zelfs hartkloppingen van vermoeidheid. Ik sliep elke dag 1-1,5 uur tussen de middag. Probeer naar je lichaam te luisteren als dat kan in combinatie met je werk

 • liefdevolleBAM

  Nee echt dutjes zitten er idd niet in... ik heb 3 dagen per week stagiaires dus dat scheelt wel dan kan ik in elk geval even liggen op de bank, en even de ogen dicht of een boek lezen, terwijl hun de activiteit oppakken, of dat hun de baby een flesje doen en lekker spelen 😊 zo probeer ik een beetje te schipperen,