Zwanger - 12 weken

Vandaag de kleine weer mogen bewonderen. Ze is goed gegroeid. Ondanks dat ze zeiden dat ze geen last zou hebben van de effecten van mijn misselijkheid toch fijn om dat ook echt te zien. De nekplooimeting was hartstikke goed en we kunnen kiezen om voor de zekerheid nog de nipt test te doen. Die komen ze dan thuis afnemen, luxe. 


Tot onze verrassing vertelde de gynaecoloog (wel eerst gecheckt of we het wilde weten) dat het waarschijnlijk een meisje wordt. Nog niet helemaal zeker maar waarschijnlijk komt de voorspelling van mijn man uit. 


Dus nog even vol houden met de misselijkheid en lekker gaan genieten. 

129 x gelezen, 0

reacties (0)


  • Waterman87

    Goed nieuws! Heel fijn dat de echo zo goed was! En wat spannend dat de gynaecoloog een meisje vermoedt! Inderdaad hopen dat je misselijkheid zal afnemen. Ik ben inmiddels ruim 25 weken zwanger en nog steeds misselijk (maar geen medicatie meer sinds een paar weken! ) Geniet van je zwangerschap (tot zover mogelijk is)!

  • xCiinndy

    Oh wat fijn! Stom die misselijkheid hé, hier gaat het ook echt nog niet weg helaas. Je weet al misschien wat het is! Wat leuk Wij mogen as woensdag kijken met 11w6d. Hoop dat ze het dan ook al kan voorspellen hihi. Succes met de kwaaltjes xx