Morgen echo 2 (voortraject)

Wat gaat de tijd dan toch weer snel hé? mijn 2e vakantie week zit er ook al weer bijna op, morgen is het alweer een week geleden dat ik naar de kliniek ben geweest en morgen mag ik dan weer voor een echo op mijn 9e cyclus dag, ik ben erg benieuwd vorige keer op dag 2 zag het er goed uit en dat verwacht ik morgen eigenlijk ook wel =) en dan is het aftellen tot 2 september dan is de evaluatie, mocht het inderdaad zo zijn dat ik dan groen licht krijg (wat ik eigenlijk wel verwacht hoor hihi) 

Wil ik toch even bespreekbaar maken dat ik liever in oktober wil starten dan in september al... puur om een beetje speling te hebben!
In de corona periode ben ik als gastouder gewoon doorbetaald dus ook de ruimte tot sparen, alhoewel er ook kinderen gestopt zijn en dat voel je in je inkomen, ik kan prima rond komen heb nergens schulden, financieel zit ik goed! maar het sparen werd daardoor wel wat minder, per september heb ik er weer kindjes bij en er komen met een beetje geluk nog wat tijdelijke kindjes bij dus financieel maak ik weer een flinke stijgende lijn.


In principe is dit alles geen groot probleem ding is wel dat de kliniek alleen gecontracteerd is met CZ en VGZ verzekeringen en daar vaalt menzis helaas niet onder, waardoor er van mij wel wordt verwacht dat ik alle facturen eerst zelf dien te betalen voor ik ze kan declareren, ik heb een aardig bedrag klaar staan voor dit traject, ik ga het bedrag niet noemen dat gaat mij net iets te ver haha, ik kan de rietjes bestellen ik kan een pregnancy slot betalen ik kan de opslag bij de kliniek betalen het voortraject kan ik ook gewoon betalen dat is het probleem ook niet, maar voordat ik het voortraject €710 vergoed krijg en de iui behandeling €855, moet ik het eerst allemaal zelf neer tellen, al met al denk ik dat het handiger is om te zeggen bij de evaluatie dat ik dan in oktober start om even een maandje speling te hebben(dit ook met het oog op het bedrag van de behandeling wie weet hoeveel behandelingen ik nodig ga zijn dan is een buffertje wel fijn) dan loopt de opvang weer op volle toeren, ik neem toch aan dat ze dit wel zullen begrijpen bij de kliniek? alhoewel ik tegelijkertijd dan ook kan worstelen met de gedachte komt dat niet raar over?  


Hoe dan ook geniet ik nog even van de rest van vandaag/vanavond en ga ik morgen vroeg naar de kliniek (mijn broer rijd mee dit keer) voor echo nummer 2, en dan geduldig afwachten tot de evaluatie, er komen eerst nog leuke dagen aan in mijn laatste vakantie week, dus dat komt ook weer helemaal goed!

728 x gelezen, 1

reacties (8)


 • Rupsie

  Natuurlijk is dat geen probleem, wij stelde het zelfs 3 maanden uit na de intake en ook tijdens het traject ben je vrij om rustweken/maanden in te bouwen. Dus dat kun je gewoon doen hoor! Misschien kun je overwegen van zorgverzekeraar te wisselen in januari mocht je dan niet zwanger zijn. Steeds alles voorschieten is niet echt wenselijk lijkt me. Succes weer morgen!

 • Sara1989

  Ja daar zat ik ook aan te denken. Ik zit zelf bij cz en dan wordt gewoon alles vergoed.

 • LiefdevolleBAM

  Ja dan wel inderdaad dat is wel fijner haha

 • LiefdevolleBAM

  Ow kijk aan, ja ik ben me dan meteen druk aan het maken dat dan raar over komt ofzo haha

  Ja daar heb ik wel over nagedacht idd om over te stappen

 • Sara1989

  Wat gaat een week dan toch snel voorbij he. Morgen mag je alweer voor een echo.

  Het lijkt mij echt geen probleem dat je zelf pas in oktober wilt starten hoor zo en zo als je de rietjes besteld is het afwachten of ze op tijd binenn zijn voor je cyclus in september. Ze leveren nog maar 1 keer in de 2 weken bij de kliniek. Dus oktober lijkt mij juist een mooie maand om dan te beginnen. Dat moet je gewoon even overleggen. Hihi. En dan moet je natuurlijk ook wachten op je menstruatie. Voor je echt kan beginnen.

  Trouwens heb je je vragen oo geschreven. Vorige keer was je het vergeten te vragen toch misschien kan je het morgen vragen hihi.

  Heel veel succes morgen!

  😘

 • LiefdevolleBAM

  Ja klopt dat is ook weer zo, maar toch maar even aankaarten haha

  Ow nee heb geen vragen, nu ik weet dat dat gedoe niet eens in mijn dossier staat.. heb ik er vrede mee

 • Sara1989

  Ja je hebt gelijk wel even zeggen maar dat is echt geen probleem hoor.

  Staat het niet in je dossier? Dan hoef je het ook niet te vragen. Misschien hebben jullie elkaar dan toch gewoon verkeerd begrepen of zo. Of iets door elkaar gehaald.

 • LiefdevolleBAM

  Ja misschien wel zou natuurlijk kunnen haha